Finn Ut Antall Engel

Stjernetegn (aka astrologi, horoskop og stjernetegn)

Jeg tror ikke på astrologi; Jeg er en Skytten, og vi er skeptiske. - Arthur C. Clarke

Velkommen til Internett mest omfattende guide til dyrekretsen (aka astrologi, horoskop og stjernetegn) ! Klikk på lenkene nedenfor for å oppdage dyrekretsens komplette personlighet, egenskaper og karakteristikkprofil - vel, for den vestlige versjonen av Zodiac Signs. Egentlig har vi alle mer enn ett stjernetegn. Besøk vår seksjon 'Hva er mitt stjernetegn' å oppdage over 25 forskjellige typer stjernetegn!Væren tegn:

Væren Datoer: 21. mars - 20. april Tropical Astrology Time (TA). 15. april - 15. mai Sidereal Astrology Time (SA).

Væren er dyrekretsen til dyrekretsen. Disse personene har utrolig utholdenhet og personlig styrke. De ser på utfordringer som noe å erobre. Væren personlighet har en kriger holdning med sin herskende planet er Mars.

Les den grundige beskrivelsen for Væren trekk, personlighet og egenskaper .

Tyren tegn:

Taurus Datoer: 21. april - 21. mai (TA). 15. mai - 15. juni (SA).

Med Venus-styrende planet som holder styr på Taurus-holdningen, styrer kjærligheten dagen fremfor alt annet. Det er det Taureans gjør. De elsker mat, kunst og musikk. Alle ting vakre kaller sjelen deres. Men Bull er deres tegn, så det er en sta stripe en kilometer lang! Ikke vipp et rødt flagg når som helst med mindre du står trygg og sunn utenfor arenaen!

Les den grundige beskrivelsen for Tyretrekk, personlighet og egenskaper .

Tvillingetegn:

Tvillingedatoer: 22. mai - 21. juni (TA). 16. juni - 16. juli (SA).

De følelsesmessige av Zodiac Signs: Det er sikkert en kreftsjel. Kreftpersonligheten er en med en bamse som er emosjonell inni. Men det er et barbwire gjerde rundt hjertet. De lærer tidlig i livet å beskytte seg selv når det gjelder følelser. Likevel, hvis du kan bryte gjennom barrieren de skaper, et søtere hjerte du ikke vil vite.

Les den grundige beskrivelsen for Tvillingstrekk, personlighet og egenskaper .

Kreft tegn:

Kreftdatoer: 22. juni - 22. juli (TA). 17. juli - 16. august (SA).

Med en herskende planet av Merkur og et stjernetegnikon av tvillingene, kan du stole på samtalsgaven. To hoder er alltid bedre enn ett, ikke sant? Men med to hoder får du to forskjellige synspunkter. Noen ganger ekstreme motstridende synspunkter. Gemini-personligheten er ivrig og sosial, men ustabil og uforutsigbar.

Les den grundige beskrivelsen for Kreftegenskaper, personlighet og egenskaper .

Leo tegn:

Leo Datoer: 23. juli - 22. august (TA). 17. august - 16. september (SA).

Regal og King-lignende, Leo personlighet er en som setter pris på oppmerksomheten. Lyset fra enhver samling (Sola er tross alt deres herskende planet), folk strømmer til Leo som en møll mot en flamme. Hva er det med Leo som gjør dem så tiltalende? De er varme, medfølende og sosiale skapninger. Deres ekthet med sin kongelige natur bringer folk som svermer på beina. Men Leo kan nyte rampelyset litt for mye. Noen ganger trenger de en mild påminnelse om å gå ned fra den kongelige sokkelen.

Les den grundige beskrivelsen for Leo trekk, personlighet og egenskaper .

Jomfruskilt:

Jomfru Datoer: 23. august - 22. september (TA). 17. september - 17. oktober (SA).

Jomfru-personligheten er gruppens perfeksjonist. Dette stammer fra deres behov for renhet. De vil bare ha ekte forhold til autentiske mennesker. Ingen faksimile av dette vil gjøre! Det kan være vanskelig å behage en jomfru som alltid stiller høye forventninger til andre. Likevel, med høye forventninger, gjør de kvalitetsledere i samfunnet. Kvikksølv er den herskende planeten her, så Jomfruer er raske til å ombestemme seg.

Les den grundige beskrivelsen for Jomfruegenskaper, personlighet og egenskaper .

Vekteskilt:

Pund datoer: 23. september - 22. oktober (TA). 18. oktober - 16. november (SA).

Biblioteker handler om å finne balanse eller bidra til å oppnå balanse der det er nødvendig. Det er som om de er naturlig fødte dommere! Sosial og chatty, gabens gave er noe de mestrer i ungdommen. Det er også bra. Som dommer må de kunne si det rette for å avtrappe situasjoner. Venus har ord på Libra's hjerte, så det de gjør, gjør de av kjærlighet til menneskeheten.

Les den grundige beskrivelsen for Vekter, personlighet og egenskaper .

Skorpionen tegn:

Skorpionen Datoer: 23. oktober - 21. november (TA). 17. november - 16. desember (SA).

I likhet med Væren faller Skorpionen under innflytelse fra Mars. De er også krigere av sitt eget slag. Lojale og krevende av det samme til gjengjeld, vet Scorpio-personligheten hva de vil ha. Både venner og elskere må bevise troskap. Å mislykkes i lojalitet er å oppleve Scorpion-brodden!

Les den grundige beskrivelsen for Skorpionstrekk, personlighet og egenskaper .

Skyttens tegn:

Skytten Datoer: 22. november - 21. desember (TA). 17. desember - 15. januar (SA).

Skytten har en god, smittsom personlighet. De burde uten tvil være på festinvitasjonslisten! Men den skyttens sjelen er en av de mest velvillige personlighetene i dyrekretsen. Deres beste karaktertrekk er det faktum at de alltid tar hensyn til andres behov. Når du trenger en venn i mørkeste time, er det passende å være en skytten som kommer til samtalen. Den styrende planeten er Jupiter, som gir lederegenskaper og et medfølende hjerte.

Les den grundige beskrivelsen for Skyttens egenskaper, personlighet og egenskaper .

Steinbukken tegn:

Steinbukken Datoer: 22. desember - 20. januar (TA). 17. desember - 15. januar (SA).

Av Zodiac Signs personligheter, kan Steinbukken være ganske avsides. De kan virke kalde eller fjerne på utsiden, men dette dekker et hjerte av gull dypt inne. Likevel gjør deres kule natur dem til ideelle ledere. De har et kult hode midt i absolutt kaos! Steinbukken gir utholdenhet, stabilitet og dyp visdom. Saturn holder styr på Steinbukken, noe som gjør livet utfordrende.

Les den grundige beskrivelsen for Steinbukken trekk, personlighet og egenskaper .

Vannmannen tegn:

Vannmannen Datoer: 21. januar - 19. februar (TA). 15. februar - 15. mars (SA).

Saturn hersker også over Vannmannen, men de takler utfordringer som er forskjellige enn Steinbukken. Hvordan det? Disse rascalene er innovatørene til Zodiac Signs! Vannmannen sinn er nesten geni og kan bruke den visdommen til å erobre det som faller i deres vei. De er uavhengige, frihetselskende og elsker å suge opp kunnskap.

Les den grundige beskrivelsen for Vannmannsegenskaper, personlighet og egenskaper .

Fiskeskilt:

Fiskedatoer: 19. februar - 20. mars (TA). 16. mars - 14. april (SA)

Drøm og drøm stort! Det er mottoet til Fiskesjelen! Fisk er følsom som deres kreftfettere, den utviklede personligheten til Vannmannen. De samler innovasjon med drømmer. De slutter seg til geni med en undring for verden. Ulempen er deres herskende planet Jupiter. Hvordan er Jupiter en downer? Jupiter gir utvidelse til fantasien, men ikke ambisjon.

Les den grundige beskrivelsen for Fiskegenskaper, personlighet og egenskaper .

Hva er stjernetegn

Hva er tegnet ditt, baby?

OK, det er en forferdelig pick up line og verre åpner for en artikkel om dyrekretsen og astrologiens indre funksjoner, men hei, vi er barn på 70-tallet, og det får oss til å humre.

Imidlertid, til vårt eget forsvar, gjør det klassiske eksemplet på sosial ost fremdeles alle slags Topp 10-lister for å hente linjer (ikke det vi les den slags tripe, husk deg).

Tenk på alle spørsmålene folk har om livet sitt! Det handler ikke bare om hvem som vil være den beste partneren i sengen eller livet, men andre problemer som jobber, boliger, hobbyer og om disse 'heldige lotteritallene' er virkelig heldige.

Uansett kultur, prøver Astrologi å gi veiledning om disse spørsmålene ved å bruke Zodiacs mønstre som utgangspunkt. En ukjent forfatter sa en gang at 'dyrekretsens tegn er karmiske mønstre; planetene er vevstolene; viljen er vever '. I mystiske og metafysiske sirkler er beskrivelsen ganske perfekt.

Astrologer gjennom tidene tildelte hvert stjernetegn med spesifikke egenskaper, både positive og negative. Tanken er at tidsrammen for ens fødsel på en eller annen måte påvirker skjebnen og personligheten din. En annen innflytelse er de 4 elementene. Hvert av de 12 stjernetegnene er delt inn i elementære grupper:

Jordskilt

Jordskilt er, vel, ‘jordnære’. Disse stjernetegnene er solide, stabile og stabile. De er jordede folk som holder resten av oss på sporet. Disse stjernetegnene er pålitelige, lojale og ærlige. Og de er vanligvis de hardest arbeidende menneskene du noensinne vil møte.

Jordtegnene er: Tyren , Jomfruen og Steinbukken .

Vannskilt

Vannskilt er E.M.O.T.I.O.N.A.L. De ‘føler’ alt - og veldig, veldig dypt. Disse stjernetegnene er psykiske, følsomme og empatiske. Disse stjernetegnene er healere av menneskehetens sinn, kropper og ånder.

Vannskiltene er: Kreft , Skorpionen og fisk .

Luftskilt

Air Signs er drømmerne som drømmer store drømmer. Disse stjernetegnene handler om kommunikasjon, ideer, analyse og filosofi. De er sanne stjernetegn fordi hodene deres alltid er i skyene og i verdensrommet (på en god måte).

Lufttegnene er: Tvillingene , Vekten og Vannmannen .

Brannskilt

Brannskilt er, vel, brennende. Disse stjernetegnene er lidenskapelige, feisty og dynamiske personligheter som elsker rampelyset! Disse stjernetegnene handler om det fysiske og er alltid på farta, gå, gå! Vanligvis finnes ekstremt intelligente brannskilt generelt i lederstillinger.

Branntegnene er: Væren , Leo og Skytten .

Andre typer stjernetegn

Det er dusinvis av ‘typer’ Zodiac Signs. Nedenfor er bare noen få dekket her på Daily Horoscope Astros. Klikk for å finne ut dyrekretsen din i hver ‘type’ - Hva er mitt stjernetegn ?

1. Kinesiske stjernetegn

Kinesisk astrologi og det kinesiske dyrekretssystemet bygger på ideen om at en persons personlighet og skjebne er sterkt påvirket av månen, stjernene, solen og til og med kometer på det nøyaktige tidspunktet for en persons fødsel.

De gamle kinesiske astrologene observerte Jupiters bevegelse og opprettet et tolvpunktssystem som strekker seg over 12 år. Hvert årskilt har tilhørende dyr Rotte, okse, tiger, kanin, drage, slange, hest, sauer, ape, hane, hund og gris. Kinesisk astrologi korrelerer også med de fem elementene i naturen: vann, tre, ild, jord og metall.

2. Indianer Stjernetegn

Indianer Zodiac har likhet med kineserne i bruken av Spirit, Totem og Power Animals. Dyrefødsels totems er gås, bever, bjørn, otter, elg, ravn, ulv, hakkespett, slange, hauk, laks og oter.

Hver fødselsdyrånd har også tilsvarende elementer, vindretning, mineral, plante, farge, personlighet, følelser, intensjon, mål og generelle livsevne bare for å nevne noen.

Hvis vi bruker Goose som et eksempel, oppdager vi at det blander luftelementet med jorden, dets mineral er peridot, plante - bjørnebær, farge - hvitt og dets livstalent er tilpasning. Hvis du ble født 22. desember - 19. januar, er du en gås.

3. Keltiske stjernetegn

Hvilket Celtic Zodiac Animal Sign er du? Hva er dine personlighetstrekk og egenskaper i følge keltiske svennene og astrologene? Har du den rene råkraften til Celtic Bull? Har du den skjøre, men transformerende kreftene til Celtic Butterfly? Klikk for å finne og lære alt om din Celtic Zodiac Sign .

4. Aztec / Maya Zodiac Signs

Aztec Astrology har dyr, gjenstander og naturlige hendelser som er relatert til tidspunktet for fødselen din. Disse elementene har også en guddommelig hersker som påvirker de som blir født i hver måned og en styrende planet.

Stjernetegnene er krokodille, vind, hus, slange, død, hjort, kanin, vann, hund, ape, gress, siv, jaguar, ørn, jordskjelv, silex, regn og blomst.

5. Stjernetegn Kompatibilitet

Zodiac-kompatibilitet er basert på Western Zodiac Signs. Så det er egentlig ikke en 'type' Zodiac Signs, men mer en metode der du kan oppdage hvilke tegn som kan passe godt sammen. Dette kan bidra til å gjøre alle slags forhold lettere og rikere (foreldre, søsken, venner, elskere, kolleger - til og med kjæledyr!).

Er du forelsket? Lær hvordan hvert stjernetegn kommuniserer, så vel som hva kjæresten din vil ha i et forhold og i sengen! Hvilke Stjernetegn gjør de beste soulmate-parene? Hvilke er tvillingflammer? Hvem kommer aldri forbi lunsj? I tillegg lærer du mer om deg selv! Hvordan elsker du basert på stjernetegnet ditt? Les alt om Zodiac-kompatibilitet !

Er stjernetegn ekte

La oss se på begrepet astrologi. Det kommer i utgangspunktet fra to begreper som betyr 'stjernelogikk'. Husk deg, moderne skeptikere vil spotte kraftig av tanken på stjernebevegelse som påvirker en persons skjebne, enn si hvor godt skålen kom ut den morgenen (og om den landet smør med siden ned). Ikke desto mindre har dette systemet eksistert i tusenvis av år, og de eldgamle stod på det for en god del.

Kristi fødsel ble forutsagt av astrologi, eller så tror vi. Angivelig var de tre vise mennene snakket om, Magi, prester i Zoroaster (hvis navn, ved en hensynsløs skjebnehandling, betyr vokter av gamle geiter). Uansett brukte disse prestene astrologi for å måle tid, betegne årstider og viktige hendelser. Dette er bare ett eksempel fra historien som illustrerer Astrologiens innvirkning på våre forfedre.

Kombiner det med vekten som er gitt til astrologi som en prediktiv enhet i mange kulturer, og du har mye forrang for å gruble på dyrekretssymbolene og betydningen som tilbys av forskjellige systemer.

Bunnlinjen?

Vi tror at astrologi og forstå dyrekretsen personligheter, trekk og egenskaper er et effektivt livs- og sjeleadministrasjonsverktøy.

Hvordan fungerer stjernetegn

Når livet ditt utspiller seg, gjør planetens innflytelse seg kjent på forskjellige måter. Kanskje det er en nødvendig leksjon for sjelens progresjon. Kanskje det er et mønster du trenger å bryte eller utvikle for større suksess. Kanskje det beveger deg mot en varm elsker eller livskamerat (hvis du er heldig, får du begge deler!)

Astrologi og dens stjernetegn gir oss en viktig lenke til vår fortid og vår fremtid (stjernene vil være her lenge etter at vår ånd flyr til en annen inkarnasjon). Den lærer oss om menneskets tilstand fra øynene til mange epoker og kulturer. Det kan ikke, og ikke, si DETTE SKJER. Snarere utforsker den potensialene.

Dette betyr at du ikke sitter fast med dårlige ting diagrammet ditt indikerer. Denne kunsten spiller ikke dommer og jury; det har ingen skjevhet. Det gir oss rett og slett et innblikk i våre personlige verktøy og hvordan vi kan bruke dem effektivt til selvrealisering verdslig og åndelig.

Vi er fortsatt mennesker med fri vilje. Akkurat som du kan tegne en boks og deretter slette en linje og gjøre den til en trekant, holder du fortsatt korreksjonsvæsken for livet ditt godt i hånden.

Nå anbefaler vi ikke å ta tak i dagsavisen eller de små kjøpsbøkene i supermarkedet. Astrologer vil fortelle deg at det er ganske mye involvert i å lage et diagram for en person.

Hver planetes posisjon på tidspunktet for fødselen din justerer spådommene i diagrammet ditt. Tenk på dette som et gigantisk vevstol. Hvis du trekker en tråd på ett sted, påvirker det et annet. Planetene er sånn. Månefasene og solen teller også med i ligningen.

Apropos månen - hvor ofte har du sagt 'det må være fullmåne'? De fleste aksepterer Månens ondskap i menneskelig atferd og hendelser uten å tenke seg om to ganger - og det, kjære lesere, er astrologien som grunnlag!

Effektivt forbinder astrologi himmelens bevegelser med hendelsene på jorden (som ovenfor, så nedenfor). Når menneskesjeler dukker opp i universets veggteppe, skifter ting - Karma og skjebne spiller hånden deres, og så marsjerer tiden videre til sin egen melodi.

Dessuten er Stjernetegn veldig spesifikke for forskjellige aldre og kjønn. Klikk på følgende Zodiac Sign 'typer' for å lære mer:

Astrologi er kunsten som oversetter den guddommelige kunstneriske hånden. Den forteller om alle mulighetene som ligger foran oss. Det påfører ikke vår vilje kraft. Det fanger oss ikke til å gjøre noe. Det gjør ingenting konkret. Men det vil vise deg veien til å skape og dyrke det beste du. For sjelmat er alt du trenger å gjøre å se mot stjernene. Ja, på et lavere nivå vil stjernene fortelle deg alt om romantisk kompatibilitet.

Ja, du kan finne ut hvilke venner som er lojale og hvilke hobbyer andre kan like gjennom dyrekretsen. Men, nærme deg kunsten med et høyere sinn og innså at det er noe du kan bruke til å kommunisere med det guddommelige. Hvis du vil ha guddommelig instruksjon uten mellommann, er astrologi din nøkkel.

Sun Sign vil gi deg litt informasjon om deg selv. Western Zodiac Signs er mye mer nøyaktige, men hvis du har laget et fødselshoroskop. Sistnevnte er et diagram basert på dine personlige opplysninger. Hvor du ble født på jorden, på hvilken tid du ble født, og på hvilken kraftdag du ankom! Solen, månen, planetene og himmellegemene holder seg alle over kartet over livet ditt. De former mulighetene foran deg.

Når det gjelder vestlig astrologi, er jorden og hele miljøet en enkelt organisme eller et mikrokosmos. Rom og himmellegemer kombineres for å skape makrokosmos. Begge sammen skaper hele kosmos. Astrologer mener at mikrokosmos gjenspeiler makrokosmos og omvendt. Dette betyr at de tror på den hermetiske sannheten, 'Som ovenfor, så nedenfor.'

Med denne tanken i tankene betyr det at himmelen reflekterer hva som skjer på jorden. Men det betyr ikke at det får ting til å skje. Noen andre oppfatninger stemmer ikke overens med dette argumentet. For eksempel har planeter innflytelse på tingene de hersker over, samt spesifikke stjernetegn. Stikkordet her er 'innflytelse', noe som betyr at det er mer sannsynlig at noe vil skje.

Solskiltene kan være ganske nøyaktige noen ganger. Nøyaktigheten er selvfølgelig avhengig av dyktigheten til astrologen. De fleste astrologer vil advare at et stjernetegn ikke er et fullstendig horoskop. For nitty gritty detaljer, inkludert egenskaper og egenskaper, trenger du et fødselsdiagram! Med et fødselshoroskop vil du ofte oppdage at de som deler stjernetegn har noen vanlige trekk.

Men poenget er at astrologien ikke kontrollerer noen. Stjernetegnene får ikke ting til å skje. Zodiac Signs betydninger representerer den mest sannsynlige personligheten en person vil utvikle. Men fri vilje hersker. Valget forblir i hendene på den enkelte. Derfor vil du finne at astrologi er så mangfoldig. Det gjenspeiler hvem vi er. Det gjenspeiler hvem vi kan være! Men vi bestemmer hva vi blir.