Finn Ut Antall Engel

T-Square Aspect Pattern

  T-Square Aspect Pattern En T-Square er en av to typer røde aspektmønstre. Den andre er Storkors . Røde aspektmønstre kalles 'prestasjonsfigurer', ettersom aspektene de danner er ladet med energi. Energispenningen tillater folk å bruke den i livet, enten det er i arbeid, til å handle eller for å oppnå mål.

Blått og grønt mangler på de røde figurene. Uten blått er det ingen mulighet for avslapning; uten grønt handler man uten å tenke. Rødt fremmer handling, prestasjon, oppnåelse av mål og demonstrasjon. Disse menneskene er veldig aktive og mange jobber etter mottoet 'handle først, tenk senere', og ikke omvendt, noe som betyr at feil kan gjøres veldig enkelt.

Prestasjonstrekant

Et T-kvadrat er en trekant som består av to firkanter som er forbundet med en opposisjon. Denne røde trekanten er den klassiske prestasjonsfiguren. Også kalt en prestasjonstrekant 1 , finner den målbevisste kardinalimpulsen (rød) sitt klareste uttrykk. Toppen av trekanten og planeten som ligger der indikerer hvor prestasjonen er rettet og hvilket planetprinsipp som brukes.

Mens i tilfellet med den røde firkanten, utføres arbeidet kontinuerlig og progressivt. Når det gjelder T-Square, blir energien lammet igjen og igjen. En person med en T-square bør fullføre arbeidet raskt og vellykket slik at de kan tilbakestille igjen etterpå. Etter en kort eller lang pause kan de gå tilbake til arbeidet med fornyet kraft.

En person med en T-kvadrat produserer en større utgang per målbar tidsenhet enn en med en kvadrat. Med en firkant er ytelsen regelmessig og konstant og tar derfor mer tid. Dynamikken til disse to figurene er derfor svært forskjellig.

Selvsagt søker torget sikkerhet, konstans og symmetri, mens T-firkantens motivasjon er mer fleksibel og mer dynamisk. En slik person vil gjerne nå målet sitt så raskt som mulig. Noen med en T-square kan jobbe som gale, og når de er klare, går de videre til neste jobb selvsikkert og svært dynamisk.

Energi lagres og tappes opp i opposisjonen. Energispenningen som produseres av de motstående trykkene, utlades langs begge firkantene og faktisk fra to sider mot ett punkt. På denne måten danner toppen av T-firkanten (hvor rutene kommer sammen) kraftpunktet der prestasjon produseres og overføres til arbeid ved utladning av spenning. en mislykket energioverføring fører til stive tilstander av bevissthet; man kan ikke endre seg og de samme feilene gjøres igjen og igjen.

  t-kvadrat-astrologi

Joan Rivers T-torg

hellige gral

En T-Square er et veldig anspent og utfordrende aspektmønster som krever litt arbeid å mestre. Til slutt vil en rekke kriser, tester og utfordringer perfeksjonere ferdighetene som er nødvendige for å overvinne de iboende hindringene, frustrasjonen og konflikten i rutene og opposisjonen. Å finpusse de nødvendige livsferdighetene, sammen med å lære å forholde seg til andre på det emosjonelle nivået, kan føre til besluttsomhet, styrke og livserfaring som er nødvendig for store prestasjoner og suksess.

Mønsteret dannet av 'T-firkanten' kan identifiseres som den hellige gral. Dynamikken i T-firkanten vil manifestere seg som et veldig subjektivt behov for å følge med, med stor besluttsomhet, noe som får individet til å føle seg følelsesmessig trygg. Konflikten vil manifestere seg som et behov for å forholde seg emosjonelt på en veldig åndelig måte samtidig som alle sikkerhetsstrukturene rundt selvet opprettholdes. Behovet for å dele seg selv fullstendig, med en annen, uten å nekte personlig selvtilfredsstillelse, vil bli utfordret, da det er veldig vanskelig å være raus og egoistisk på samme tid. to [ Elida Natalia Marchison ]

Tomt ben

En annen ting å merke seg om T-kvadrat er det tomme beinet, der hvis en planet skulle være i et fødselshoroskop, ville det fullføre et stort kors-aspektmønster. Hvis du har en T-kvadrat i fødselshoroskopet ditt, vil enhver månefase eller planet som passerer det tomme benet fremheve områdene i livet hvor du føler tomhet, at noe mangler, eller hvor du overkompenserer for oppmerksomheten du gir til fokalplaneten. .
Flere aspektmønstre

Referanser
  1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s.147.
  2. Major Configurations, Elida Natalia Marchison, 1995