Finn Ut Antall Engel

Taurus 2023 horoskop

Taurus 2023 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Taurus Decan 1 – 20. til 30. april
Taurus Decan 2 – 1. til 10. mai
Taurus Decan 3 – 11. til 20. mai

Decan 1 Taurus 2023 horoskop

2023 til 2030 Pluto firkantet dekanet ditt tester din styrke og karakter, og bringer ekstreme krefter i form av andre mennesker og omstendigheter. Du må vite hvem du er, stå frem og bli regnet. En krise eller sammenbrudd kan forvandle ditt ego, identitet og livsretning. Du vil lære å mestre din makt gjennom ego-konflikter med autoritetsfigurer, men også i dine relasjoner.

 • De som er født 20. april føler Pluto sterkest i år.
 • De som er født fra 21. til 30. april føler det sterkere i årene som kommer.

25. oktober 2022 til 20. april 2023 Solformørkelse oktober 2022 på motsatt side av dekanen din øker din vilje til å konkurrere og vinne. Men et oppblåst ego vil gjøre det vanskeligere å få viljen din og nå målene dine. Det er mer sannsynlig at folk motsetter seg innsatsen din hvis du er for krevende eller selvsikker. Kompromisser og komplimenter vil gjøre livet ditt mye enklere. Denne formørkelsen indikerer usikkerhet og misnøye knyttet til kjærlighet og penger. Viktige avgjørelser om hva som gjør deg virkelig glad og innhold må tas.

mars 2023 til mars 2024 – Saturn sextile din dekan er en tid for jevn fremgang mot dine langsiktige mål. Du har tålmodighet, utholdenhet og sterk selvtillit til å ta mer ansvar. Det skal være muligheter for å uttrykke dine lederegenskaper og til å oppfylle viktige plikter. Markert prestasjon og suksess kan føre til mer stabilitet, trygghet og tilfredshet. Kjærlighetsforhold bør ha mer engasjement, eller du kan møte noen mye eldre eller yngre enn deg selv.

 • De som er født 29. og 30. april vil merke effekten sterkere i 2024.

12. mai til 11. juli Jupiter i din dekan bringer gode tider og muligheter for materiell og åndelig vekst. Jupiter gir også tro og tillit til deg selv, samt raushet. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt studium, en langdistansereise, et nytt forhold, en bedrift eller en juridisk sak. Denne heldige innflytelsen forhindrer ikke alltid motgang og skuffelse, men den hjelper deg med å overvinne tilbakeslag. Du har denne transitten igjen senere i år pga Jupiter retrograd .

12. til 26. mai Jupiter kvadrat Pluto klimaks på 17. mai gir en intens drive for suksess, makt og innflytelse. Men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløshet, grådighet eller uetisk oppførsel vil forårsake forholdsproblemer og gi deg mektige fiender. Berømmelse og formue er mulig, men du må opprettholde en høy moralsk standard for å sikre suksess. Unngå ekstremisme, selvrettferdighet og overflod.

28. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Lunar Eclipse October 2023 i din dekan bringer dine intime relasjoner i skarpt fokus. Du kan bruke denne formørkelsen til å tilbakestille forholdsmålene dine. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt forhold eller gi energi til et eksisterende. Din balanserte tilnærming til problemløsning gjør dette til et utmerket tidspunkt for å rydde kortstokkene og starte på nytt.

30. oktober 2023 til 27. februar 2024 Jupiter i din dekan igjen bør gjøre deg glad, optimistisk og entusiastisk til å oppleve alt du kan. Det bringer nye eventyr som vil utvide horisonten din og utvide ditt syn på livet. Dette bør være en tid med økt rikdom og velstand. Pass imidlertid på å ikke bli grådig, egoistisk, selvsikker eller ekstravagant, spesielt under Jupiter retrograd fra 30. oktober til 30. desember 2022.

Mer om Taurus Decan 1

Decan 2 Taurus 2023 horoskop

april 2021 til mai 2023 Uranus i din dekan bringer endring og usikkerhet samtidig som du føler deg mindre hemmet og mer åpen. Har du levd som familie, venner eller samfunnet forventer at du skal? Eller har du vært tro mot identiteten din? De indre endringene du går gjennom kan manifestere seg utad som betydelige endringer i livet ditt, fra jobb til hjem og relasjoner. Uventede hendelser og uvelkomne endringer kan gi angst, spenning og høyere selvbevissthet.

 • For de som er født fra 1. til 5. mai er effekten avtagende.
 • De som er født fra 6. til 10. mai føler Uranus sterkest i år.

8. november 2022 til 20. april 2023 Måneformørkelse november 2022 i din decan bringer dine intime relasjoner i skarpt fokus. Du kan bruke denne formørkelsen til å tilbakestille forholdsmålene dine. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt forhold eller gi energi til et eksisterende. Din balanserte tilnærming til problemløsning gjør dette til et utmerket tidspunkt for å rydde kortstokkene og starte på nytt. Imidlertid kan denne formørkelsen gjøre folk engstelige, uberegnelige og uforutsigbare. Fleksibilitet og åpenhet er nødvendig for å tilpasse seg raskt skiftende forhold.

24. januar til 5. mars Mars i dekanet ditt gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

23. mars til 4. april Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

5. mai til 14. oktober – Måneformørkelse mai 2023 på motsatt side av dekanen din øker ønsket eller behov for å oppnå store ting og lykkes. Men ulike områder av livet ditt fungerer kanskje ikke i samme retning. Humøret ditt påvirkes mer av andre, og humøret ditt har en mer betydelig innvirkning på andre. Nøkkelen til suksess er kompromiss og samarbeid.

29. juni til 6. november Jupiter i din dekan bringer gode tider og muligheter for materiell og åndelig vekst. Det bør gjøre deg glad, optimistisk og entusiastisk å oppleve alt du kan. Jupiter gir også tro og tillit til deg selv, samt raushet. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt studium, en langdistansereise, et nytt forhold, en bedrift eller en juridisk sak. Denne heldige innflytelsen forhindrer ikke alltid motgang og skuffelse, men den hjelper deg med å overvinne tilbakeslag.

Mer om Taurus Decan 2

Decan 3 Taurus 2023 horoskop

2018 til 2024 Pluto trine din dekan bringer intensitet, utholdenhet og lidenskap. Et ekstremt løft til ditt ego og selvtillitsnivå gir deg enorm personlig kraft og innflytelse. Folk vil bli tiltrukket av din sterke tilstedeværelse og karisma. Innflytelsesrike mennesker vil ønske å slå seg sammen med deg for vinn-vinn-situasjoner. Forretninger, karriere og økonomi bør gå bra, og du kan bli belønnet for tilsynelatende liten innsats.

 • For de som er født fra 11. til 17. mai er effekten avtagende.
 • De som er født fra 18. til 20. mai føler Pluto sterkest i år.

2021 til 2025 – Neptun sekstil din dekan får deg til å føle deg mer knyttet til andre på en åndelig måte, mer følsom overfor andre mennesker og miljøet ditt. Din økte empati og bekymring vil ha en oppløftende effekt på andre. Denne åndelige reisen til opplysning kan involvere grupper, meditasjon, drømmer, studier eller konsultasjoner med guruer, tarotlesere, astrologer eller synske.

 • For de som er født 11. og 12. mai er effekten avtagende.
 • De som er født fra 13. til 18. mai føler Neptuns fulle styrke i år.
 • De som er født 19. og 20. mai får full effekt neste år.

desember 2022 til mars 2023 Saturn firkanter din dekan betyr at du må jobbe hardere for å nå målene dine med tålmodighet og utholdenhet. Det kan representere et tvunget vendepunkt på grunn av tunge byrder og karakterprøver. Hvis ambisjonene dine blir forpurret, må du kanskje revurdere målene dine. En taktisk retrett eller et kompromiss kan være det beste alternativet. Når denne utfordrende og drenerende fasen av livet har passert, vil din selvtillit og entusiasme komme tilbake. Du kan da begynne å bygge nye fundamenter med en større følelse av formål.

 • De som ble født fra 11. til 16. mai hadde også denne transitt fra mars til september 2022.

28. februar til 7. mars Mars i dekanet ditt gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

mai 2023 til mai 2026 Uranus i din dekan bringer endring og usikkerhet samtidig som du føler deg mindre hemmet og mer åpen. Har du levd som familie, venner eller samfunnet forventer at du skal? Eller har du vært tro mot identiteten din? De indre endringene du går gjennom kan manifestere seg utad som betydelige endringer i livet ditt, fra jobb til hjem og relasjoner. Uventede hendelser og uvelkomne endringer kan gi angst, spenning og høyere selvbevissthet.

 • De som er født fra 11. til 14. mai føler Uranus sterkest i år.
 • De som er født fra 15. til 20. mai føler det sterkere i årene som kommer.

14. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Solformørkelse oktober 2023 quincunx your decan kan få deg til å føle deg usikker, engstelig og ubesluttsom. Men det gir også trang til å nå et forestilt fremtidsmål. Nøkkelen til suksess er å lære å begrense deg til ett enkelt mål. Da blir det lettere å ta beslutninger, og usikkerhet erstattes av indre balanse.

Mer om Taurus Decan 3

Alle 2023-horoskoper

 Væren 2023-horoskop
Væren
 Taurus 2023 horoskop Tyren Tvillingene Tvillingene  Kreft Kreft  Leo
Leo
 Jomfruen Jomfruen  Horoskop for Libra 2023
Pund
 Skorpionen 2023 horoskop Skorpionen  Skytten 2023 horoskop Skytten  Steinbukken 2023 horoskop Steinbukken  Aquarius 2023 horoskop Vannmannen  Fiskene 2023 horoskop Fiskene

Ditt Taurus 2023-horoskop er basert på planetariske transitter og månefaser til din dekan. Dette er en mer nøyaktig og autentisk metode enn bruken av hus, soner eller sektorer .