Finn Ut Antall Engel

Sun Conjunct Midheaven Natal og Transit

 Sun Conjunct Midheaven Transit Sol sammen med Midheaven i fødselshoroskopet kalles også solkulminerende. Det gjør deg veldig målrettet. Suksess i karrieren er et av dine viktigste behov. Du uttrykker identiteten din gjennom prestasjonene dine, så du jobber hardt for å markere deg. Du bør ha en god sosial status og være sosialt populær.

Svikt kan være ødeleggende for deg og skade selvtilliten din alvorlig. Av denne grunn er det viktig for deg å unngå de potensielle negativene ved dette aspektet. Du er en stolt person, men arroganse eller egoisme vil føre til mye motstand mot dine mål. Du har lederegenskaper, men kan ha en tendens til å gjøre opprør mot autoritetsfigurer. Av denne grunn må du ta tempoet i deg selv og lære å jobbe under ledelse til du lærer ferdighetene som er nødvendige for å lykkes.

Det er greit for deg å føle deg viktig og tro at du er bestemt til store ting. Bare ikke gni det i ansiktene til folk. Du så sannsynligvis opp til faren din og vil finne det lettere å komme videre hvis han var støttende. Lær av dine eldste og overordnede og vis dem respekt. På denne måten vil du stige til toppen og tjene den respekten og utmerkelsen du søker. Hvis du ikke kan jobbe i et byråkrati eller være en liten fisk i en stor dam, ville det være best om du kunne gå inn i virksomheten for deg selv.Sun Conjunct Midheaven Transit

Sun conjunct Midheaven transit fokuserer oppmerksomheten din på ditt profesjonelle liv, din karriere og dine mål. Du bør være mer bestemt enn vanlig for å komme deg videre og gjøre noe ut av deg selv. Det er sannsynlig at du vil være så ambisiøs at ingenting annet betyr noe enn prestasjon og suksess. Ditt private liv, hjem og familie må ta et baksete mens du har ditt øyeblikk i solen.

Du og dine prestasjoner vil vises, så vær klar for mer oppmerksomhet enn vanlig. Det er på tide å bli bedømt på din tidligere innsats og motta anerkjennelse eller forfremmelse. Du vil ha mer makt og innflytelse over retningen i livet ditt. Du vil også ha mer interaksjon med autoritetspersoner og mektige personer.

Dette er et høydepunkt i din karriere eller sosiale status, og ryktet ditt kan være på spill. Dette er en tid for å opptre ansvarlig og jobbe hardt. Det er godt å være ambisiøs og stolt over prestasjonen din, men unngå å virke arrogant eller sjefete fordi ryktet ditt og karrieren din kan lide.

Denne tolkningen for Sun conjunct Midheaven transit kan også leses for en solformørkelse og nymåne konjunkt Midheaven .

Sun Conjunct Midheaven Celebrities

Jean Jaures 0°10′, Pablo Escobar 0°20′, Jon-Erik Hexum 0°22′, Kyle Maynard 0°24′, Schapelle Corby 0°27′, Aaron Spelling 1°05′, Willie Nelson 1°09′ , Julie Gayet 1°21′, Frederick Lemaitre 1°29′, Lyle Menendez 1°33′, Liz Greene 1°37′, Kirsten Dunst 1°39′, James Ingram 2°16′, Samuel Adams 2°29′, Paul McCartney 2°42′.