Finn Ut Antall Engel

Tyretegn: Egenskaper, personlighet og egenskaper

Tyretegnet er forståelig nok assosiert med autoritet og enormt styrke.

Dette stjernetegnet er også kjent for sin standhaftige og plyndrende måte.

Men hvis du tror at en Tiger er rask, har du aldri sett en Tyr gjøre et skritt for å beskytte hvem og hva de elsker. De kjemper en hard kamp og forlater sjelden slagmarken før de har bestet motstanderen.

Taurus Sign Innholdsfortegnelse

Tyretrekk, personlighet og egenskaper

De som er født under Taurus-tegnet er svært sofistikerte og sanne elskere av de finere tingene i livet.

Tyren er ingenting om ikke forutsigbart. Imidlertid ville det være en alvorlig feil å tro at deres sinns smidighet er noe mindre enn den olympiske gullmedaljen som den virkelig er.

Som et jordtegn, er Taurus personlighet handler om stabilitet . Taurere går langsommere enn andre dyrekretsen, men i likhet med skilpadden vinner deres besluttsomhet til slutt ut.

Tyren er ikke utsatt for risikotaking fordi det kan undergrave konstansen de ønsker spesielt når det gjelder den materielle verden. Det er Jordelement og planeten Venus roper høyt i harmoni, og noen ganger til et distraksjonspunkt. Tross alt er skapningskomfort ikke alltid 'praktisk', så de to aspektene av den tauriske personligheten kjemper regelmessig med hverandre.

Ikke desto mindre, dette solskiltet en trofast venn og en god beskytter .

De som er født med dette Zodiac Sign kan oppleve at de kan oppleve mer personlig vekst hvis de vil, selv om de er forsiktig, kjøpe en lottobillett i ny og ne

Verden vil sannsynligvis ikke ta slutt hvis de spiller en liten dollar.

Når det er sagt, Taurus-tegnet liker ikke overraskelser - av hvilken som helst type. De kan vinne lotto, men de vil bli rasende på grunn av sjokket og livsendringene blir en go-zillionare.

Mitt råd?

I nødstider, vis dem noe skinnende og gi dem sjokolade.

Taurus Fysiske egenskaper og egenskaper

Vanligvis virker Taurus-kroppstypen veldig viktig og sterk. Som en okse, har de en tendens til å være litt tøffe med korte ben, lengre midtsnitt, store bein og firkantede ansiktstrekk. Nesen kan på noen måter ligne oksen og være litt oppsnuvet.

Helsemessig, Bull har et sterkt immunforsvar . Det største problemet for Taurus er en stor kjærlighet til mat som kan gå rett i livet. Dette er fordi Bulls ikke er altfor livlig, så pass på å balansere spisingen med dine daglige aktiviteter.

Tyresymbol og dets betydning

Tyren tar en plass i den astrologiske sirkelen på den nordlige halvkule.

På en ganske ukreativ måte, ordet Tyren betyr ganske enkelt 'okse' (duh).

Tyren er ganske spesiell blant konstellasjoner da den huser Pleiades-klyngen (også kjent som de syv søstrene) trygt på ryggen. Er det rart at folk født under dette tegnet liker ganske skinnende ting?

Tyrets øye er en stjerne ved navn Aldebaran, interessant sett på som Isbjørnens ånd i Inuit-tradisjon .

Egyptere tilhørende observasjoner av denne konstellasjonen som representerer Springs fruktbarhet og jordens fornyelse.

gresk mytologi justerer den med et av de hellige dyrene for Zeus.

Taurus Fakta og metafysiske foreninger

Datoer: 21. april - 20. mai
Symbol: Oksen
Nøkkelfrase: 'Jeg har'
Planet: Venus
Fødselsstein: Diamond (april); Emerald (mai)
Antallvibrasjon Numerologi: 6
Element: Jord
Blomst: Fiolett og valmue
Farge: Grønn , Gul , oransje , Jordfarger
Dag: fredag
Chakra: Rot eller base (Muladhara)
Chinese Zodiac Twin: Slange
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Slange
Tarot Card Association: Hierofanten (Tyren) & Keiserinnen (Venus)
Healing Crystals: Safir, Korall Agat, Carnelian , Lapis Lazuli , Krystallkvarts , Azuritt , Smaragd
Kjendis Tyr: Stevie Wonder, Barbara Streisand, Catherine the Great, Queen Elizabeth II, Audrey Hepburn, Jack Nicholson

Taurus Compatibility, In Love & In Bed

Hvis du er i et forhold med en okse, vil du finne en skapning som ønsker langsiktige forhold som er lykkelige og fredelige. Du trenger virkelig ikke å bekymre deg for at Taurus begynner når han eller hun forplikter seg (og vanligvis lenge før da). De holder seg som lim, forblir pålitelige og tålmodige.

Den eneste advarselen er at Bull noen ganger ser partneren sin som en besittelse, og de blir sjalu.

Det er ikke de vakreste egenskapene, men hvis du er forelsket i Raging Bull, kan du roe det grønne monsteret deres ved å få dem involvert i dine interesser og tilpasse tempoet ditt til komfortsonen.

Når det gjelder kompatibilitet, finner Taurus tilfredshet med det lunefulle Steinbukken og allsidig Jomfruen (både Jord tegn) Sekundære gode kamper er en omsorgsfull Kreft , en annen seig Tyren, glitrende Skorpionen og oppfattende fisk .

Vil du vite mer? Les hele Taurus-kompatibilitet profil.

Tyrebarnet

Den lille oksen din er en skapning av komfort og fortrolighet. De setter pris på rutine og alt som får dem til å føle seg tryggere. For å balansere dette er endring ikke et ord som snubler av tungen for alle som er født under Tyrens tegn. Barn trenger virkelig tid til å forberede seg på de overgangene du gjør, med plass til støtfanger.

Selv i ung alder vil du merke en tendens hos det tauriske barnet til å holde seg til det de lover. Forpliktelse er et ord de forstår helt ned til tærne.

Dette gjør dem godt koblet til familie og venner, og uttrykksfulle for deres følelser i denne innstillingen.

De har også uvanlig lange oppmerksomhetsspenn. Der andre barn lett bærer seg av en leketøy eller aktivitet, fortsetter Bull med det de gjør til de føler seg mestret.

maur å vite mer? Les hele Taurus Child astrologisk profil .

Taurus Girl

Taurus-jenta din er viet venner og familie. Imidlertid går den milde oppførselen ut av vinduet hvis noen går over grensene hennes. På dette tidspunktet vil du se all stædigheten som Bull generelt er kjent for. Hun vil hevde seg i kort rekkefølge.

For de datteren din elsker, er det imidlertid et helt annet samspill, et som er selektivt sosialt og veldig hjertelig.

Når datteren din stoler på, vil hun flytte himmel og jord for å beskytte den menneskekretsen. Du vil oppdage litt av skjæreånden her, men en som sier 'oooh' etterfulgt av, 'nei det koster for mye'.

Vil du vite mer? Les hele Taurus Girl personlighet profil .

Taurus Boy

Taurus-gutten ligner en jente ved at han liker økonomisk stabilitet. Den sparegrisen vil se mye bruk gjennom årene, og sjelden, om noen gang, være helt tom.

Sønnen din har god sans for humor og vet hvordan du skal bruke den, men godtar ikke alltid vitser rettet mot hans vei. Og dette er et barn som vet hvordan de skal stikke i hælene på lang sikt hvis noe er viktig for dem.

Sta er ikke engang i nærheten av å definere det.

For deres personlige rom vil sønnen din ha konsistens. Det er gjenstander som, for ham, gir komfort og sikkerhet. Ikke flytt dem eller endre dem uten en lang diskusjon om hvorfor (og selv da være klar for mye huffing).

Vil du vite mer? Les hele Taurus Boy personlighetsprofil .

Tyren Karriere, kjæledyr og tidsfordriv

Tyren Karriere

Bull gjør det bra på jobben fordi arbeidsgivere vet at de er imøtekommende og pålitelige, og har også god forretningsforståelse. Jobber som krever et enkelt fokus, passer best til Taurus-personligheten.

Et par gode Taurus-karriereideer inkluderer regnskap og bank.

Tyren Kjæledyr

Tyren har en dyrevenn som beveger seg langsommere. Den fuzzy kaninen, en slapp katt eller til og med en lapdog kan gjøre susen.

Taurus hobbyer

Blir styrt av Jordelement du finner mange taurere tiltrukket av hagearbeid, det være seg spiselige, blomster eller til og med en steinhage fra Zen. De liker også komfortable utendørsaktiviteter som å ha en gourmetgrill med venner, ta langsomme rolige spaserturer eller besøke botaniske steder.

Men hold dem borte fra vesener som gjør uventede ting. Tilfeldig hopping av en frosk eller flyging av en bille. Taurus-personligheter liker ikke overraskelser, minst av alt ting som går ujevne om natten.

Beste gaver til en tyr

Bull har en stor kjærlighet til både praktisk og luksus, så hvis du kan blande disse to sammen - desto bedre. Få et sett med fine krydder til kjøkkenet deres (nyttig, men et kast for smaksløkene).

Eller prøv litt god vin i en nydelig karaffel som kan brukes gang på gang.

Musikk er også et utmerket valg siden de kan dele den med andre, og fortsette å nyte den i mange år fremover.