Finn Ut Antall Engel

Tigers Eye Meaning & Properties Healing, Metaphysical, & Spiritual

Tigers Eye Crystal Innholdsfortegnelse

Tigers Eye Betydning og egenskaper

Den lave, gutturale knurren som stiller skogen og setter alle skapninger i beredskap.

Skjult, balanse og fullstendig stillhet som snakker om høyeste klarhet i fokus.

Majestet med un-unnskyldt makt.

Dette er Big Cat energi.

Dette er den helbredende krystallen, Tiger’s Eye.

I likhet med den store katten som den er navngitt for, har Tiger's Eye en voldsomhet som ikke kan benektes. I det ville viser Tigre nesten uendelig styrke og viljestyrke. Disse kattene venter tålmodig på det de mest ønsker og trenger, og går så hardt etter det. Tiger’s Eye crystal har all denne symbolikken og enda mer.

Tenk på verdien av en slik energimatrise for meditasjonene dine. En av utfordringene ved meditasjon er å holde fokus. Vårt sinn er vant til å gjøre mange ting på en gang. Tiger's Eye beroliger fristelsen for distraksjon og opprettholder konsentrasjonen. Et stille sinn er en klar til å lytte til Guider og det guddommelige. Som sådan kan du se på Tiger’s Eye som en bromekanisme til de kraftige og transformerende Vesene.

Tiger Eye steiner har forskjellige farger som også gir mening. Når du snur steinen i sollys, ser du hint av gull, rødt og blått. Rødt gir hjerteenergi, gull er Crown Chakra og det høyere selvet og det blå temmer Tiger litt med sin fredelige, åndelige kvalitet. (Les alt om Fargesykologi, symbolikk og betydninger )

Lettarbeidere anbefaler denne steinen for å øke energien i et healersett eller spådomsett.

Denne krystallheleren og læreren har en sterk forbindelse til Jord . Energimatrisen beskytter det du trenger mest (mat, vann, familie) ved å støtte selvhjulpenhet. I motsetning til noen av de andre steinene vi har delt, er Tiger's Eye mer praktisk enn psykisk. Det handler om 'her og nå' av saken. Hvis du vakler på en beslutning, er Tiger's Eye der, slik at du kan forplikte deg med reell sikkerhet.

Det er sterke maskuline overtoner til Tiger’s Eye. Den gyldne fargetone gir denne mystiske steinkraften for energi, manifestasjon og handling, spesielt når det gjelder aktuelle prosjekter. Du vil oppdage vibrasjonene til denne steinen som innpoder pragmatikk i auraen din. Når energien vokser, ser du ting annerledes og bestiller dem mer vellykket. Denne krystallen er også et utmerket valg når du utforsker Kristusbevissthet for å skjelne guddommelig vilje eller nå ut til andre høyere vesener.

På en mindre opphøyet side stemmer det glitrende gullet til denne steinen med velstand. Mens Tiger’s Eye kanskje ikke gjør deg rik utover alle drømmer, tiltrekker det definitivt de beste situasjonene for å snu økonomien din. Husk at slike resultater gjenspeiler et partnerskap. Du må gjøre en god del sammen med krystallens energier. Under denne prosessen hjelper Tiger’s Eye med å holde føttene på Terra Firma slik at du har en solid hjørnestein for å bygge noe nytt.

Metafysiske butikkeiere anbefaler ofte å bruke Tiger’s Eye på håndleddet slik at det setter seg nærmere Base eller Root Chakra. Fra denne plasseringen lader den auraen din mer effektivt. Der du føler deg selv mangler, går Tiger’s Eye inn og snur pannen opp ned.

Tigers Eye Metafysiske egenskaper

Crystal Energy: Balanse, snikhet, vitalitet, viljestyrke

Chakraer : Solar plexus (Tredje), Base eller rot (1.)

Element : Jord , Brann

Antallvibrasjon : Numerologi 4

Stjernetegn : Steinbukken

Tigers Eye Healing Properties

Sinn: Emosjonell helbredelse; Avtagende angst; Lykke; Organisasjon / orden; Mot; Fokus; Objektivitet

Kropp: Helse; Øye-nese-hals; Reproduksjon; Rensing av giftstoffer; Avtagende smerter; Støtter sterke bein

Ånd: Tiltrekke flaks; Beskyttelse; Harmoni; Myndiggjøring; Jording; Jordelement

Utøvere av Feng Shui anbefaler å sette Tiger's Eye enten nær døren din eller den vestlige og nordvestlige delen av hjemmet. På dette stedet holder det atmosfæren din fylt med klarhet.

En av hovedtegnene til Tiger's Eye er evnen til å utføre og stabilisere seg, og det er derfor det er en stor helbredende krystall for de visjonære entreprenørene å få en plan lansert og holde den på en jevn kjøl.

Den jevne naturen til denne steinen gir deg også muligheten til å holde følelser i sjakk, slik at du virkelig kan fokusere på oppgaven som er til stede, noe som igjen hindrer snublesteiner og hindringer.

Når kreativiteten din virker fast, kan du prøve å bære et veltet Tiger's Eye og bruke det som en bekymringsstein.

Som med andre metafysiske krystaller, bruk imidlertid din intuisjon. Se på de forskjellige fasongene på Tiger's Eye og se hvilken som ringer til deg mest. Alternativt kan du vurdere symbolikken til hellig geometri og bruke den som en veiledning.

Tigers Eye Properties

Farge: Gul, Gull, Brun, Oransje, Blå

Gruvedrift: Burma, India, Sør-Afrika, Vest-Australia, USA

Mineral klasse: Silisiumdioksid

Familie: Kvarts

Krystallsystem: Sekskantet (trigonal)

Kjemisk oppbygning:

Hardhet: 7

Tigers Eye Name Etymology

Språkforskere føler at ordet 'Tiger' kommer fra enten latinske eller greske ord som betyr 'å hyle', kanskje med referanse til tigerens brøl som har en så utrolig effekt på alle de som hører det.

'Eye' i Tiger's Eye beskriver ganske enkelt den visuelle effekten av steinen, som ofte har sirkler som ser ut som et øye. Dette utseendet er grunnen til at de gamle brukte det som en amulett for å snu det 'onde øye' og forbannelsene.

Båndet til Tiger Spirit sies å også gi deg mod i møte med selv det mest forrædersk terrenget.

Med kjærlighet og glitrer,