Finn Ut Antall Engel

The Two of Swords Tarot Card Betydninger

The Two of Swords Tarot Innholdsfortegnelse

The Two of Swords Tarot Card Betydninger

Ting er for tiden i en prekær balanse i Two of Swords. Fra ditt synspunkt kan det være for mange ukjente til å iverksette tiltak på dette punktet.

Kvinnen som sitter på steinbenken er bind for øynene i Two of Swords. Selv om hun ikke kan se noe, holder hun opp to veldig store - og farlig utseende - sverd. Men hun gjør ikke noe.

Kvinnen i de to sverdene kan ha blitt skremt til passivitet, eller hun kunne bare vente på at riktig øyeblikk skulle slå til. Er du modig nok til å finne ut av det?

Uttrykket hennes er helt blankt. Armene hennes er krysset over hjertet hennes.

En tolkning av de to sverdene er at hun har stengt seg for sine egne følelser - og hennes problemer i hverdagen.

På den annen side er det like sannsynlig at kvinnen i Two of Swords bare skjuler intensjonene sine for deg mens hun planlegger sitt neste trekk.

Det er ingen måte å fortelle.

Den kabbalistiske tittelen på tarotkortet Two of Swords er Lord of Peace Restored. Denne freden er fortsatt skjør. Den astrologiske korrespondansen, Moon in Libra, indikerer at følelsene fremdeles løper høyt, mens Libra's balanserende innflytelse prøver å holde ting så rolig som mulig.

Det rolige vannet bak kvinnen i Two of Swords viser at ting er stille for nå. Men når man ser på de takkede steinene, er det klart at gamle sår ikke har grodd ennå.

I de to sverdene illustrerer nattehimmelen kvinnens nåværende mørketilstand, men den voksende månen kaster lys over nye muligheter - de fjerne landene i den andre enden av vannet. Kabbalistisk symboliserer det også guddommelig barmhjertighet.

Kvinnens hvite kappe viser at hun legemliggjør åndelig renhet, eller at hun forfølger den.

Uhudede sverd kan aldri hvile lenge. Kvinnen på de to sverdene må til slutt bestemme seg for et handlingsforløp. Du kan ikke se tipsene deres, så hun har ikke bestemt seg.

Likevel ...

Oppreist to av sverd tarotkortbetydninger

I en Tarot-lesing viser Two of Swords-kortet at en følelse av balanse er gjenopprettet. Men denne balansen er ufullkommen. Det må gjøres mer arbeid for å oppnå varig harmoni.

Ja, fiendtlighetene har opphørt, men du må fortsatt forhandle om permanente fredsvilkår. Det siste argumentet kan være over, men det er bare fordi dere to mistet stemmen din fra alt det roping. Mens du drikker beroligende urtete, må du begge bestemme om du vil gå videre til runde umpteen eller begynne å reparere skadene.

Å si du beklager er definitivt en god start, men det kan ikke være nok.

I Two of Wands oppnås fred gjennom ikke-handling - men ikke i taoistisk forstand, der det å fjerne deg selv fra situasjonen også eliminerer konflikten. Ser vi på den astrologiske korrespondansen, er det heller ikke ideen om 'passiv motstand' praktisert av Martin Luther King og Mahatma Gandhi - som ikke var passiv i det hele tatt. Disse borgerrettighetslederne oppsøkte faktisk konfrontasjon, men de nektet å reagere med vold.

Denne freden er basert på unngåelse, og det er derfor den er tøff. Ja, noen ganger er det bra. Hvis du for eksempel er i et sinnehåndteringsprogram, kan du vende den indre 'av-bryteren' når du står overfor en utløser, holde deg utenfor mange problemer. Godt jobbet! Fortsett å jobbe det programmet. Du gjør fantastiske fremskritt. Du vil utvikle konstruktive måter å hevde deg på.

Men noen ganger viser unngåelse bare at du ikke er villig til å vokse som person. Her blir du minnet om at mot er en viktig del av din personlige og åndelige utvikling.

Two of Wands tarotkortet viser også en ufullkommen forståelse av rettferdighet. Den guddommelige rettferdighet som vises i Major Arcana er klar over alle fakta og underliggende årsaker, og den handler i samsvar med dette. I Two of Swords vet du ikke alle fakta, eller du kan ignorere dem selv om de er rett foran ansiktet ditt.

Rettferdigheten uttrykt i Two of Swords-kortet er basert på en merkelig forestilling om upartiskhet. Det har ikke så mye å gjøre med rettferdighet.

Husker du ble jordet rett sammen med søsteren din - selv om det var hun som startet kampen? Læren om 'Jeg bryr meg ikke hvem som startet det, dere er begge i trøbbel' har vært ansatt av familieledere siden uminnelige tider.

To av sverd Tarot reverserte kortbetydninger

Den prekære balansen i Two of Swords tarot stående kort er bare en midlertidig løsning. Det kjøper deg akkurat nok tid til å finne en permanent løsning.

Det er som en provisorisk skinne påført et brukket ben. Det holder benet immobilisert for å forhindre ytterligere skade til ambulansepersonell ankommer og tar deg til sykehuset. Men du må fortsatt gå til sykehuset, ellers kan beinet ditt til og med bli verre.

Når det er snudd, viser tarotkortet Two of Swords at denne balansen har kommet til en slutt.

Tross alt ser de sverdene kvinnen holder ganske tunge ut. Hun kan ikke holde dem oppe for alltid. Videre er det en beslutning å bestemme seg for å ta ingen beslutning.

Kanskje du har jobbet for mange overtidstimer, slik at du kan opprettholde familiens levestandard. Du kjenner forbrenningen. Det er bare så mye en kvinne - eller en mann - kan gjøre. Du har vært cranky og stresset en stund, og å jobbe hele tiden begynner å påvirke helsen din.

Hvor lenge til du når bristepunktet?

Fjern bind for øynene. Det er på tide å møte sannheten. Familien din godtar kanskje ikke at du ikke kan opprettholde denne hektiske timeplanen. De må velge mellom huset i forstedene og den gamle, sunne deg de elsker og verner om.

Det er deres valg.

Ditt valg er derimot å synke eller svømme.

Når du snur, kan to av sverdene også påpeke at du har undervurdert en motstander. Kvinnen på dette kortet lukker seg kanskje ikke i det hele tatt. Det er veldig mulig at hun bare skjulte intensjonene dine for deg.

Nå henne Hvit kappe er bare utseendet til uskyld, og bind for øynene hennes skjuler øynene, 'sjelens vinduer' for deg. Husk at sverdene er knivskarpe.

Dette stille vannet renner mye dypere enn du tror i Two of Swords. Nærm deg henne med forsiktighet!

The Two of Swords Tarot Card Metafysiske korrespondanser:

Element : Luft
Stjernetegn : Vekten
Healing Crystals : Klar kvarts

The Two of Swords Card & Tarot Numerology

Kabbalistisk refererer to til dyrekretsen, den store kosmiske scenen der alle store avgjørelser tas. I tradisjonell Numerologi, 2 er assosiert med månens emosjonelle intelligens.

I sverdets to kombineres disse energiene for å vise behovet for å balansere tanker og følelser.

Lær mer om den hellige spådomskunsten Numerologi . Bruk vår Numerology Calculator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!