Finn Ut Antall Engel

Tyren og fiskenes kompatibilitet: Vennskap, kjærlighet og sex


Fiskene og Tyren-forholdet er en vakker forbindelse. Innen fiskene og Taurus-kampen får du slekt. De som er født under Fiskene og Tyrenes stjernetegn, søker trofasthet. Når dette paret har funnet hverandre, har den karmiske koblingen mellom dem tjent sitt formål. De får raske venner og en uadskillelig romantisk sammenkobling!

Tyren er en skapning av komfort, og de finner stor trøst i armene til en Fiskerelsker. Fiskene er romantiske og poetiske som er to attributter en Tyr elsker. Når disse to menneskene blir med i et forhold, er det mest sikkert å være varig. Hver part har livstimer å lære av den andre.Fisken og Tyren-kampen er en som er intens i og ut av sengen. Astrologer anser Taureans for å være 'arketypiske elskere'. Fiskene som er født er den arketypiske 'drømmeren'. Å bringe de to sammen i et forhold gir deg drømmende elskere eller elskere av drømmer! Uansett er det ingen tvil om at kjærlighetsaffæren Fiskene og Tyren er utsøkt. Romantikken er full av milde utvekslinger og romantiske mellomspill. Fisken og Tyren-kampen er romantisk med elementer av vill erotikk.

Tyren og Fiskene Innholdsfortegnelse

Tyren og fiskenes kompatibilitet

Sensuell Taurus bringer forholdet til en jordet atmosfære. Fiskene gir en fantasifull og lunefull stemning. Mens fiskenes hode er drømmende og blant stjernene, forblir Tyren introspektiv. Tyren er jordnær og elsker Fiskens fantastiske ideer og drømmer.

Enhver unse introversjon Fiskene kan smelte i de varme armene til en Taurean-partner. Tyren er mottakelig for Fiskene, så dette er et forhold som andre kaller ren magi. Begge parter i denne sammenkoblingen er snille og omsorgsfulle. De er alltid på utkikk etter kompisens beste. Fiskene kan ikke annet enn å gi kjærlighet og oppmerksomhet over Tyren. Taurus har ferdighetene til å fortrylle Fiskene med et blikk eller de riktige ordene perfekt til perfeksjon.

Sammenkoblingen av fiskene og Taurus-personasene vil vise forskjeller mellom personligheter. Slike forskjeller bidrar til den mystiske luften og det berusende forholdet. Taurus er trygg på kjærlighet og glatt med bevegelsene. Fiskene er søte og sjenerte, men Tyren er opp til utfordringen med å trekke Fiskene ut av skallet. Inntil Fiskene overvinner dårlige tendenser, styrer instinktet dem. I kjærlighetskampen Fiskene og Tyren er denne dynamiske duoen avhengig av hver for å holde hverandre sterke og stabile.

Tyren og Fisken Kjærlighet

Det er altfor lett for forholdet mellom Fiskene og Tyren å ta av raskt. Dette paret blir forelsket med letthet. Når Fiskene drukner av følelser, er Tyren havnen i stormen. Når Tyren trenger en mus, er Fiskenes fantasi klar til å inspirere.

De gir hverandre det de trenger mest. Taurus 'største problemer er treghet og endring. Med Fiskene som har en natur som vann, lærer de sin Taurean-partner hvordan de skal gå med livets avgang. Da Taurus er så trygg og solid, lærer de Fiskene at det er trygt å stole på en annen.

Planet Neptun hersker over de som er født under dette stjernetegn. Derfor har Fiskene en forkjærlighet for bevissthetsstrøm og abstrakt tenkning. Fiskene har også en sterk følelse av åndelighet. De forstår andre riker enn de vi kan se.

Fiskene har kjærlighet til poetiske verk og forskjellige typer dans. Alle de kunstneriske og kreative områdene appellerer også til Venus-styrte Tyren. Med lignende forkjærlighet ser det ut som Fiskene og Tyren får gode venner. De gjør enda bedre elskere. Taurus handler om kunst, kreativitet og selvfølgelig mat! Fiskene er takknemlige for gourmetmåltider og deilige delikatesser Tyren lager mat!

Hold deg hjemme datoer er vanlig for disse to. Tyren kan foreslå en romantisk eller komisk film etter et godt måltid. Tyren finner stor glede i romantiske sysler, men mer i latter. Fiskene er selvfølgelig om bord, og dette bidrar til Fisken og Tyrenes kompatibilitet!

Utvalget for kvelden vil sannsynligvis være The Notebook eller en Austin Powers-film. Eller, til begge parters tilfredshet, er det dobbelt funksjonskveld! Etter noen tårer og mye latter er neste innslag på soverommet. 'Skal vi rase nå eller rase senere? Ja, baby, ja! ' Dette paret vet svaret uten å snakke!

Fiskene og Taurus Sex

Når fisken og Taurus kjærlighetskamp gjør det inn på soverommet, stopper ikke romantikken der. Både Fiskene og Tyren tar seg tid før de treffer arkene. Den langsomme tilnærmingen til sex vekker bare mer forventning for begge parter. Fiskene og Tyren har en utsøkt forbindelse og en som er vanskelig å toppe.

Hvordan er sexlivet mellom en Fisk og en Tyr? HVEM! Kan du si brennende varmt? Hva med å forestille deg varmen som kommer fra en supervulkan! Det er ingen tabu seksuelle møter. Riktignok at Fiskene er litt av en vanskelig elsker i begynnelsen. Men det er bare fordi Fisken-elskeren er sjenert.

Tyren er tålmodig med Fiskene. De vet at partneren deres har brukt livet på å spille wallflower. Taurean-partneren skynder seg ikke Fiskene i det hele tatt. I stedet kan du glede deg over forventningen mens de venter på at Fiskene kommer ut av sjenansen. Når de gjør det, tar Tyren imot Fiskene med åpne armer. Taurus er en mild guide til soveromsmenyen med hva som er akseptabelt sex.

Når Fiskeloveren slipper inn den forførende Tyren, forsvinner all klosset! Elskerne er nå klare til å komme i gang med masse eksperimentering. Ja, kinkfaktoren er høy i kjærlighetsaffæren Fiskene og Tyren!

Men dette betyr ikke at de to elskere bare driver med grovt og bølle spill. Ikke på lang sikt. Når de ikke gjenskaper Red Room-scener i Fifty Shades Darker, leser de Kama Sutra. De vil øve på tantriske sexteknikker også, alt mellom ømme kjærlighetsøkter!

Fiskene og Taurus-kommunikasjonen

Flyttende poesi, et kunstverk eller et levende mesterverk? Dette er referansene for et forhold mellom Fiskene og Tyren. Disse to er så tette og fungerer så godt sammen; ord er ikke engang nødvendige. Dette paret kan lese hverandres kroppsspråk og enkle bevegelser.

Et blunk, et smil eller en enkel smirk formidler alt. Enda bedre, paret stemmer inn i sine intuitive sanser. Dette paret er i stand til å kommunisere uten ord. Jo nærmere de blir, jo mer intens blir det telepatiske båndet som utvikler seg.

Dette paret er et av få ord. De gjør det til et poeng å studere hverandre og hvordan de oppfører seg. Lytte er en kunst for fiskene og Taurus-paret, for det er nøkkelen til deres vellykkede kommunikasjon.

For det meste er dette paret en fredelig sammenkobling. De foretrekker begge den ikke-konfronterende og fredelige atmosfæren. Tyren er treg til sinne eller frustrere. Fiskene er ikke bekjempende av natur. De to vil være uenige i sjeldne tilfeller, men vil også være tolerante overfor hverandre.

Hvis følelser har rom for å feste i dette forholdet, kan det bli en langsom oppbygging til harme. Suksess kommer fra å uttrykke erfarne følelser med umiddelbarhet. Hvis noen av partene i Fisken og Tyren kjærlighetskamp nekter å uttrykke følelser, kan følelsene bli utenfor kontroll monstre. Det er vanskelig for humørfylte Fiskene å unnslippe den onde syklusen av grubling. Det er til og med vanskelig for Taurus å gi slipp på frustrasjoner når de føler seg bitter. Den klassiske tauriske stive strek motstår muligheten for tilgivelse.

Fisk og tyr sammenstøt

Ofte bringer forskjellene mellom Fiskene og Tyren paret sammen. Tyren gir Fiskene en grunnstøtende effekt der Fiskene løfter og inspirerer Tyren. Men det er områder der Fiskene og Tyren elsker å komme sammen. Fiskene som er født liker nye ting, men kan kjede seg raskt med slike ting.

Tyren elsker også nye ting, men de setter også pris på kjennskap. Der Fiskene leter etter forandring og nyhet, er Tyren i standhaftig motstand. Taurere hater endring og vil trosse det med sitt siste åndedrag, selv om endringen er til det bedre. Problemet ligger i å gå utenfor komfortsonen.

Sammenstøtene i dette forholdet kan vise seg å være dødelige for Fisken og Tyrenes kompatibilitet. Tyren kan være overbærende til det punktet å vise ekstreme hedonistiske tendenser. Tendensen til Taurus 'materialisme forårsaker noen ganger desensibilisering av følelser. Denne oppførselen kommer ikke bra ut med Fiskene i det hele tatt. Deres emosjonelle reaktivitet får Fiskene til å se på Taurus 'umåtelige oppførsel med forakt.

Fiskene og Tyrenes polaritet

I astrologiske termer tilsvarer hvert stjernetegn en spesifikk energi. Energien er polaritet. Polen til Tyren er Yin. Fiskene har en samsvarende polaritet, og dette bidrar til kompatibilitet. Yin-energier er feminine og mottakelige. Yin energiene Fiskene og Tyren deler gjør begge personlighetene intuitive og følsomme; dette betyr at de kan empati med hverandre og forstå hverandre som ingen andre kan. Paret som deler Yin-energier er mottakelig og nærende.

Tyren får sin jordiske natur fra jordens grunnleggende innflytelse. Jordiske Yin-energier påvirker dem også. Med Yin som påvirker begge tegn, deler fiskene og Taurus-paret dype følelser. Fiskene hjelper Tyren med å utforske underbevisste følelser som lenge er glemt. På denne måten hjelper Fiskene Tyren til å gro. Taurus hjelper reservert Fisk til å omfavne verdslige gleder.

Fiskene og Taurus-aspektene

Aspekter er en annen viktig del av astrologien. Det betyr avstanden mellom de to stjernetegnene på hjulet. Avstanden i Taurus og Pisces-forbindelsen er to tegn fra hverandre. Når denne typen avstand eksisterer, er dyrekretsen sextil. I kjærlighetsmatchen Fiskene og Tyren er det en rimelig grad av samarbeid. Dette paret jobber sammen for å holde forholdet tilfredsstillende. Begge partnerne inspirerer og oppmuntrer hverandre til å forbedre og vokse. Når Fiskene og Tyren setter hodet sammen, er kreativiteten intens!

Sekstilsaspektet mellom Fiskene og Tyren sørger for at de deler samme tro. De har også samsvarende synspunkter på foreldre, å oppdra familie og hvilke tidsfordriv de liker å dele. Det eneste dette paret må bekymre seg for er når de begynner å ta hverandre for gitt. Romantikk er mulig mellom dette paret. Men de må vifte lidenskapens branner regelmessig.

Fiskene og Taurus-elementene

Jorden er elementet som påvirker Taurus-personligheten. Vann er elementet som påvirker fiskene i dette forholdet. Taurus ’jordiske natur gir dem en god grad av tålmodighet og en stabil karakter. Tyren er en som ønsker stabilitet i finanssektoren; dette kan være et område der Fisken og Tyren er kompatible. De mindre jordede Fiskene kan miste hodet i skyene og bli forbrukere. Hvis Fiskene ikke legger like stor vekt på økonomisk sikkerhet som Tyren, kan det forårsake friksjon.

Fiskene ser etter sikkerheten gjennom Tyren. Den tauriske partneren er som bidrar til en følelse av konsistens i forholdet. Der Tyren er praktisk, er Fiskene fantasifulle og flyktige. Når begge parter er i balanse, fungerer de som et fint speil og balanse for hverandre. Hvis noen av partene går til ekstremer, kan resultatene vise seg å være katastrofale for disse elskere. Selv om Taurus kanskje ikke mener å gjøre det, er det lett å tråkke over Fiskene og deres myke følelsesmessige natur. Når en Fisk blir skadet, tar det denne myke sjelen lang tid å komme seg.

Fiskenes mann og Taurus Woman kompatibilitet

Det er ekte magi når en Fiskemann og Tyrekvinne finner kjærlighet. Vann- og jordelementene føder næring og medfølelse; dette fører til de milde og lidenskapelige endringene mellom dette kjærlige paret. Stabilitet er kjernen i det som får forholdet Fiskene og Tyren til å fungere. Med hver partner som gir hverandre frihet, trives Fiskemannen og Taurus Woman.

Dette paret tenker i samme retning, og elsker hverandre for den de er. Som James Spader (Ray Reardon) sier i 'Dream Lover:' 'Uansett hvem du var og uansett hvem du er og uansett hvem du vil være, kommer jeg til å elske deg.' Dette er den typen kjærlighet som blomstrer i dette forholdet; dette er den typen kjærlighet som blomstrer i dette forholdet. Til tross for særegenheter og mangler har Fiskene og Tyren en kjærlighet som varer.

Taurus Woman kan ikke annet enn å falle for den storhjertede kjæresten Fisken hann. Hun forstår hans medfølende natur og speiler den tilbake til ham. Hun leverer den samme dybden av vennlighet og empati. Det er de milde ordene og gestene til Fiskemannen som trekker oppmerksomheten hennes. Det er den nøyaktige typen oppmerksomhet som den venusstyrte tauriske kvinnen krever.

Fiskemannen søker å balansere sin drømmende natur. Han vet av instinkt at han er best egnet når han har noen til å stabilisere ham. Fiskene ser i Taurus Woman sin snille, men stille natur. Han kan ane trygg stabilitet i henne. Det er hennes selvtillit som fungerer som den første tiltrekningen til den tauriske kvinnen. Det er en øyeblikkelig gnist av intriger i kjærlighetsmatchen Fiskene og Tyren. Begge lurer i stillhet hva den andre tenker. Fiskene tenker, 'Hva får henne til å tikke?' Tyren tenker, 'Hvor i all verden kommer den fantasien fra?' Øyeblikkelig fascinasjon eksisterer i denne sammenkoblingen.

Fiskemannen er mer enn kjærlig med sin Taurus Woman. Han viser til henne og gir henne konstant oppmerksomhet. Det er det Taurus-kvinnen trenger da hun er en skapning av komfort og sensualitet. Han vie seg til henne og uttrykker denne hengivenheten på alle mulige måter. Taurus-kvinnen krever hengivenhet for å sikre fiskemansinteressene.

Problemer oppstår i sammenkoblingen mellom Fiskene og Tyren. Taurean sjalusi er ekstrem. De kan bli besittende og begrensende, noe som irriterer Fiskene. Først synes Fiskemannen Taurus-kvinnens sjalusi er smigrende. Men snart blir det kvelende. På grunn av Fiskenes mannens drømmende natur, har han vanskeligheter med å holde seg til verdslige oppgaver. Han kjeder seg raskt og har problemer med å holde seg i forskjellige jobber.

For stallelskende Tyren er dette unnskyldelig. Den tauriske kvinnen kan begynne å se på fiskenes drømmer som mangelfull. Hun begynner å forveksle hans drømmende natur med mangel på ambisjon. Den eneste frelsende nåde Fiskemannen har på dette tidspunktet er å få hodet ut av drømmeverdenen og å være mer realistisk. Så søt som denne blandingen er, påvirker fallgruver som denne Fisken og Tyrenes kompatibilitet.

Fisken Kvinne og Tyren Mann Kompatibilitet

Fiskekvinnen og Tyremannen er et par som forstår hvordan man holder liv i romantikken. Tyremannen er intens når det gjelder skjønnhet. Han er et sensuelt vesen. De ærer en partner som er lydhør på et seksuelt nivå. Nivået av intimitet Fiskene og Tyren sammenkobler etablerer er sterkt. Det lover et langvarig forhold.

Denne drømmende kjærlighetsforbindelsen er en som oppfyller enhver romantisk stereotype du noen gang kan trylle frem i tankene dine. Piknik i parken med et teppe, piknikkurv og en fersk flaske vin eller glitrende cider er hvordan dette paret bever hverandre. Romantiske middager med levende lys på deres favorittrestaurant eller hjemme. Enten du danser ute på den lokale klubben eller rett i stuen: Datingfasen i forholdet kommer med romantiske utflukter og gode minner.

Hvis ting av en eller annen grunn går sørover i dette forholdet og de to bryter sammen, vil Fiskekvinnen bli sønderknust. Tyremannen vil lengte etter forsoning. Som i filmen Don Jan DeMarco hvor Johnny Deep spør, 'Har du aldri møtt en kvinne som inspirerer deg til å elske? Inntil enhver sans er fylt med henne? Du inhalerer henne. Du smaker på henne ... Ditt liv begynner med henne, og uten henne må det helt slutt ta slutt. ' Slik er intensiteten i forholdet mellom Fiskene og Tyren. Slik føler den tauriske hannen hvis han har mistet den kjærlige oppmerksomheten til fiskekvinnen sin. Dette forholdet dør sakte og hardt. Tyren klamrer seg fast i sitt kjære liv, desperat for å unngå forandring. Den emosjonelle Fiskekvinnen har like store problemer med å gi slipp.

Tyremannen elsker Fiskekvinnen for sin følelsesmessige natur. Han kan føle et slektskap mellom dem som trekker ham inn i henne. Hun er treg til å slippe Tyren inn i hjertet sitt. Men Tyren har tålmodigheten til en gud. Han er villig til å vente på at hun skal kaste sjenanse, slik at de kan oppleve en intimitet hun aldri har kjent før.

Fiskekvinnen og Tyremannen deler Yin-energier, men det betyr ikke at de slipper unna sykdommer i forholdet. Dette paret vil ha problemer med humørsvingninger. Det kan utløse betydelige uenigheter mellom dette kjærlige paret. Fiskene og Tyren er begge riktige krigere. Tyremannen vil kreve det siste ordet og er sikker på å ha det. Fiskekvinnen kan trekke seg tilbake og tillate følelser å feste. Noen ganger vokser dette forholdet så nært at det hemmer personlige friheter. Medavhengighet kan oppstå.

Når dette skjer, opphører ethvert rom for personlig eller åndelig vekst. Overbærenhet kan trekke ned kjærlighetsmatchen Fiskene og Tyren. For mye å spise eller drikke kan føre til helseproblemer. For mye lyst uten privat eller nedetid har også sin ulempe. Et forsøk på harmonisk balanse vil være en konstant innsats for Pisces og Taurus-parringen. Tyremannen vil trenge å dempe tendensen til avlats av alle slag. Fiskene må jorde regelmessig. Hvis Fiskene forblir med hodet i skyene, vil de gå glipp av å lage en dypere forbindelse med Tyren.

Tyren og Fiskene elsker Match Wrap-Up

En full og robust kjærlighet er det Fiskene og Tyren-partneren deler. Med noen få egenheter til side, kan dette paret skape en varig kjærlighet. De vet begge hvordan de skal gi hverandre oppmerksomhet og romantikk hver partner ønsker. Hvis Fiskene kommer ned på jorden og Tyren tillater forandring, er kjærlighetsstien glatt. Denne sammenkoblingen vil trives best ved alltid å respektere tilliten de skaper.

Kjærlighetsforholdet Fiskene og Tyren er dampende og drømmende! Er du nysgjerrig på hvilke andre kamper som kan ha denne typen astrologisk kjemi? Kan du også finne en kjærlighet som har den samme Fisken og Tyren kompatibilitetsfaktor? Hvorfor ikke oppdage hvilke par som lager en varm sammenkobling? Eller utforsk hvilke forhold som kan krasje og sprute? Du kan utforske astrologisk kompatibilitet akkurat her på Daily Horoscope Astros akkurat nå!

Les alt om fiskenes stjernetegn

Klikk for å lære mer om Fiskegenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Fiskenes kompatibilitet !
Få grundig informasjon om Fiskemannen !
Oppdag mysteriet om Fiskekvinne !
Har du en Fiskerdatter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Fiskenes barn !

h2> Les alt om Tyren Zodiac Sign

Klikk for å lære mer om Tyretrekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Taurus-kompatibilitet !
Få grundig informasjon om Taurus Man !
Oppdag mysteriet om Taurus Woman !
Har du en Tyrus-datter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Tyrebarn !