Finn Ut Antall Engel

Suit of Pentacles Tarot Card Betydninger

Klikk på Tarot-kortet Suit of Pentacles du vil lære om. Rull ned for å lese alt om Suot of Pentacles tarotkortbetydninger!

Ace of Pentacles Tarot-kortbetydninger

Ace of Pentacles Tarot Card Betydninger Ace of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger Ace ...
Les mer

To av Pentacles Tarot-kortbetydninger

The Two of Pentacles Tarot Card Betydninger The Two of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger The Two ...
Les mer

Tre av pentakles tarotkortbetydninger

The Three of Pentacles Tarot Card Betydninger The Three of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger The Three ...
Les mer

Fire av Pentacles-tarotkortbetydninger

The Four of Pentacles Tarot Card Betydninger The Four of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger The Four ...
Les mer

The Five of Pentacles Tarot Card Betydninger

The Five of Pentacles Tarot Card Betydninger Er dine idealer i tråd med din fysiske virkelighet? Fem av femtakkene ...
Les mer

Seks av pentakler Tarotkortbetydninger

Six of Pentacles Tarot Card Betydninger Six of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger The Six ...
Les mer

Seven of Pentacles Tarot Card Betydninger

The Seven of Pentacles Tarot Card Betydninger The Seven of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger The Seven ...
Les mer

Åtte av femtakkets tarotkortbetydninger

Åtte av femtakkers tarotkortbetydninger Åtte av femtakkers tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger De åtte ...
Les mer

Ni av femtakkets tarotkortbetydninger

The Nine of Pentacles Tarot Card Betydninger The Nine of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger The Nine ...
Les mer

Ti av pentakler Tarotkortbetydninger

De ti pentakler tarotkortbetydninger De ti pentakler tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger De ti ...
Les mer

Side av Pentacles Tarotkortbetydninger

Siden av pentakler tarotkortbetydninger Siden av pentakler tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger siden ...
Les mer

Knight of Pentacles Tarot-kortbetydninger

The Knight of Pentacles Tarot Card Betydninger The Knight of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger The Knight ...
Les mer

Queen of Pentacles Tarot-kortbetydninger

Dronningen av femtakkers tarotkortbetydninger Dronningen av femtakkelen tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger Dronningen ...
Les mer

King of Pentacles Tarot-kortbetydninger

Kongen av femtakkers tarotkortbetydninger Kongen av femtakkers tarot Innholdsfortegnelse Viktige symbolske betydninger Kongen ...
Les mer

Det er mange gode grunner til å gjøre Snoopy Dance når du ser Suiten av femtakk dukker opp i en lesning - og ikke bare på grunn av de høye ka-ching-lydene!I eldre dekk, ble denne drakten, myntet mynten. I en vanlig kortstokk tilsvarer denne drakten Suit of Diamonds.

I tarotkortbetydninger , Pentakler symboliserer materiell velstand og overflod . Men noen ganger har Pentacles ikke noe å gjøre med penger i det hele tatt. Dessuten, hvem betaler regningene i mynter lenger?

Pentakles tarotkort handler om 'ekte' velstand og overflod. Selv om penger har noe å gjøre med det, er det ikke 'alt'. Din velvære og lykke i denne materielle verden betyr mer og Pentacles forteller historien om hva som skjer eller hva som skal skje angående disse.

Det er sant at det å være lite nok til å betale for grunnleggende nødvendigheter kan være skremmende.

Men til slutt er det bare et verktøy som lar deg få de tingene du trenger - akkurat som en hammer er et av mange verktøy som trengs for å bygge et hus.

Merk at Pentakler i Tarot er gravert med Pentagrams.

Pentagram er en femkantet stjerne, tegnet i et enkelt slag. Det symboliserer universet i perfekt balanse og styrt av ånd.

Så Pentaklesdrakten handler egentlig om å leve i harmoni med den materielle verden?

Utmerket spørsmål. Du får en femkantet gullstjerne!

Å leve i harmoni er å sørge for at du oppfyller dine fysiske, følelsesmessige, intellektuelle og åndelige behov.

Suit of Pentacles Symbolism

Pentakler er assosiert med Element av jorden . De er også sluttresultatet av manifestasjonsprosessen (høster det du sår).

Så hvis du noen gang lurte på hva det handler om, er du midt i det.

Det er derfor disse pentaklene er innskrevet med pentagrammer. Pentagrams opprinnelse kan spores til det gamle Mesopotamia, og dets betydning har endret seg flere ganger gjennom historien. Her representerer hvert punkt ett av de fire elementene: Jord , Vann , Luft , og Brann - mer enn Femte element : Spirit (Aether, Ether) , også kalt Quintessence.

Alle elementene deltar i å manifestere en idé. Men for å få dette til, må de alle arbeide i harmoni med hverandre.

Derfor handler også Suites of Pentacles om balanse.

Tanken om at høyre side opp Pentagram symboliserer godt og den opp ned versjonen representerer ondskap er bare rundt 200 år gammel. Det er også en forenkling. Når du er opp ned viser Pentagram faktisk at ting er i ubalanse.

Suit of Pentacles & The Zodiac Signs

De astrologiske tegn tilsvarende denne drakten er Tyren , Jomfruen , og Steinbukken ( Western Zodiac ). Helt bokstavelig talt er de en jordnær gjeng.

En skapning av komfort, Tyren handler om å nyte den fysiske verdens gleder. Sterkt villet og bestemt, dette storhjertede tegnet liker å jobbe hardt og spille hardt.

På den annen side kan det også være ganske, vel, bull-headed. Tyren er kjærlig - og lojal mot en feil. På nedsiden kan det også være veldig besittende.

Jomfruen er effektiv, metodisk og pliktoppfyllende. Mantraet er alltid på jakt etter måter å gjøre en god ting bedre på, 'Arbeid, arbeid, arbeid.'

Jomfruens analytiske ferdigheter er uforlignelige. De gjør dette skiltet til en utmerket feilsøking og kritiker. De er også det som gjør det til en uutholdelig feilsøker, som ikke slutter å narre deg før alt er perfekt.

Steinbukken er 'Type A personlighet' til denne trioen. Når det gjelder dette skiltets høye energi, kan det holde et lys til ethvert ildskilt. Den fremtidsrettede naturen samsvarer med vannmannen. Men Steinbukken er også organisert og konservativ, og det er derfor det er et jordskilt.

Dette tegnet er tøft, men rettferdig. Selv om det noen ganger er så tøft at det er ganske vanskelig å se den 'rettferdige' delen.

Suiten av femtakk i en lesing

Når en Suit of Pentacles dukker opp i en Tarot-lesing, gir den ledetråder og innsikt om de viktigste aspektene av livet ditt i den materielle verden.

Det inkluderer spørsmål om penger og for å være mer spesifikk, spørsmål om økonomisk stabilitet og vekst. Men Pentacles dekker mer enn bare dollar og øre.

For eksempel i en lesing om din karriere eller arbeidsplass, forteller Pentacles deg om jobbsikkerhet og muligheter for fremgang. Men Pentacles påpeker også om jobben din hjelper deg å vokse som person - eller om det sliper deg - og holder deg 'ut av balanse'.

Noen ganger er du så opptatt av å bare prøve å gjøre det gjennom dagen at det kan være vanskelig å se skogen for trærne.

Folk er ofte så fokuserte på å komme videre - eller bare prøve å holde seg flytende - at de ofte forsømmer helse og velvære. Mens en Tarot-lesing ikke er en erstatning for et besøk hos din lisensierte helsepersonell. Det kan imidlertid antyde at du bør se en hvis du har følt deg dårlig en stund.

Din velvære omfatter mer enn bare din fysiske helse. Det inkluderer ting som livsstilsvalg, selvbilde, forhold og hjemlig situasjon. Alle disse tingene kan ha stor innvirkning på hvordan du har det, og om du vil trives eller ikke.

Din tro og åndelighet er også viktige aspekter av ditt velvære. De hjelper deg med å finne ut hvordan du passer best inn i denne verdenen ..

Mennesker beskrevet av Pentacles er generelt praktiske og jordnære. De har ofte et godt leder for virksomheten, og de pleier å være karriereinnstilte. Noen ganger gjør dette dem også materialistiske og grådige. Pentakles personligheter er kjærlige, men kan være besittende. De liker det den fysiske verden har å tilby, de har også vært kjent for å unne seg.

Og når de er for besatt av fysisk nytelse, kan de være hensynsløse med sin økonomi.