Finn Ut Antall Engel

Temperance Tarot Card Betydninger

Temperance Tarot Card Innholdsfortegnelse

Temperance Tarot Card Betydninger

Temperance-kortet er det mest 'Zen' kortet til Tarot og et av de mest åndelige. I en tilstand av perfekt balanse blir vanskelige ting enkle og det umulige blir mulig.Før du vet ordet av det, er dørene du trodde stengt vidt åpne, og stien før deg er fri for tidligere uoverstigelige hindringer. Etter å ha roet uroen i deg, er sansene og tankene dine nå åpne for hva universet har å tilby.

Whoa! Lett gjør det der, Ramjet.

Kombinere Brann og Vann symboler så vel som mannlige og kvinnelige aspekter av guddom, representerer Temperance tarot den temperering som den mottar navnet fra. I denne prosessen senkes oppvarmet metall ned i vann for å herde eller myke det.

Engelen Gabriel kombinerer vann, ild og guddom i den samme figuren på Temperance-tarotkortet. Fordi polære motsetninger blir slått sammen under guddommelig veiledning, symboliserer også Temperance tarot-kortet helbredelse og inspirasjon.

Solskiven på pannen hans representerer guddommelig ild og den oppreiste trekanten på brystet hans, elementær Brann. Trekanten er oransje farge peker på solens opprinnelse, mens kappeens azurblå, assosiert med planeten Jupiter, symboliserer guddommelig barmhjertighet på Tarot.

Vist på Temperance-tarotkortet med en fot i vannet og en på tørt land, broer han det underbevisste, intuitive sinnet med det høyere selvet.

Engelen har åpnet sin kanal for høyere kunnskap, og dette gjør at han kan gjøre det tilsynelatende umulige. For eksempel kan han helle væske fra en kopp til en annen på Temperance-tarotkortet i en så merkelig vinkel uten å søle en dråpe.

Kopper representerer ikke bare Element av vann , men også det feminine aspektet ved skapelsen, den guddommelige livmoren.

På høyre side av Temperance-kortet er et felt av iris, som symboliserer det guddommelige sinnet som når ut til menneskeheten. Til venstre skråner en uhindret sti forsiktig mot et pass i fjellkjeden i horisonten. Den fører rett tilbake til den guddommelige bevisstheten. I stedet for å være balansert mot hverandre, smelter Temperance tarot polære motsetninger.

Opprettholdelse Tarotkortbetydninger

Svar og innsikt kommer raskt etter hverandre. Energi strømmer fritt gjennom deg, får fart, bygger seg opp og finner frigjøringen akkurat i riktig øyeblikk!

Akkurat som den himmelske bueskytteren Skytten , assosiert med Temperance tarot, har du blitt pilen og målet, trekningen og utgivelsen. Balanse, fokus og perfekt tempo bevegelse har blitt en prosess.

Hvis du har lurt på om vannet strømmer fra høyre kopp til venstre eller i motsatt retning, må du merke at det faktisk er to strømmer: vannet strømmer begge veier.

Din guddommelige verge og ditt høyere selv er i perfekt kommunikasjon med hverandre fordi du har sluttet å bli hengt opp på resultater og konsekvenser. Du hører hvert ord, og nyhetene er gode.

En besettelse med konsekvenser setter hindringer i veien din, og disse hindringene er snublesteiner, ikke steppesteiner. Det fokuserer oppmerksomheten din på feil ting. Hvis du gir slipp på dette vedlegget, kan tankene dine motta ny innsikt.

Følgelig gir denne innsikten også en enorm sjelefred. Denne indre freden kommer fra kunnskapen om at du er på rett sted til rett tid, gjør det rette - og universet reagerer i natur, åpner dører til muligheter og suksess.

Med sjelefred kommer velvære. Gabriel er den himmelske legen, og derfor er dette kortet ofte et budskap om helbredelse på alle nivåer av din eksistens. Ifølge de gamle romerne resulterer en sunn kropp i et sunt sinn. Og et sunt sinn kan helbrede kroppen.

Betydning for omvendt tarotkort

Er det at du føler deg overveldet av meldingene du mottar, eller at du ikke kan bære lyset? Din skytsengel står foran deg i sin strålende prakt, som Roma Downey i Touched by an Angel, og forteller deg at universet elsker deg.

Men du er i tvil, selv om denne informasjonen kommer rett fra toppen. Tross alt, hva er det å elske deg?

Mye mer enn du tror.

Du har fulgt så mye oppmerksomhet med alt og alle rundt deg at du har forsømt deg selv nesten til et misbruk. Når du er bekymret for hva som gjør andre lykkelige og hva de tenker, har du ignorert dine egne ønsker og behov.

Du løper tom fra å slukke branner overalt, trekker deg tilbake til skallet ditt på feil tidspunkter og slår ut med uventede sinneutbrudd. Det er fordi kroppen og sinnet desperat prøver å trekke bremsene, og reagerer med fysisk eller psykisk sykdom.

Du lurer kanskje på hvorfor folk ser ut til å skyve deg bort, til tross for alt du gjør for dem. Sannheten er at ingen virkelig liker en martyr.

Du må gå tilbake til senteret ditt slik at du kan sette ting riktig med deg selv. Faktisk er dette den alkymiske hemmeligheten til Philosopher's Stone, et mystisk stoff som sies å gjøre bly til gull - og et viktig prinsipp som legemliggjøres av dette kortet. Selv om alkymi ikke er din kopp te, er dette en kraftig metafor.

Her er formelen: Reis til det indre av jorden. Gjennom korrigeringsprosessen vil du oppdage den skjulte steinen.

Det du korrigerer er din oppfatning av deg selv: Du er viktig, og dine ønsker og behov har veldig stor betydning.

Høres ut som en tøff pille å svelge? Det er derfor den opprinnelige latinske setningen (besøk ved å korrigere det indre av jorden vil finne den skjulte steinen) er forkortet VITRIOL.

Dette legemidlet kan være bittert, men til slutt vil det gjenopprette helsen din.

Temperance Tarot Card Metafysiske korrespondanser:

Stjernetegn: Skytten
Kabbalistisk brev: Samekh
Sti på livets tre: Tipheret (Beauty) til Yesod (Foundation)
Healing Crystals: Malakitt, Tektitt

Temperance Card & Tarot Numerology

Temperance tarot-kortet er det fjortende Major Arcanum. 14 er sammensatt av 1 (solbrannen) og 4 (stabilitet og balanse), og sammenlagt utgjør disse tallene Nummer 5 (1 + 4 = 5), som symboliserer plutselig bevegelse i en ny retning.

Lær mer om den hellige spådomskunsten til Numerologi . Bruk vår Numerologikalkulator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!