Finn Ut Antall Engel

Transit av Venus

  Transit av Venus

Transit av Venus

Venuspassasjen 5.-6. juni 2012 er en sjelden begivenhet, og er gjort enda mer spesiell på grunn av de andre astrologiske hendelsene med denne Venuspassasjen. Vi får bare to transitter av Venus omtrent hvert 120. år, og de kommer i par med åtte års mellomrom.

Så den siste Venus-passasjen var i 2004, og den neste vil være i år 2117. En Venus-passasje er din normale solkonjunkt Venus vi vanligvis får, men i dette tilfellet passerer Venus over Solens overflate. Du kan se på bildet til høyre, tatt under Venus-passasjen i 2004, at denne planetens innflytelse på oss og jorden må intensiveres, bare se på at hun blir oppslukt av solens ild.2012 Venus Transit Horoskop

Som nevnt er denne Venus-passasjen ekstra spesiell på grunn av en rekke andre astrologiske hendelser. Vi har den sterkeste innflytelsen på over en generasjon med Uranus kvadrat Pluto 24. juni. Det er måneformørkelsen 4. juni bare en dag før, og Venus er retrograd konjunkt mindre planeten Kaos, og kvadratisk Mars. Jeg har sett tilbake på kartene over tidligere Venus-passasjer, og ingen hadde intensiteten til denne. Jeg tror at juni 2012 virkelig vil sparke i gang all dramatikken som har blitt spådd i vår astrologiprognose for 2012. Det er også nevnt 2012 Transit of Venus i Cherokee Rattlesnake Prophecy .

Hvordan Venus-passasjen påvirker oss

Solkonjunkt Venus vil generelt gjøre oss til «karismatiske, sjarmerende og elskere, ikke fightere», med vår kjærlighetsnatur forsterket av solen, vil vi ha mye mer behov for kjærlighet og hengivenhet, og ønsker å uttrykke kjærlighet til de som står oss nær, hvem vi bryr oss mest om. Venus retrograd betyr at 'kjærlighetslivet vårt går inn i en skjebnesvanger periode hvor vi kan gjenoppleve tidligere livserfaringer for å løse karmiske problemer.

Gamle venner eller elskere kan dukke opp igjen, og det kan være vanskeligere å gi og motta kjærlighet og hengivenhet». Venus og Solfirkanten Mars vil skape sinne og harme, vi vil ikke tåle mer dritt i forholdet vårt. Dette er et kjærlighet/hat aspekt, vi kan sortere ut forskjellene gjennom lidenskapelig og intens sex, eller gjennom skrik og slåssing.

Venus blir vanligvis sett på som fredelig og kjærlig, men i noen eldgamle kulturer som mayaene, ble hun sett på som krigens gudinne, spesielt når hun var retrograd. Nå indikerer Sol og Venus kvadrat Mars konflikt. Månekonjunkt Pluto forsterker følelsene våre ytterligere og representerer emosjonell tvang, emosjonell manipulasjon, sjalusi og til og med patologiske instinkter.

Uranus kvadrat Pluto vil bare gjøre dette flyktige settet med aspekter enda mer eksplosivt. Den dramatiske endringen er nå gjort veldig personlig med Månen på Pluto. Månen styrer også fortiden vår, og med Venus retrograd, kan noen av oss være inne for noen intense møter med gamle elskere og til og med nåværende.

Neptun er på fiksestjerne Fomalhaut «fortryllet og beruset av kjærlighet», og måneknutene ville indikere noen mistanker og mistillit som involverer familie eller andre nære relasjoner. Det kan også bety at vi når et kritisk vendepunkt med negative vaner, hovedsakelig medikamenter, men også å holde hemmeligheter for elskere, for eksempel saker. Månen med Pluto antyder også krisetid for negative vaner og tvangshandlinger. Dette var et tema som stadig dukket opp i Venus retrograd-innlegget.

Det overordnede bildet som dukker opp er et av å møte virkeligheten i våre relasjoner. Hvis du har vært svikefull på en eller annen måte, lekt rundt eller har en avhengighet, vil du sannsynligvis møte mye fiendtlighet fra partneren din eller til og med nære venner. Hvis du er sammen med noen hvis avhengighet legger en belastning på forholdet ditt, enten det er gambling, utroskap, narkotika eller porno, kan du komme til et stadium hvor du ikke kan la det fortsette.

Den store intensiteten som vises i dette diagrammet betyr at alle oppbygde frustrasjoner, harme eller sinne som har forgiftet et forhold, nå må frigjøres. Det kan bli stygt, jeg kan ikke tenke meg en enkel måte å håndtere slike ting på, Sol og Venus kvadrat Mars er konflikt.

Venus sammen med den lille planetens kaos representerer en kamp for å finne orden, konflikten mellom godt og ondt, Michael og Lucifer. Det åpner et gapende hull der vi blir konfrontert med all frykten og forvirringen av det ukjente. Det binder bildet sammen, intense følelser av kjærlighet og hat, avslører det onde, bekjemper det, og fyller deretter tomrommet en høyere form for kjærlighet. Lyset i enden av tunnelen vises av månen og Pluto-sekstilen Chiron, helbredelsen av tvangstankene eller dårlige vanene som har vært kilden til konflikten.

Personene som vil føle transitt av Venus sterkest, og sannsynligvis synes det er vanskeligst, vil være dekan 2 Tvillinger, Jomfru, Skytten og Fiskene. Imidlertid bør dekan 2 Væren, Løven, Vekten og Vannmannen gjøre det spesielt godt ut av det.