Finn Ut Antall Engel

Tony Abbott horoskop

 Tony Abbott horoskop

Tony Abbott

Tony Abbott er en religiøs mann, utdannet ved katolske skoler, han har studert ved Seminary College for å bli prest, skrevet for The Catholic Weekly som journalist, og i løpet av sin politiske karriere har han alltid båret sin religion på ermet. En rask titt på astrologikartet hans avslører flere årsaker til hans fundamentalistiske religiøse synspunkter, som har gitt ham kallenavnet The Mad Monk.

Ascendenten (AC) representerer det fysiske uttrykket til sjelen. Styrken til Tony Abbotts sjel kommer fra fiksestjerne Vindemiatrix sammen med AC. Denne stjernen, på nivå med Algol for sin onde innflytelse, har fått det vanlige navnet The Widow Maker. Det forårsaker skam, falskhet, sarkasme, skepsis, polemikk, depresjon og nervøs irritabilitet, men god konsentrasjon og et kraftig sinn. Den har det arabiske navnet Al Muredin, som betyr  Den som er sendt ut i troen. Så denne misjonærstjernen er delvis ansvarlig for Abbotts sterke religiøse kall.

Tony Abbott horoskop

 Tony Abbott horoskop

Tony Abbott horoskop

Denne naturen kommer også fra hans sol- og nordnode på faststjerne Acrux gir en dypt religiøs natur med teosofiske interesser. Midveaven (MC) representerer karrieren eller kallet. MC sammen med fiksestjerne Sirius gir høyt embete under regjeringen.

Månen i brennpunktet til en Yod aspektmønster betyr at Tony er en åndelig kriger med et spesifikt karmisk oppdrag å fullføre. For å hjelpe ham i denne religiøse oppgaven, gjør månen sammen med fiksestjernen Deneb Kaitos ham hensynsløs og egenrådig med et voldsomt temperament.

Kilden for fødselstidspunktet i Tony Abbott-horoskopet kommer via Sydney-astrolog Ed Tamplin: 'Tony Abbott ble født klokken 4 i London, den 4. november 1957'. Verdensspådommer 2013 . Ed Tamplin har forklart meg at tidspunktet ble funnet av et medlem av AANSW, og bekreftet til Ed av en elev av ham som hadde snakket med et nærmeste familiemedlem til Tony Abbott.