Finn Ut Antall Engel

Ukentlig horoskop

Klikk på tegnet ditt nedenfor for å lese ditt ukentlige horoskop fra og med mandag 12. september 2022. De publiseres fredag ​​hver uke.

Ukentlig horoskop tegn

 Værens ukehoroskop
Væren
 Taurus ukentlig horoskop Tyren  Gemini ukehoroskop Tvillingene  Kreft ukentlig horoskop Kreft  Leo ukentlig horoskop
Leo
 Jomfruens ukentlige horoskop Jomfruen  Vektens ukehoroskop
Pund
 Skorpionens ukehoroskop Skorpionen  Skyttens ukehoroskop Skytten  Steinbukkens ukehoroskop Steinbukken  Vannmannens ukehoroskop Vannmannen  Fiskenes ukehoroskop Fiskene

Ukentlig horoskop 12. til 18. september 2022

De planetariske aspektene nedenfor er satt til New York-tid.

mandag 12. september

00:48 – Mercury semisextile Venus fra lørdag til mandag er en morsom og vennlig innflytelse som hjelper deg å slappe av og slappe av. Sosialisering bør være morsommere på grunn av mindre stress og mer harmoni i relasjonene dine. En større evne til å uttrykke kjærlighet og hengivenhet hjelper dine intime relasjoner dra nytte av tettere bånd.

12:08 – Sun quincunx Saturn fra søndag til tirsdag bringer restriksjoner og forpliktelser som kan hemme din frihet og selvutfoldelse. En ubalanse mellom hva du ønsker og hva du må gjøre kan forårsake frustrasjon og spenning. Så det er viktig å være fleksibel, tilpasningsdyktig og fordomsfri når du tilpasser deg større eller færre ansvar eller hindringer for fremgang.

tirsdag 13. september

07:39 – Månen går inn i Tyren.

Torsdag 15. september

16:15 – Månen kommer inn i Gemini.

Fredag ​​16. september

14:48 – Venus firkantet Mars fra onsdag til neste mandag gir potensialet for sinne, mangel på selvkontroll og impulsivitet. Økt seksuell lyst og en konkurranserekke kan forårsake spenning i et anstrengt forhold dette ukentlige horoskopet. Hvis du dater, bør du passe på å ikke senke standardene dine eller sette deg selv i fare på grunn av ditt utålmodige begjær.

18:20 – Solen overfor Neptun fra onsdag til søndag kan gjøre deg utsatt for forvirring og bedrag, noe som fører til usikkerhet og motløshet. Hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det det. Lær deg å si nei og gå bort. Hvis du kan unngå ego-konflikter og trekke deg tilbake til et trygt sted, er dette en utmerket tid for å utvikle din kreative, åndelige og veldedige natur.

 Ukentlig horoskop

3. kvartal måne september 2022

Lørdag 17. september

17:51 – 3. kvartal måne ved 24♊59 konjunkt fiksestjerne Al Hecka på 25♊04: Krangel, onde vaner og selskap (ondskap betyr sannsynligvis LBGT), fordervelse. Al Hecka gir vold, mannlig vold og fare for ulykker.

De Kvartmåne kvadrat Neptun kan føre til forvirring og følelsesmessig usikkerhet. Merkelige følelser eller opplevelser kan få deg til å stille spørsmål ved virkeligheten. Det er lettere å bli såret på grunn av ekstrem emosjonell følsomhet. Du kan også være mer sårbar for bedrag og å bli utnyttet.

søndag 18. september

03:59 – Månen går inn i kreften.

18:33 – Merkur overfor Jupiter fra 15. til 21. september gir optimisme, et bredt syn og store planer for fremtiden din. Men potensialet for overutvidelse og manglende detaljer betyr at du bør fokusere på én ting om gangen. Lykke er mulig, men grådighet eller overmot vil føre til tap eller forlegenhet. Dette er et godt ukentlig horoskop for å stille spørsmål ved dine planer, ideer og tro.

23:57 – Soltrigon Pluto fra 16. til 21. september bringer intense og dype opplevelser. Du vil ha større makt og innflytelse over livet ditt, hendelsene i livet ditt og menneskene rundt deg. Høyere selvtillit hjelper deg å gjøre et stort inntrykk på overordnede. Personlige og faglige problemer kan også løses lettere.

Flere horoskoper

Ditt ukentlige horoskop er basert på planetariske overganger til tegnene, ikke til hus, soner eller sektorer. Tarotkortet som er valgt tilfeldig kommer fra Klassisk Rider-Waite Tarot Deck og tolkningene fra Tarotkortbetydninger av Psychic Revelation . Alle kort unntatt nummer XIII og XV er inkludert.