Finn Ut Antall Engel

Tarotkortbetydninger og -tolkning

Velkommen til Daily Horoscope Astros ’omfattende samling av Tarotkortbetydninger, symbolikk og tarotavlesningsteknikker !

Det er en karamell fiesta!

Her finner du noen av mest inngående tarot-tolkning tilgjengelig i dag . I tillegg er alle tarot-tolkningene og tarot-lesingen 'how to's' basert på mine tiår med personlig erfaring og forskning.

Føl deg fri til å kontakt meg hvis du har noen spørsmål!

Innhold Innhold i Tarotkortbetydninger

Hva er i et tarotdekk

Tarot er et av de mest detaljerte spådomssystemene som er tilgjengelige, og er et som alle kan forholde seg til. Å lære Tarot er en fantastisk måte å utvikle din intuisjon og holde kontakten med tidskrevne esoteriske verktøy for åndelig vekst og oppvåkning!

En typisk Tarot-kortstokken har 78 kort og er basert på et vanlig sett med spillkort. Dekket er delt inn i 2 overordnede kategorier (Major Arcana & Minor Arcana) og 4 ‘underkategorier’ (kopper, pentakler, sverd, tryllestave).


Major Arcana

22 kort utgjør Major Arcana (Court Cards i vanlig kortstokk).

Major Arcana er designet slik at hver og en knytter seg til en av arketypene som Jung har fremlagt sammen med Livets tre, deler av I-Ching og til og med Runes.

Til sammenligning ser de fleste lesere Court Cards som mennesker i søkerens liv, eller kanskje elementer av hans eller hennes personlighet kommer i forkant.


Mindre Arcana

56 kort er i Mindre Arcana .

Minor Arcana er videre kategorisert i 4 drakter - Kopper , Pentakler , Sverd , Tryllestave .

*** Vær oppmerksom på at noen forfattere og illustratører kaller dressene med forskjellige navn (for eksempel skjell i stedet for kopper hvis en vannbasert Tarot), men den grunnleggende symbolikken forblir. ***

Tarot Suits Oversikt

Tarotdraktene gjenspeiler hverdagens hendelser og steder.

Hver av de fire tarotdraktene har spesifikke egenskaper og samsvar med 5 elementer , Astrologi og dyrekrets , Kardinalanvisninger og årstider. Alle relevante metafysiske og åndelige korrespondanser er oppført på hver tarotkortbeskrivelse og lenket til riktig side.

Suit of Cups - representerer emosjonelle elementer i våre liv og det psykiske selvet.

Suiten av femtakk - styrer alle saker som gjelder økonomi og penger, helse og kreative forretninger.

Suordsuit - styrer sinnet, oppfatninger og beslutningstaking (inkludert kampene som ofte følger).

Dress of Wands - har et aktivt element, det handler om noe som beveger seg eller gjør.

Hvordan fungerer Tarot

Oftest involverer tarotavlesninger to personer - den ene stiller et spørsmål og den andre som leser kortene. Personen med et spørsmål stokker dekk, tenker på det spørsmålet og klipper det. Leseren tegner deretter et sett antall kort som er lagt ut i bestemte mønstre og tolket for spørsmålet.

Magien, hvis du vil, er måten kortene gjenspeiler spørrendes tanker. Fra et lysarbeiders perspektiv er det tenkt at leseren bruker taroten som en bro til det høyere selvet og vårt sjelminne.

Hvert tarotkort forteller en historie og det er en som den enorme databasen på Daily Horoscope Astros vil hjelpe deg å lære å lese.

Når du arbeider med Tarot, husk at kort hver for seg kan fortelle en historie, et sett med kort gir større detaljer om den historien - men hele Tarot-settet har også et kollektivt element som snakker til fellestrekk i all menneskelig erfaring, både i tankeformer og følelse.

Derfor det er veldig viktig å velge et kort med bilder som snakker til din vei og arketyper som du personlig forholder deg til .

Kan tarotkort gjøre meg til en psykisk

TRENGER du Tarot for å få tilgang til guddommelig hvisking eller din egen indre guide?

Ikke nødvendigvis.

Imidlertid blir mange ganger blokkert. De kan ikke komme forbi selvet og den konkrete verden til noe som virkelig er instinktivt og bygget i tro. Det er der spådringsverktøy kommer inn. De hjelper oss med å få tilgang til den kreative, intuitive energien og se ting tydeligere. Det er da en tarotlesning begynner å dukke opp av det som ser ut til å være tilfeldighet.

Noe Tarot-historie

Det er ikke mye kjent om Tarot-kort annet enn vi ser dem diskutert på 1400-tallet, Italia som en del av et spill som heter Triumph.

Ansiktskortene til Tarot ble lagt til en grunnleggende kortstokk som trumfkort, det hele lignet et spill Bridge. Spillet Triumph ble veldig populært og spredte seg snart til andre deler av Europa.

Først på slutten av 1700 skjedde okkulte utøvere på tvers av kortene og så potensialet i bildene for langt mer enn et ettermiddagsspill. Dette kan ha skjedd delvis takket være en kartbok fra 1770 av Etteilla, som satte scenen for et langt mer formalisert formueverktøy som inkluderte korrespondanser med det hebraiske alfabetet og integrerte ideer fra kabalistisk mystikk.

Innen det 20. århundre tok Tarot tak i forskjellige esoteriske samfunn, inkludert Ordenen for den gylne daggry.

Fra det tidspunktet vokste bruken av Tarot i metafysiske omgivelser. Hundrevis av nye kortstokker med forskjellige temaer er opprettet, noe som gjør det lettere for utøvere å finne et dekk som snakker til dem på et dypt nivå.

Hvordan kan Tarot Cards hjelpe til med å bygge min vakre sjel

Noen ler av ideen om å bruke kort som en måte å få svar på livets mange spørsmål og valg. Men når du tenker på det som et verktøy som låser opp det indrepsykiskdet gir mer mening.


Symbolikk er veldig kraftig, og bildene i tarot forsøker å trykke på det kollektive ubevisste som binder oss til alle steder og rom, inkludert Akashic-postene.

Nøkkelen for folk flest er å lære å tolke og bruke den avslørte informasjonen.

Dette er ikke en rask prosess. Hvis du leter etter kjøring gjennom spådomssystemer - er ikke Tarot noe for deg. Men hvis du leter etter et system som ikke bare utvider bevisstheten din, men som også reflekterer og hjelper deg på din åndelige reise, så bli komfortabel og fortsett å lese.

Støtter din læring

Når du utforsker taroten videre, hjelper det deg å lage deg en Tarot-dagbok. Her kan du legge ned refleksjoner og innsikt samlet fra hvert kort eller lesing og gi større dimensjon til dine pågående opplevelser.

Du vil finne i dagene og årene fremover at du kan gå tilbake til denne boken og finne helt nye perspektiver fra de samme notatene. Det er fordi du vokser som et åndelig vesen og utvider din psykiske evne med tarot og Daily Horoscope Astros som en guide.

Vi stoler på at du finner den grundig etterforskede informasjonen på disse sidene som støtter reisen din.