Finn Ut Antall Engel

The Six of Pentacles Tarot Card Betydninger

Six of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse

The Six of Pentacles Tarot Card Betydninger

Maya Angelou har skrevet: 'Når vi gir muntert og takker takknemlig, er alle velsignet.'Denne uttalelsen oppsummerer tarotkortet Six of Pentacles vakkert. Universet er rikelig og sjenerøst. Hvis du vet hvordan du mottar muntert, vil det gi deg akkurat det du trenger.

Noen ganger er det mer velsignet å gi enn å motta, men det er ingen skam å motta. Å gi gjør deg klar over det faktum at du har mer enn du trenger. Men både å gi og motta er velsignet. Og du kan alltid takke.

Dessuten handler det om å gi glede.

Tarotkortet Six of Pentacles legger til visdomsbegrepet i dette prinsippet.

Som du kan se, er pentakler distribueres ikke symmetrisk i Six of Pentacles-kortet. Det er tre til venstre, to til høyre og en i midten. Alle har forskjellige behov. Noen ganger trenger du et økonomisk skudd i armen for å gjøre det gjennom en krise. Men noen ganger, det du virkelig trenger er et ord av oppmuntring eller råd.

For å gi effektivt må du vite hva andre virkelig trenger.

Tiggeren til venstre for Six of Pentacles har på seg en sitrin kappe, noe som betyr at hans behov er materielle. Det er derfor handelsmannen gir ham fire mynter - nøyaktig hvor mye han trenger for å komme på beina.

Tiggeren til høyre har på seg azurblå , en farge som symboliserer guddommelig barmhjertighet, men også emosjonelle behov. Penger løser ikke problemene hans. Hans behov er emosjonelle og åndelige. Det er grunnen til at selgeren i Six of Pentacles-tarotkortet holder vektene, et symbol på rettferdighet og balanse over hodet.

Kjøpmannens russet frakk symboliserer rasjonell forståelse og oliven fargen på hans støvler betyr at denne forståelsen er basert på en intuitiv følelse av medfølelse. Hans hvit og blå tunika viser at hans nestekjærlighet er dypt åndelig.

Når han gir, han velsigner og lærer samtidig: i Six of Pentacles lager han tegn på velsignelse med frihånden og holder vekten i den andre.

De grå scene og bakgrunn fra tarotkortet Six of Pentacles viser at dette er et grunnleggende prinsipp.

Oppreist seks av pentakler tarotkortbetydninger

Når Six of Pentacles vises i en tarotkortlesning, er universet i ferd med å velsigne deg med en gave som vil tilfredsstille dine viktigste behov.

Vanligvis kunngjør tarotkortet Six of Pentacles en slags økonomisk fordel. Imidlertid er det ikke alltid i form av penger selv. Kanskje det er et ordoppmuntring som vil gi deg den ekstra 'oomph' du trenger for å ta ett skritt til. Det kan også være en viktig informasjon eller nyttige råd som vil være til nytte for deg i det lange løp.

Uansett hva denne gaven måtte være, vil den få deg tilbake på sporet.

Det viktige å huske på er at universet vil gi deg det du trenger. Det kan imidlertid ikke være det du ba om - eller hva du tenkte det vil bli. Hvis penger er det du trenger, vil du motta det beløpet, men ikke mer.

Kanskje du er frustrert over jobben din, men du trenger den virkelig for å få endene til å trenge. Dette er når lederen din roser deg uventet, eller en kunde forteller deg hvordan den utmerkede servicen din virkelig gjorde dagen hans eller hennes. Det er akkurat den typen oppmuntring du trenger for å fortsette.

Hvis du leter etter en jobb, kan noen gi deg noen nyttige råd om hvordan du børster opp CV - eller hvordan du skriver det følgebrevet som vil få en potensiell arbeidsgiver til å ta den telefonen og planlegge et intervju.

Den rette typen informasjon kan også gi økonomiske fordeler på sikt. Denne informasjonen kan inneholde alt fra investeringsmuligheter til ledende stillinger og tips for budsjettering av økonomien.

Uansett hvilken gave du skal motta, husk at å uttrykke ærlig takknemlighet vil oppmuntre universet til å fortsette å velsigne deg.

Hvis du er den som gir, vil gavene dine bli godt mottatt. Ikke bare gir de glede til dem til andre, reaksjonene deres vil fylle deg med en dyp følelse av tilfredshet. Du gir klokt.

Seks av pentakler omvendte tarotkortbetydninger

Når du snur, minner tarotkortet Six of Pentacles deg om å fokusere på dine behov i stedet for dine ønsker. De er ikke alltid de samme. Dette gjelder så vel mottak som å gi. Ikke glem å være takknemlig for det du allerede har. Unngå å sammenligne deg selv med hvor godt andre har det. Misunnelse vil alltid få deg til å føle deg fratatt, uansett hvor god du har det.

Når universet velsigner deg, gir det deg hva du trenge . Mesteparten av tiden lar denne gaven deg jobbe for å nå målet ditt. Hvis det målet er å tjene en million dollar, vil det gi deg de nødvendige ferdighetene og mulighetene. Ja, andre kan ha vunnet eller arvet sin rikdom, men misunnelse på dem vil bare distrahere deg fra å forfølge målene dine.

Når du gir til andre, gjør du det ubetinget eller forventer du noe i retur?

Å ønske å bli verdsatt for din raushet er helt naturlig. Imidlertid uttrykker folk ofte takknemlighet på forskjellige måter, og ikke alltid umiddelbart. De kan for eksempel føle seg flau over sin nåværende situasjon. Å takke deg akkurat nå vil smertefullt minne dem om deres egen elendighet. Vent til de har det bedre. De glemmer ikke hva du gjorde for dem.

Når du snur, kan tarotkortet Six of Pentacles advare om at du overforlenger deg selv når du er raus. Husk at en av de seks femtegnene i dette kortet er for deg å beholde. Hvis du gir den bort, har du ingenting å gi. Derfor er det viktig å ikke ignorere dine egne behov.

Det kan også påpeke at noen utnytter deg - økonomisk eller følelsesmessig. Det er noe som å være sjenerøs mot en feil . Det er en feil de har festet seg på, og de melker den for alt de kan få. Vær forsiktig med ressursene dine og sett faste grenser.

Six of Pentacles Tarot Card Metaphysical Correspondences:

Element : Jord
Stjernetegn Tyren
Healing Crystals : Ametyst , Bloodstone

Six of Pentacles Card & Tarot Numerology

I tradisjonell numerologi, seksere er assosiert med Venus og kjærlighetens kraft. Både å gi og motta er kjærlighetshandlinger. Kabbalistisk tilsvarer tallet 6 sol , som viser at raushet er en kraftig, livgivende energi.

Lær mer om den hellige spådomskunsten til Numerologi . Bruk vår Numerologikalkulator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!