Finn Ut Antall Engel

The Six of Wands Tarot-kortbetydninger

Six of Wands Tarot Innholdsfortegnelse

The Six of Wands Tarot-kortbetydninger

Bask i ditt øyeblikk av herlighet. Det er på tide å stå i sentrum!Jupiter har tatt bolig i Leo , og la hele verden få vite at du har blitt velsignet av krefter på veldig høye steder.

Alle er enige om at du har oppnådd store ting. Så fortsett og fortell historien din for 27. gang.

Folk lytter oppmerksomt, og de tar notater. Du har inspirert dem!

Kabbalister kaller tarotkortet Six of Wands for Lord of Victory , og seieren din er utad så vel som innad.

Som kronet rytter har du bygget på den energiske fremdriften til Ace of Wands . Personalet du bærer er kronet med en laurbærkrans, et symbol på seier.

Merk at staven og kransen i Six of Wands utgjør det alkymiske symbolet for salt, noe som betyr at du er ren i sinn og kropp. Du har lyktes med å gjøre det rette.

Hodet ditt er også kronet med laurbær. Folk beundrer deg ikke bare for dine gjerninger, men også hvem du er som person.

Iført brennrød og soloransje, avslører den gule skjorten at du ikke har brukt opp energiene dine med et langt skudd. Gul er assosiert med luft. Det er fortsatt rikelig med oksygen for å holde brannene brennende.

Når du holder hestens tøyler i den andre hånden, fører du den forbi beundrerne dine på en energisk galopp, og bremser akkurat nok til å bli sett og gjenkjent.

I Tarot,hester er symbolerav bevegelse og makt. Hesten i Six of Wands er hvit for å betegne dine rene intensjoner. De grønn tøybarding viser kreativitet, velstand og kjærlighet.

De fem stavene som mennene har på bakken i Six of Wands er en referanse til Fem av tryllestave , noe som betyr at dette kortet også lover seier etter en kamp. Staben i rytterens hånd danner det romerske tallet 'VII' med de tre stavene til høyre. Dette viser at du kan møte utfordringer som kan ligge foran deg med tillit.

Oppreist seks av tryllestavkortbetydninger

Ekstraordinære prestasjoner krever ekstraordinære feiringer!

Så ikke vær sjenert over det. Du har gjort noe fantastisk. Det er bare riktig at du får den anerkjennelsen du fortjener. Du er en jordnær person, så du lar ikke noe av dette gå i hodet på deg.

I tillegg er du klok nok til ikke å hvile på laurbærene. Du vet at dette bare er nok et skritt på din reise gjennom livet. Mens du nyter dette øyeblikk av herlighet, ser du også på reisen fremover.

Ja, det ser ut som scenen i Six of Wands er litt av en gutteklubb. Men den seirende rytteren som kommer hjem fra kamp, ​​kan lett være en kvinne.

Faktisk unge Sgt. Leigh Ann Hester viste eksemplarisk tapperhet da hun reddet livet til sine medsoldater i Irak da Humvee ble deaktivert av en veibombe. Hennes tapperhet gjorde henne til den første kvinnen som mottok Silver Star siden andre verdenskrig.

Six of Wands viser ikke bare at du får den anerkjennelsen du fortjener, det antyder også at dine handlinger inspirerer andre.

Det er et spesielt godt kort i en karriere-tarotlesing. De overordnede har fulgt fremgangen din i ganske lang tid, og de liker det de ser. Den kampanjen eller bonusen du har ønsket deg, kan godt være innen rekkevidde.

I et tarotkort som leser om kjærlighet, antyder Six of Wands tarotkortet at et langvarig vennskap kan endre seg til et romantisk forhold. Hvorfor ikke? Ingen av dere er tilknyttet, og dere har lært å stole på hverandre over tid. Det er ikke nødvendig å være redd. Det er sant, vennskapet ditt endrer seg, men det blir beriket, ikke truet.

The Six of Wands oppfordrer deg også til ikke å la frykt eller feilplasserte skyldfølelser stå i veien for din suksess. Den hvite hesten viser at din måte å komme videre aldri har stått i strid med verdiene dine.

Noen ganger kunngjør tarotkortet Six of Wands gode nyheter fra offisielle eller offentlige kilder. Så fortsett å sjekke postkassen din.

Seks av tryllestave reverserte tarotkortbetydninger

Når det snus, advarer tarotkortet Six of Wands om at det kan være litt for tidlig å feire.

Gå over alt med en fintannet kam en gang til. Har du savnet noe?

Din følelse av optimisme kan være villedet fordi den er basert på følelser alene. Det er viktig å ha en god holdning. En dårlig holdning er en sikker brannoppskrift på katastrofe. Men når du vurderer store forpliktelser, er det viktig å sørge for at fakta er like gode som holdningen din.

Hvis tallene ikke ser bra ut, spiller det ingen rolle hvor optimistiske du er. Virkeligheten vil innhente deg til slutt.

Stoler du på de riktige menneskene? Gjør oversikt over din følelsesmessige husholdning. Se etter overveldende følelser som kan svekke din dømmekraft.

Når du føler at du er på toppen av verden, er du spesielt utsatt for mennesker som ikke har din beste interesse i tankene - enda mer når du er desperat.

Ja, å stå i rampelyset føles bra. Men husk at suksessen din også kan tiltrekke seg mye misunnelse. Noen klarer kanskje ikke tanken på at du gjør det bedre enn de, og de vil strekke seg langt for å finne skjeletter i skapet ditt.

Så det er lurt å være på vakt mot de som gjerne vil se deg falle fra nåde. Forsiktighet er en dyd.
Husk imidlertid at det er stor forskjell mellom forsiktighet og frykt. Igjen, vær forankret i fakta og unngå å spille paranoide 'connect the dots' spill. Du kan lett komme med feil bilde.

Det omvendte Six of Wands-kortet kan også tyde på at suksessen til et prosjekt du har jobbet med kanskje ikke er så stor som du håpet. Det kan hende du ikke ender med å bli en topplisten for rockestjerne, men musikken din vil fortsatt betale regningene. Det er suksess også.

Kanskje ditt øyeblikk av herlighet bare utgjør de ordspråklige femten minuttene av berømmelse. Alle gode ting kommer og går. Hvem skal si at de ikke kommer tilbake?

Six of Wands Tarot Card Metafysiske korrespondanser:

Element : Brann
Stjernetegn : Væren , Leo & Skytten
Healing Crystals : Carnelian

Six of Wands Card & Tarot Numerology

Kabbalistisk er seksere assosiert med solens strålende energi. I tradisjonell Numerologi, 6 tilsvarer Venus og gleden. Når disse energiene kombineres i Dress of Wands , din suksess og lykke er en inspirasjon for andre.

Lær mer om den hellige spådomskunsten Numerologi . Bruk vår Numerology Calculator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!