Finn Ut Antall Engel

Tulip Meaning & Symbolism

Tulipanånden har en fargerik personlighet både bokstavelig og billedlig. De kommer bokstavelig talt i alle regnbuens farger, og en gang introdusert i markedet ble de en elsket blomst for mennesker og blomsterbutikker, bare fordi de ser ut til å passe i alle situasjoner. Dette alene gir tulipan den symbolske verdien av tilpasningsevne.

Det er noe beskjedent vakkert med tulipaner. De fleste forbinder dem med perfekt kjærlighet. Ikke desto mindre endret betydningen av tulipaner seg avhengig av fargen på blomsten (se fargesammenslutninger) så vel som kulturelle omgivelser. Denne artikkelen ser på noen få spesifikke innstillinger så vel som generalisert symbolikk.En av de store gavene til tulipanen er at du bare trenger å plante den en gang. Siden den kommer tilbake hver vår, kan den representere fornyelse, reinkarnasjon, sjelens evige natur og oppdaterte perspektiver. Det regnes som en vårbudskap fordi det er en av de første få blomstene som blomstrer når været begynner å varme seg.

På bryllupsdagskalenderen feirer tulipan 11 års hengivenhet. Noen mennesker føler at det mørkere sentrum av tulipanen snakker til oss om lidenskapens varme som brenner innvendig. Francis Bacon koblet tulipaner med solen fordi de åpner med daggry som en hilsen og lukkes når solen går ned og sørger over at den går. Fra dette perspektivet kan vi betrakte tulipan som en bevissthet om tidens gang. Kronbladene minner oss om at øyeblikkene er flyktige og å blomstre med hver enkelt!

For den kulinariske sjelen der ute er tulipaner spiselige. De lager en lunefull holder for kylling eller tunfisk salat. Hvis du koker dem, smaker de litt som erter.

Krystallforbindelser for tulipan:
Siden tulipaner kommer i mange farger, går det med flerfargede steiner som angel aura, argentinsk fluoritt, opal og regnbue kvarts

Tulip Betydning Innholdsfortegnelse

Tulip Colour Betydninger

Mens vi vanligvis forbinder tulipan med hjertesaker, har hvert pigment en annen betydning når det plasseres i et arrangement eller blir gitt som en gave. Den røde tulipanen erklærer din kjærlighet og romantiske intensjoner til en annen og ber vedkommende stole på deg. Gule tulipaner representerer en munter disposisjon og et hyggelig og imøtekommende smil. Kremtulipaner forteller partneren din at kjærligheten din er evig. Hvitt kan representere tilgivelse, åndelig kjærlighet eller ren intensjon. Lilla er fargen for kongelige eller lederskap, rosa fargen på vennskap og perky orange er blomsten som sier: 'la oss få det på!' (litt mer subtilt). Fleksible tulipaner avrunder dette fargerike utvalget som blomsten som symboliserer vakre øyne.

Tulip Dreams

På grunn av den sterke psykologiske foreningen for tulipaner som vårbønner, viser de i drømmer ofte en ny start. De kan også formidle et budskap om håp, idealisme og søken etter perfeksjon. Du kan lære mer om blomster som dukker opp dine drømmer ved å referere til vår drømmeordbok.

Tulip In The Victorian Language of Flowers

Noen kilder sier at tulipaner representerer lidenskap, romantikk og ekte kjærlighet. Imidlertid endrer andre betydningen av disse blomstene basert på fargen. Den varierte varianten, for eksempel, betyr at du har vakre øyne. Se fargekorrespondanser for mer informasjon.

Aromaterapi og alternativ medisin

Det er ikke mange medisinske skrifter om Tulipan, delvis fordi den var veldig dyr i mange år.

I landlivsguider ble tulipanolje anbefalt som en alminnelig oppfrisker. Du kan også legge det til bad eller bruke det som massasjeolje. I denne formen sprer den oppløftende vibrasjoner.

Fysisk sett er en poultice av tulipanblader bra for behandling og beroligende utslett, stikk, riper og mindre forbrenninger. For å lage en grøtomslag trenger du 3 blomsterhoder plassert varmt vann. Overfør kronbladene i en vaskeklut og knus forsiktig bladene og legg dem på huden. La dette være på plass med den varme kluten på toppen i 10 minutter.

Tulip Spiritual Meanings & Metaphysical Correspondences

I boka A Victorian Flower Oracle representerer tulipanen åndelig innsikt, visdom og kjærlighet. Å ha det ser ut signaliserer en tid med økte sanser og en bevissthet om personlig energi og ekte hensikt. Bruk det til å bedømme mennesker og situasjoner for å vite hva som er sunnest for deg.

I Victorian Flower Oracle Tarot Tulip representerer velstand og en person som har selvrealisert. Avhengig av det tilstøtende kortet, kan det også fungere som en advarsel mot ustabilitet.

Gratitude Tarot har Tulip som Ace of Thankfulness som representerer overflod i ferd med å blomstre i en persons liv.

Rabbit Tarot har Tulipan i hele koppen.

I magiske tradisjoner vises tulipan i staver og ritualer rettet mot kjærlighet, glede, sikkerhet, suksess og meningsfylte drømmer. Du kan bære tulipaner som en sjarm som tiltrekker velstand. Bruk gule tulipaner for å tiltrekke deg nye venner og øke karismaen din. Når du vil vedta glamoury, bruk fargerike tulipaner, og bruk mørke fargede tulipaner som en del av fullmånesritualene.

Tulipans overtro:

  • Å bære tulipaner i lommen gir lykke til
  • Å dyrke tulipaner i hagen din gir fred til hjemmet
  • Bruk tulipaner for velstand og beskyttelse
  • I Persia er det en avdeling mot ondskap og forsikrer at bæreren alltid vil ha en turban for hodeplagg
  • Pixies lever i tulipansenger (Holland)

Tulip Numerology

Nummer seks passer perfekt til tulipanånden. Det er kjærlig, ydmyk, hensynsfull og gir. Seks representerer energien av ansvar, takknemlighet og samvittighetsfull handling. Akkurat som alle fargene på tulipanen harmonerer med hverandre, blandes og harmonerer også tallet 6. Lysarbeidere forteller oss at 6 har et enormt hjerte og er antallet av morskap i sin pleie, omsorg og oppofrende natur. Tulipan og nummer seks forakt sammenstøt,
urettferdighet og triste skjebner. 6 vibrerer på et nivå der det ikke trenger å være midtpunktet, men bare en del av hele bildet, og støtter det akkurat som tulipanen støtter et nydelig utvalg av blomster.

Tulipanhistorie

Mens du kanskje tenker 'Holland' når du ser en tulipan, har denne blomsten røtter i Tyrkia og Persia. Gjennom hele denne regionen hadde folk tulipaner i turbanen, og det er faktisk slik den fikk navnet sitt.

Botanikere i det osmanske riket hadde et kjærlighetsforhold med tulipaner, og dyrket dem ved 1000 år etter å ha bygget på de mange arter av ville tulipaner som var tilgjengelige. De vakreste blomstene prydet Sultanens hjem og kostymer, noe som gjorde dem til et symbol på makt og velstand. Den upretensiøse tulipanen er frem til i dag Tyrkias nasjonale blomst.

Selgere og reisende hjalp blomsten til å vandre til Europa på 1500-tallet, og derfra til de nye landene. Carolus Clusius, en botaniker og leder av Hortus, er kreditert for å ha startet tulipanhandelen i Holland spesielt. Først håpet han på medisinsk bruk, men Holland fant ut at blomsterdekorasjonen var langt mer lønnsom. Noen av det sjeldne utvalget av tulipanpærer som selges for det som ville være over $ 2000 etter moderne standarder HVER! I dag eksporteres 7 milliarder tulipaner som dyrkes i Holland.

En tyrkisk legende gir oss et innblikk i den symbolske betydningen av røde tulipaner. Det står at ung prins Farhad ble forelsket i en vakker jomfru, Shirin. Da han fikk høre om hennes for tidlige død, drev hjertesorg ham, og han red hesten sin over en klippe. Hver dråpe av blodet hans ble en nydelig rød tulipan, og ga den betydningen av ikke bare ekte kjærlighet, men også kjærlighetens offer.