The Fool Tarot Card Betydninger

Fool tarot-kortet symboliserer selvets fullstendige overgivelse til den guddommelige kilden. Fool-kortets viktigste betydninger er begynnelser, barnslig undring og risiko.

Men denne unge optimisten er ingen dummy.Ja, The Fool trer ut i verden som en handling av ubetinget tro - men denne troen er ikke blind.

Fool Tarot Card Innhold

The Fool Key Symbolic Betydninger

De hvit sol mot gul himmelen viser at det som skjer i den dårlige taroten skjer på de høyeste nivåene av åndelig opplevelse, solen representerer den guddommelige kilden og den rene ånden, mens himmelen symboliserer den høyeste rekkevidde av menneskelig åndelig forståelse.

Narren hopper inn i det (ennå) ukjente er resultatet av mange erfaringer og erfaringer. Ser du på hele konteksten til Fool tarot-kortet, er dette et skritt inn i det neste store mysteriet. Det er et naturlig resultat av alt som har ført opp til dette punktet.

Fool er ikke uerfaren, uvitende eller maktesløs. Hans kunnskap kan bare ikke hjelpe ham lenger.

Fool tarot bærer symbolene for sin makt og kunnskap, staben og lommen, over skulderen.

Han har ikke bruk for dem nå, men The Fool er klok nok til å vite at de kommer til nytte senere. I Fool tarot holder han en hvit rose , symbol på guddommelig kjærlighet og dårens hengivenhet til hans valgte vei.

Tullens tunika er brodert med 10 sirkler, den guddommelige utstråling av den hermetiske kabbalaen.

Den hvite hunden på Fool’s Heels representerer fullstendig mestring over hans naturlige instinkter. Det faktum at han oppfordrer dåren til å gå av stupet, grensene for menneskelig erfaring, antyder at å ta dette trinnet er et naturlig instinkt.

Slutten på en reise er bare begynnelsen på en annen.

Fjellene i bakgrunnen av Fool tarot antyder at det er mye for Fool å utforske i enda høyere bevissthetsområder. De falmer fra mørkeblått til hvitt, betyr at neste reise er en ren åndelig reise.

Etter å ha opplevd, lært og oppnådd alt du fikk i oppgave, innser du at reisen bare har begynt. Når du reflekterer over dine tidligere reiser og prøvelser, er du fylt med en følelse av gledelig forventning, snarere enn utmattelse!

Når du lurer på hva som er neste, forstår du at din egen kraft og forståelse ikke kan hjelpe deg videre. Den guddommelige kilden har ført deg så langt; du vet at du kan stole på det.

Oppreist dårlige tarotkortbetydninger

Den legendariske science-fiction-forfatteren Isaac Asimov skrev en gang at 'den mest spennende setningen å høre i vitenskapen, den som varsler nye funn, er ikke' Eureka ', men' Det er morsomt ... ''

Interessant, dette er akkurat hvordan livet ditt føles akkurat nå. Etter å ha lært og oppnådd alt det var å oppdage og gjøre, står du ved terskelen til et helt nytt mysterium. Mens andre forventer at du skal rope: 'Eureka! Jeg har funnet det, 'du tar en pause og mumler under pusten,' vent litt. Det er morsomt.' Det de rundt deg synes er rart, er at denne innsikten ikke plager deg i det minste.

Innrøm det, innerst inne er det akkurat det du forventet.

Har du ikke pakket tingene dine for denne nye store oppdraget i ganske lang tid?

Etter å ha fullført en viktig syklus i livet ditt, tar du en kort pustepause før du begynner på neste. Denne syklusen vil stave et radikalt brudd fra ditt forrige liv, og har nesten ingen likhet med det i det hele tatt. Selv nære venner og familie vil ha vanskelig for å forstå de beslutningene du nå tar. Faktisk kan de advare deg om at du tar tåpelige risikoer.

For eksempel kan du ha bestemt deg for å flytte til et annet land. Eller du kan legge igjen en godt betalt og sikker jobb for å starte din egen virksomhet. Kanskje du har bestemt deg for ikke lenger å holde din seksuelle identitet hemmelig, eller du viet deg nå fullt ut til dine åndelige sysler.

Dette er typen oppfattet høyrisiko-beslutning du har tatt. Andre vil vike unna det, men du er fylt med en rolig følelse av sikkerhet.

Tross alt blir du ledet av en høyere kilde, og alt i livet ditt har forberedt deg på dette øyeblikket.

The Fool Reversed Tarot Card Betydninger

Når det snus, advarer The Fool tarotkortet mot enten nøl og frykt eller uforsiktighet og utslett. Tullet er assosiert med Element of Air , og svevende og fallende har en tendens til å føle det samme - uansett en stund. Husk at Fool-kortet viser øyeblikket før du tar spranget. Dette er en tid for refleksjon, etterfulgt av aksept.

Det er et kort øyeblikk, et øyeblikk der du trenger å gjennomgå viktige ting før du går videre.

Tenk deg at du er i ferd med å gå ut av døren for å ta et fly til en annen del av landet, og du går gjennom sjekklisten din en gang til. Er ovnen slått av? Har kattevakt husnøklene dine? Har du pakket alt du trenger for turen? Vet du hvor flybillettene, lommeboken osv. Er?

Hvis du bekymrer deg for disse tingene hele dagen, vil du savne flyet, men når flyet er i luften, blir de bedre tatt vare på. Piloten vil ikke snu flyet bare fordi du har glemt feriepengene dine i skuffen din.

Når det gjelder nøl, er historien full av eksempler på store romaner som aldri er skrevet, tidløse mesterverk som aldri er malt, og kraftige åndelige læresetninger som aldri ble undervist. Når de møttes med denne livsendrende avgjørelsen, valgte de inspirerte forfatterne, kunstnerne og lærerne å vende ryggen til kallet deres til fordel for et liv med relativ sikkerhet, men stille anger. På den måten fratok de også verden viktige gaver som ville ha beriket den. Ja, det er en viss risiko involvert, men du var ment å bruke gavene dine.

Uforsiktighet er baksiden av nølende. Derfor er det viktig å se før du hopper. Du vet at tiden er riktig når klarhetsfølelsen din er sterkere enn ønsket om å fortsette. Men så lenge lysten oppveier alt annet, kan det blinde deg for det faktum at du fortsatt kan trenge å løse viktige problemer.

The Fool Tarot Card Metafysiske korrespondanser:

Stjernetegn: Vannmannen
Herskende planet: Uranus
Kabbalistisk brev: Aleph
Sti på livets tre: Kether (krone) til Hokhmah (visdom), første vei
Healing Crystals: Klar kvarts , Green Tourmaline

The Fool Card & Tarot Numerology

Fool tarot er nullkortet. Visuelt representerer dette tallet uendelig og den guddommelige kilden. Det representerer også ingenting; neste del av reisen kan ikke oppleves i vår nåværende form. 0 representerer også den hellige (og derfor: hemmelige) naturen til Fool-kortets mysterium. I eldre dekk var The Fool tarot faktisk 'gjemt bort' mellomVerdenogDømmekrafttarotkort.

Lær mer om den hellige spådomskunsten Numerologi . Bruk vår Numerology Calculator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!