Finn Ut Antall Engel

Ultimate List of Psychic Abilities & Typer of Psychic Powers

postet på

TIL
Psykiske evner og krefter

Flyveplass: (Også flyveplass)

På tide å stille inn værkanalen! Aeromancy innebærer å være oppmerksom på væranomalier og andre atmosfæriske hendelser for å forutsi fremtidige hendelser!

Kommunikasjon etter livet: (også ADC)

Hei, er det noen der? Ja ... det er det faktisk! Kommunikasjon etter livet involverer øyeblikket da de levende kontaktes av den avdøde gjennom en form for direkte kommunikasjon. Begrepet ADC refererer til kommunikasjonen med den avdøde uten at et medium, psykisk, rituelt eller annet kontaktmiddel er involvert når forbindelsen er opprettet.

Akashic: (Også Akasha)

Bare pust! Akasha, som stammer fra den kosmologiske tradisjonen i India, er et sanskrituttrykk som betyr andre. I arkaisk forstand refererer ordet Akasha til et intenst elastisk og ekstremt sjeldent materiale eller stoff som en gang ble antatt å være en blanding av elektromagnetisk stråling og lysvibrasjoner, men også noe som kan gjennomsyre hvert rom. Okkulte utøvere anser Akasha som ånd som mor til alle elementer. I Vedantic Hindu refererer Akasha til en imaginær eterisk væske som gjennomsyrer universet. I jainisme refererer Akasha til kosmos eller rom. Buddhister, kaller det uendelig. Til slutt, for den sovende profeten, Edgar Cayce, Akashic Records, et sted tilgjengelig gjennom hypnotisk transe og et sted som lagrer alle følelser, tanker, menneskelige handlinger og hendelser.Alectryomancy: (Også Alectoromancy også Alectormancy)

Ringer til alle fuglekikkere ... dette er spådommetoden for deg - det er hvis du har en forkjærlighet for haner. Alt du trenger å gjøre er å mate den og se ham spise; å, og sørg for at du legger kornet på en rund overflate, som et treverk med alle bokstavene i alfabetet ... se hva han staver ut for deg!

Aleuromancy: (Også Ailuromancy)

Ser ut som Dunkin Donuts må øke spillet sitt! Hvis de bare ville fylle smultringshullene sine med spådommer inne! Men hei, i det minste får du den samme effekten med dagens formue-informasjonskapsler! Aleuromancy stammer fra det gamle greske ordet for mel (aleuron), og får navnet sitt fra guden Apollo som hadde epitet til Aleuromantis som også er profetiens gud. Utfall og spådommer legges ned på små biter av pergament eller papir, rulles sammen til litt deig og bakes. Deigkulene blir deretter spredt tilfeldig.

Alomancy: (Også Adryomancy eller Adromancy)

En god øvelse hvis du er på campingtur og vil ha litt fremtidig informasjonsforutsigelse fra bålet! Stammer fra det greske ordet for salt (halo), innebærer dette en spådommer som bruker salt som et stoff for mønsteroppdagelse. Mønstre innebærer undersøkelse av dannede rygger, daler og fordypninger, så vel som de glatte delene i saltet; grove flekker, groper og dypt stive områder representerer forsinkelser, opprørt, irritasjon og utfordringer mens glatte områder representerer jevn seiling fremover.

Alpha Mind State:

En enkel, men effektiv selvhjelpsteknikk! En sinnstilstand der hjernen naturlig skifter til like før man går i søvn; det er en avslappet tilstand der underbevisstheten viser seg mer åpen og høyst suggestiv. Full bevissthet er beta- eller gammatilstanden, men rett før man går inn i en full søvn (hvor til slutt dype delta-bølger oppleves), oppstår alfa-tilstanden. Folk kan gå inn i alfabetilstanden med vilje og ved å gjøre det, implantere spesifikke forslag i sitt eget underbevissthet i et forsøk på å sette i gang ny atferd, vaner og forbedre livet.

Alphitomancy:

Litt skummelt å tenke på hva som skjer i livet ditt, kan falle på om du kunne fordøye noe eller ikke, ikke sant? Og ja, noen mennesker tror det er sant! Dette er en form for spådom der bygg brukes, spesielt når det bakes i byggbrød eller kaker. I eldgamle tider ble denne formen for spådom brukt som en test på ens uskyld: Hvis man ble antatt å ha vært involvert i kriminell aktivitet, måtte de spise en byggkake eller noe brød. Det er beslektet med aleuromancy.

Engelavlesninger:

Denne typen psykiske evner innebærer troen på englevesener overalt, med evnen til ikke bare å fange opp eller gripe inn på dine vegne, eller at de vil kommunisere med deg ved å formidle meldinger via underbevisstheten. Du har en engel som passer på deg!

Dyrekommunikasjon

Åh, hvis bare dyr kunne snakke ... åh, men vent ... de kan! Dyr kommuniserer med andre dyr og mennesker - noen ganger direkte via telepati og noen ganger ved å relatere symbolske meldinger og læresetninger (Spirit, Totem og Power Animals). Begrepet Dyrekommunikasjon uttrykker også praksisen med:
Så er det dyrepsykikere som kommuniserer med dyret for å vurdere dyrets velvære. Dyr har også stor visdom og kan dele innsikt i familien som kan helbrede hele stammen!

  • Ailuromancy / Felidomancy: Ser ut som katten er ute av posen ... i det minste hvis du utfører sykdom: spådom via kattobservasjon.
  • Alectryomancy: Er en fugleaktig Ouija! Ingen spøk! Å se på haner spiser korn spredt over et område med alfabetet for å se hva kornvalgene staver ut er kunsten å alectryomancy. Dette er en form for Auspicy.
  • Lykkebringende: Hei, gjett hva, en liten fugl fortalte meg ... fremtiden, altså! Auspicy bruker lokalisering av fugler og bruker observasjonene for fremtidige spådommer.
  • Canomancy: Ingenting som å si til hunden: 'Hei, kast meg et bein her, vil du?' Det er det du gjør når du spiser ved å observere hunder og deres oppførsel.
  • Jeg oppfordrer deg til å besøke nettstedet mitt WhatIsMySpiritAnimal.com hvor du kan begynne å utforske alle meldingene dyr formidler.

Animal Telepathy (Interspecies Communication)

Jeg har det bra, du har det bra. Dyr kommuniserer med andre dyr (så vel som mennesker) via telepati. Har du noen gang sett YouTube-videoene (eller personlig i hagen din eller i naturen) av avspilling - som en ravn som leker med en ulv eller tilfeldig hjort som leker med familiehunden? Når to usannsynlige dyrevenner møtes og begynner å spille, er det fordi de har kommunisert telepatisk og besluttet å være BFF.

Unormal kognisjon:

Jeg kan høre ordene nå ... 'Jeg visste det bare!' Dette er et begrep som er laget av profesjonelle parapsykologer som brukes til å referere til den fortsatt uforklarlige evnen for mennesker til å ha kunnskap om noe uten å vite kilden som informasjonen stammer fra, mens informasjonen vanligvis mottas gjennom en eller flere psykiske sanser.

Engelavlesninger:

Denne typen psykiske evner innebærer å ha en sann tro på engler. Spådom av dette skjemaet inkluderer makten til å gjenkjenne meldinger fra engler, samt nøyaktig tolke symboler og orakulære meldinger på kortkortdekk fra engler.

Apantomancy:

Ja, jeg snakker med dyrene og dyrene snakker tilbake! Apantomancy innebærer å tolke meldingene vi får fra de tilfeldige dyrene vi møter. Teriomancy eller Zoomancy er andre midler for å referere til kunsten til dyrekommunikasjon.

Utseende:

Hva er galt? Du ser ut som om du har sett et spøkelse! Og sant, det har du hvis du har oppdaget et syn som er synonymt med ordet spøkelse. Utseendemessige observasjoner inkluderer kriseinnsyn, delvis og fullstendig innsyn. Noen spøkelser samhandler med de levende og demonstrerer intelligens. Andre utseende vises og forsvinner.

Bidragene:

Dette begrepet beskriver ikke bare forsvinningen av objekter, men teleportering av slike objekter som materialiserer seg andre steder. Hvordan og hvorfor tildeling forekommer er ukjent. De vanligste varene er steiner, nøkler, blomster og mynter. Nå hvor pokker gikk den klokken? Kanskje det er her alle disse ikke-samsvarende tørkesokkene også havner?

Arithmancy: (Også Arithomancy)

Vurder spådom med tall ... det er definisjonen av aritmancy, en eldgammel form for numerologi. Formuer defineres ved hjelp av numeriske verdier og tall som er tildelt hver bokstav i alfabetet (en syklus på 0-9). Mange bruker Numerologi å definere deres livsvei og leksjonene de trenger å lære i dette livet.

Astragalomancy: (Også Astragyromancy, Cubomancy og lignende Cleromancy)

Slangeøyne! Yahtzee! Denne praksisen er spådom med et enkelt terningkast. I eldgamle tider ble terningene laget av huckle-bones (ofte ble høyre og venstre ankelbein av sau brukt til dette formålet) og inneholdt to markerte avrundede sider samt fire flate sider. Noen ganger hadde terningene symboler hentet fra cabalaen, og de profetiske bestemmelsene ble gjort av beinet.

Astral projeksjon: (også Astral reise eller mental projeksjon)

Yup, lysene er på, men ingen er hjemme akkurat nå - kom snart tilbake! Denne praksisen er en metode der en person bevisst går ut av kroppen og har en opplevelse uten kropp (OBE). Prosessen krever troen på at kroppen er et kar og sjelen som er koblet til den med en fin sølvledning, slik at sjelen kan forlate den fysiske kroppen en kort stund som astrallegeme og reise rundt i det fysiske og astrale riket .

Astrologi:

På tide å takke dine heldige stjerner! Astrologi er en form for å spore en persons egenskaper, livsstil, kompatibilitet med andre, personlighetstrekk og livstimer ved å observere stjernene og andre himmellegemer, spesielt 12 konstellasjoner i den vestlige dyrekretsen. Alternative kulturer har også astrologiske systemer for prediktive formål.

Augury:

Kaller fuglekikkere igjen! Praktiseringen av profetier i det gamle Roma som innebar å observere bevegelsen til fugler etter lyn og tordenvær og deres oppførsel derav.

Aura Reading:

Noen andre som hører Beach Boys i hodet ennå? 'Gode, gode, gode, gode vibrasjoner' - Aura-lesing er evnen til å plukke opp de energiske kroppene til forskjellige individer, så vel som levende og livløse gjenstander. Å kunne ane eller se den energiske kroppen til en annen.

Austromancy:

Gir en helt ny mening til forhåndsskygge og klisjeen 'Det var en mørk og stormfull morgen ...' Det er undersøkelsen av vindens kraft og retning for informasjon, er en form for aerologi, eller det å praktisere vindobservasjon for å forutsi fremtiden.

Automatisk skriving:

Med denne håndskriften burde jeg vært lege. Automatisk skriving er handlingen med å skrive ut noe uten bevisst bevissthet om skriving; Automatisk skriving kan forekomme mens noen er i transe-tilstand, eller forfatteren kan være bevisst, men ikke klar over skrivingen når den oppstår.

Axiomancy:

Har du en øks å male? Spådom ved hjelp av økser, sag eller hatchet: Flott for dagens skogsmann! Øvelsen innebar at den enkelte tok opp våpenet og kastet det på jorden eller tok øksen og svingte det inn i kroppen på et tre og observerte bladets dirrende eller håndtakets retning.

B
Psykiske evner og krefter

Belomancy: (Også Bolomancy eller Bellomancy)

'Ah ... la oss vurdere' om 'det er edlere å lide slynger av piler med opprørende formue ...' I det minste er det det som overvekt lar oss gjøre, delvis. Praksisen er en eldgammel spådomsskikk som ble brukt av skyterne, araberne, grekerne og babylonerne, som involverte bruk av piler til guddommelige formål. Setninger ble skrevet ut på to av tre piler.

Bibliomancy: (Se også sorter, chartomancy, rhapsodomancy og stichomancy)

La oss ta en side ut av boken din for å avgjøre hva fremtiden kan bringe ... og det kan vi med litt bibliomanskap! Ja, en form for spådom for bokelskeren i oss alle! Bruken av bøker, spesielt de som er høyt aktede som Bibelen, der spådommen trekker opp tilfeldige avsnitt i boka for å oppdage svar på spørsmål, innsikt eller veiledning. Ja, bokormer vil elske denne psykiske praksisen!

Botanomans:

Vil du se om du kan snu et nytt blad i fremtiden? Prøv litt botanikk for å se om fremtiden setter scenen for en slik mulighet! Botanomancy er kunsten å spå ved å bruke fiken, Vervain eller salvieblader; disse bladene ble noen ganger brent, og så observerte skilsmissen røyken mens de brant. Bladene ble deretter spredt i vinden for å søke den beste retningen å ta.

Bumpologi:

Vil du vite om eventuelle utfordringer eller ujevnheter i veien for deg selv eller ditt fremtidige barn? Å øve på bumpologi vil gjøre susen! En studie av ujevnheter som dukker opp på huden din i eldgamle tider (se frenologi); i dag refererer den også studien av 'baby bump' av gravide kvinner for å guddommelige fremtiden til barnet.

C
Psykiske evner og krefter

Stearinlysavlesninger: (Også karromans, ceromancy eller keroskopi)

Ikke kast ut de gamle små lysene ennå ... Candle Reading er en praksis der diviner smelter et lys og lar varm voks dryppe ned i vann. Formene og mønstrene avslører fremtiden. Praksisen var vanlig i det attende århundre, spesielt når konvolutter ofte ble lukket med voksforseglinger.

Capnomancy:

Der det er røyk er det ild. Ser på mønstre og eventuelle former som dukker opp i røyk for å forutsi fremtiden. Se på bålet eller se litt røkelse brenne - se hvilke mønstre dukker opp!

Cartomancy: (Også Chartomancy, Card Reading)

Det er alt i kortene, i det minste når du utfører tegneserier! Dette er kunsten å fortelle sin formue ved å bruke en standard kortstokk eller et orakeldekk som Tarot. Også beslektet med Chartomancy, som er bruk av papir og påskrifter for å komme med spådommer. Fordi det antas at Tarot Card stammer fra spillkort, kan Tarot Card Reading også betraktes som en form for Cartomancy.

Catoptromancy: (også Enoptromancy og Captromancy)

'Speil speil på veggen der …' Bruken av en reflekterende overflate som et speil for å forutse fremtidige hendelser og få innsikt. Praksisen kan omfatte å sette speilet under en pute for å stimulere drømmen til en ektefelle, og noen ganger brukte folk denne metoden for å spå for å finne ut om de ville komme seg etter sykdom.

Årsak: (også Årsaker)

Nok en natt ved bålet venter! En form for pyromanse der du må undersøke flammene og vurdere deres bevegelse eller sammenligne hvor fort flere gjenstander brenner i en brennende ild.

Cephalonomancy: (Også Cephaleonomancy)

Vi håper inderlig at ingen bruker denne spådomsmetoden lenger, men av grundighet og historisk nøyaktighet inkluderte vi den. Dette er praksisen med å koke et esel eller et geitehode for å 'se' meldingene eller varsler.

Ceraunoskopi:

De sier, 'Lyn slår aldri samme sted to ganger ...', så spådommer må bedre gå raskt på denne! Ceraunoskopi er spådom via observasjon av lyn og torden og stormens intensitet.

Ceromancy :) Se stearinlys)

Chakra balansering:

Et reelt middel for å vippe balansen til din fordel! Praksisen med å bruke metoder for å manipulere aurefeltene; bruk av guidede meditasjoner og helhetlige helbredelsesmetoder er alle måter å balansere energiene i Chakra-systemet på nytt: Energisentre på linje med ryggraden og med mindre chakraer i forskjellige deler av kroppen også.

Lær alt om 7 chakrasymboler, farger og betydninger .

Chakra Healing:

En modalitet med polaritetsterapi eller energiheling som involverer praktisk (eller av) behandling som aurisk balansering eller Reiki, hvor man arbeider med universelle energier for helbredelse. Målet er å etablere en jevn og jevn flyt av chi fra halebenet til toppen av hodet og tilbake igjen.

Chakra-lesing:

Er du bildet av god helse? Noen som leser chakraene dine kan fortelle deg det! En opplevelse der noen som er i stand til å ane energiene dine, vil vurdere helsen og statusen til hvert av dine chakraer for å se om de er blokkert eller åpnet.

Kanalisering:

Har du noen gang hørt alle store sinn løpe på samme kanal? Vel, det gjør de når du snakker om et stort åndesinn som løper gjennom kanalisereren! Kanalisering skjer når en ånd eller et intelligent vesen bruker kroppen og sinnet til et psykisk eller medium for å kommunisere direkte med de levende. Den psykiske eller mediet eller kanalisereren hører ikke kommunikasjonen og videreformidler den, men ånden engasjerer seg i direkte kommunikasjon.

Chiromancy: (Også Chirognomy and Palmistry)

Dette gir for mye tid på hendene en helt ny mening! Handlingen med å lese ens linjer og rygger og formene på fingrene og hendene for å bestemme ens fremtid.

Clairaudience: (Også klar hørsel)

Hører du hva jeg hører? Høreinformasjon uten de fysiske ørene, men gjennom den parafysiske hørselsfølelsen.

Claircognizance: (Også Clairgnosis, Claircognizant, Clairnostic, Clairknostic, eller Clear Knowing)

Ja ... det er den magefølelsen vi alle trenger å lytte til! Den psykiske evnen til å vite ting eller ha en egen kunnskap uten å vite om kilden. Også kalt en følelse av 'å vite uten å vite.'

Clairempathy: (Clear Emotion)

Hei, hvordan har du det? Uansett, det vet jeg allerede! Dette er evnen til å føle andres følelser, enten personen uttrykker dem utad eller ikke. Noen ganger innebærer det faktisk å oppleve følelser fra de levende, men også den avdøde.

Clairgustance: (Clear Tasting)

Evnen til å smake eller oppfatte essensen av et stoff fra de eteriske rikene uten kontakt.

Clairolfactory: (klar luktende)

Her snakker vi om evnen til å lukte noe med de parafysiske sansene. Som et eksempel: ofte vil vi lukte parfymen til noen som har gått over. Dette skyldes at de sender sin 'duft' når deres ånd kommer inn på besøk.

Claircentience:

Kan du føle stemningen? Å plukke opp følelser eller opplevelser gjennom de parafysiske sansene. Dette kan begynne med noe så enkelt som at håret ditt står på enden eller føles kalde flekker ...

Clairtangence:

Definitivt en måte å holde kontakten på! Dette er den fysiske evnen til å berøre noe med den parafysiske berøringsfølelsen eller utenfor det fysiske riket.

Klarsyn (klar seende):

'Jeg skjønner, sa den blinde mannen,'. Dette er den parafysiske synssansen, ikke å bruke de fysiske øynene, men å se hendelser, mennesker, ting eller steder gjennom psykisk sans. En som har denne evnen er klarsynt.

Klarhet:

Du er bare et steinkast unna ... Selvfølgelig, det er hvis du praktiserer den spådomskunskap om klostring som en gang ble praktisert i antikken gjennom å kaste bein eller steiner (senere terninger) for å bestemme fremtiden. Også kjent som Astragyromancy for terningspådom.

Klidomans (også Cleidomancy):

Du kan ha 'nøklene til riket' av fremtidig kunnskap, hvis du stiller de riktige spørsmålene til rett tid og bruker akkurat de riktige skilsmisseverktøyene, i det minste i henhold til klidomansens praksis. Dette er en spådomsmetode som utføres når Månen og Solen skifter til Jomfrukonstellasjonen. På den tiden knytter utøveren en nøkkel til bibelen og bruker deretter den samme nøkkelen som et pendel for å bestemme ens fremtid. Beslektet med Coscinomancy eller Radiesthesia.

Combat Sense:

Dette er når du trygt kan si: 'Jeg vet ditt neste trekk'. Når du er i kampsportkamp (eller noen form for kamp, ​​antar vi), er dette en motstanders evne til å føle eller forutsi det neste kampsport-trekket som blir gjort av den andre motstanderen.

Coscinomancy:

En eldgammel metode for å avgjøre en persons skyld eller uskyld i en sak hvor et saks eller en hengesikt ble hengt av en tråd mens en liste over potensielle gjerningsmannens navn blir kalt høyt; Da silen flyttet eller skalv, var denne personen skyldig part.

Crithomancy:

Bygg kaker noen? Vel, det er det du vil bruke hvis du utfører denne formen for spådom; kakene blir faktisk ofret som ofre i håp om å få fremtidig innsikt. Dette innebærer også spådom ved bruk av løkspirer ... Metoden varierer, men gamle teknikker krevde at navn ble satt på en pære før de ble plantet; den første som spirer, avslører navnet på en person som ville være sunn og ha lang levetid.

Crystal Ball Gazing (se også cyrstallomancy og scrying)

Se inn i krystallkulen min ... Dette er en av de mest kjente metodene for formuefortellingsmetoder som involverer bruk av en glasskule, kvartsspiss eller krystallkule for å 'se' fremtidige hendelser.

Kryptestesi:

Føler du det? Da kan du oppleve kryptestesi: En skjult følsomhet man har for den parafysiske eller paranormale naturen. Beslektet med klarsyn.

Cyclomancy:

Husker du 'spinn flasken'? LOL Overraskelse! Du 'spådde'! Denne øvelsen får skilsmissen til å stille et spørsmål, snur flasken og finn svaret i den retning flaskens topp peker.

D
Psykiske evner og krefter

Dactylomancy:

Begynner ting å svinge i riktig retning for deg? Du kan finne ut av det ved hjelp av kunsten å dactylomancy, praksis med å binde en vekt til enden av en ledning, kjede eller streng; lage en pendel og tolke bevegelsene til slike for guddommelige formål. Beslektet med kunsten Radiesthesia.

Daphnomancy:

Det er ikke noe mer avslappende (eller informativt) enn å lytte til den knitrende ilden og brenne noen laurbærblader! Når du bruker daphnomancy for spådom, stiller du inn på de knitrende lydene for varsler som kommer; jo høyere lydene er jo bedre!

Allerede sett:

Hei ... dette ser veldig kjent ut! I det minste er det det du sier når du opplever Déjà vu 'sett det før fenomener' ... den klare forståelsen av at du har sett noe, noen eller et sted, eller at du hadde en opplevelse tidligere som gjentar seg selv i nåtiden.

Demonomans:

Praksisen med å tilkalle eller trylle frem en demon for å svare på spørsmål eller gi psykisk intel. For ordens skyld, vi her på Daily Horoscope Astros tror ikke på demoner. Dessuten, hvorfor gå til den mørke siden? De har ikke engang informasjonskapsler.

Dendromans:

Hei, få en ekstra Yule-logg og en ekstra misteltein i år ... de kan avsløre litt informasjon for deg ... Handlingen med å sette en misteltein eller eikegren eller to i en brennende ild for å bestemme hvilke symboler som dukker opp i den stigende røyken og retningen røyken tar. Mistelten og eik gir ledetråder til opprinnelsen til denne praksisen, da begge var hellige trær for druidene.

Terning spådom: (Se Astragalomancy)

Guddommelig inngripen:

Dette er noe de fleste av oss til slutt håper på når ting blir altfor utfordrende! Øyeblikket når det guddommelige eller universet griper inn i menneskelige anliggender: En mirakuløs hendelse. Dette kan betraktes som en psykisk evne fordi vi noen ganger må være åpne psykisk for å se tegn fra ånd - og engler, guider osv.

Divining Rods:

Ok ... pek veien! Bruk av en Y-formet pinne eller L-formede metallstenger for å oppdage kalde flekker, underjordiske vannforsyninger, mineraler, metaller og manglende gjenstander eller mennesker.

Dreams: (Also Psychic Dreaming)

Bare i drømmene dine ... i det minste er det der du kan få informasjon gjennom psykiske meldinger ... En tilstand opplevd under søvn hvor du fritt kan utforske scenarier fra ditt våkne liv trygt; motta meldinger fra det høyere selv, underbevissthet og ånder, og motta symbolsk innsikt gjennom bilder og hørselsopplevelser du har under drømmeøkten.

ER
Psykiske evner og krefter

Empath:

'Jeg vet sååå hvordan du har det!' Noen som kan hente følelsene til en annen; en følsom som vil føle hva andre føler selv om personen de henter på ikke uttrykker sine følelser utad. Denne evnen har negative bivirkninger ettersom mange empater har problemer med å kontrollere tilstrømningen av emosjonell informasjon de oppdager.

Elektrokinesis:

For et sjokkerende talent å ha! Snill høres ut som Storm fra X-Men, ikke sant? Dette er en psykisk evne der en person bruker sinnet alene, uten hjelp fra den fysiske kroppen annet enn hjernekraft, for å generere elektriske strømmer, elektrisitet og energi.

Empyromancy:

'En god måte å avgjøre om du kan møte og fremtidige prøvelser med ild!' En form for spådom som er en underkategori under pyromancy der spådommen kaster laurbærblader i ilden for å la dem brenne og slik at han eller hun kan komme med spådommer.

Energiheling:

'Helbredende energier er på vei!' Bruk av universelle energier for naturlig helbredelse av kroppens energiske system. Et vanlig middel for denne helbredende modaliteten er Reiki.

Energimanipulasjon:

Vel, er du ikke bare en bunt med energi! Denne øvelsen er bruk av visualiseringsteknikker eller tanker for å kontrollere og håndtere energi, spesielt den universelle energien som går gjennom personen og alle / alt (livskraften chi, ki eller prana), men også psykisk energi.

ESP Sixth Sense: (Extra Sensory Perception)

Dette refererer til de parafysiske sansene man bruker for å oppdage følelser, lyder, visuelle signaler, lukt, smak og annen sensorisk informasjon som bare er tilgjengelig utover de fysiske sansene.

Exorcism:

Når en ubuden ånd eller enhet inngår i et levende vesen og bruker den fysiske kroppen som vert, utføres en eksorsisme for å forvise den fornærmende ånden fra enheten gjennom bortkastelse fra kroppen og forvisning.

Extispicy:

Spådom ved å ofre dyr og se på dyrets innvoller. Vi håper sikkert det hører fortiden til, fordi det bare er for middelaldersk for oss her på Daily Horoscope Astros.

F
Psykiske evner og krefter

Feer (også Faerie Whispering):

Hvis du forteller de som ikke ville forstå at du snakket med disse vesener, kan de si at du er 'borte med feene!' Dette er handlingen med å bruke ens psykiske evner og bevissthet for å oppdage en kanskje kommunisere med faeries.

Trosheling:

'Du har det helbredende preget ...' I det minste gjør du det når troshelbredelse er en kombinasjon av håndpålegg og bønn for å helbrede noen. Bruken av universelle energier gjennom anvendelse av en helbredende modalitet som Reiki eller Theta Healing.

Feng Shui:

Ah ... harmonisk livsstil med forsettlig design! En filosofi som stammer fra kinesiske tradisjoner der forståelse av menneskets subtile og ikke så subtile energier og deres miljø påvirker og henger sammen, særlig med en konsentrasjon om vann og vind.

Fremsyn:

Dette er evnen til å enten forutsi eller forutse / forestille seg ting som kan skje hvis visse handlinger blir tatt i øyeblikket. Bruk av sinnet til å visualisere fremtidige hendelser og hvordan ting vil spille ut. Og hei, fremsyn er bedre enn etterpåklokskap!

G
Psykiske evner og krefter

Gastromans:

Snakk om å LYTTE på tarmen! Dette er en form for spådom der ord blir frembrakt med en dyp tonalitet og mens du puster dypt slik at lydene kommer fra tarmen. Diviner går inn i en transelignende tilstand før han utfører denne metoden for spådom.

Geloskopi:

Hei, la oss få noen latter sammen; Tross alt vil fremtiden vår bli avslørt og kanskje litt av fortiden også! Dette er en form for spådom som tolker måten en person opplever latter på: latteren, lengden og intensiteten til latteren blir vurdert.

Genetlialogi:

se Astrologi. Planlegger fødselshoroskop for en ny baby.

Geomancy:

La oss undersøke energien til tall ... det er det du vil gjøre når du får informasjon gjennom praksis og geomancy-kunst. Praksisen med å trekke konklusjoner fra prikker og linjer innenfor det geometriske spådomssystemet.

Ghost Busting:

'Ingen liker ubudne husgjester, vet du?' Ghost Busting er gjenstand for mange TV-serier og filmer, den virkelige forfølgelsen hvis man undersøker aktive hjemsøkelser / eteriske opptak og fjerning av enheter eller spøkelser i en persons hjem.

Ghost Whisperer:

Ja! Jeg snakker med spøkelser, og hvorfor ikke? Ghost Whisper er et begrep, ikke bare å fortelle om det berømte TV-showet, men en faktisk praksis der et medium ghost-whisper er en som kan høre åndenes stemmer og formidle det de vil si til de som er igjen i det fysiske riket.

Grafologi:

Har du håndskrift som kyllingskrap? Det kan virkelig si mye om deg, i henhold til grafologikunsten: En undersøkelse av plagene i måten man skriver ting ned på: Funksjonene i ens skriving brukes til spådom.

Gyromancy:

Å bevege deg i sirkler og føle deg litt i ubalanse på grunn av det ... vi skal gjøre det hvis du praktiserer Gyromancy: En form for spådom som krever at du lager en sirkel med alle bokstavene i alfabetet som løper langs omkretsen av skjemaet du oppretter. Så løper du rundt sirkelen til du blir svimmel og mister balansen ... der du faller er bokstavene valgt. Løp og gjenta! Du er en menneskelig Ouija!

H
Psykiske evner og krefter

Halolmancy:

Noen spådommer må du bare ta med et saltkorn ... i det minste er det tilfelle når du utfører Halolmancy (en form for alomancy): Dette innebærer å kaste salt opp i luften, la det lande og søke mønstre. Du kan også brenne saltet i et bål av bål.

Haruspication: (Også hieromancy og hieroscopy)

Det tar mye tarm å utføre denne typen spådom! Hvorfor, fordi du vil se på innmaten til et dyr som har blitt ofret før inspeksjon! Brutto, ikke sant?

Hippomancy:

Til slutt, litt spådom hvor du kan komme inn på en seriøs hestesans: Hippomancy vil få deg til å se på bevegelser, lyder og fot

Horoskopi:

Se Astrologi. Der er kunsten å lage astrologiske kart og tolke kartene som er opprettet.

Hydromans:

Hvis du virkelig vil finne en spådom du lett kan ta, som en and til vann, kanskje du vil vurdere å dykke inn i en praksis som vannspådom eller hydromans. Vannet har egenskaper du kan observere når du skriker inn i overflaten.

Hypnose:

Ah kraften i forslaget ... definitivt en del av hypnosen! En bevissthetstilstand som er mye som søvn som kunstig utløses av en hypnotisør. En gang i staten er individet åpent og mottakelig for anvisninger og forslag. Når det brukes som en form for transe, er det en metode der man kan motta psykisk informasjon som Edgar Cayce gjorde, ellers kjent som den sovende profeten.

Jeg
Psykiske evner og krefter

Jeg Ching:

Ser fremtiden din lys ut? Finn ut med kastet av myntene ... faktisk seks kast! The I Ching eller Book of Changes, en gammel kinesisk tekst kan hjelpe deg med å finne ut av det! Boken er et spesielt spådomssystem basert på filosofiske begreper. Praksisen innebærer bruk av 64 figurer som består av solide og brutte linjer kalt heksagrammer. Hver figur består av seks linjer med den ene oppå den andre og danner dermed en firkantet form, og hver får en annen betydning.

Ichthyomancy:

La oss fiske! Da kan vi tømme en fisk, kutte av hodet og gjøre noe spådom! Yikes! Vel, det er det praksis med ichthyomancy innebærer!

Innsikt: (Se intuisjon)

Intuisjon:

'Jeg har bare denne følelsen ...' Yup, det er det vi sier når vi tapper på intuisjonen. Ordet intuisjon blir ofte byttet ut med 'magefølelse', men refererer virkelig til en form for bevissthet som er basert på psykiske sanser. Gjett det er noe vi ignorerer på grunn av vår fare!

J
Psykiske evner og krefter

Journaling:

Skriv ned ting du henter på for å spore vellykket bruk av parafysiske sanser og paranormale eller psykiske sanser; Å dokumentere opplevelser hjelper deg å lære å gjenkjenne den indre stemmen til intuisjonen også!

TIL
Psykiske evner og krefter

Ki: (Se også Prana, Chi og Ki, som er indiske, kinesiske og japanske uttrykk som betyr 'Ki')

Dette handler om livskraften hos oss alle ... Dette er en høyere kraft, de guddommelige, universelle energiene som strømmer gjennom oss alle, og det som er pålitelig for praktiske helbredelsesmetoder som Reiki.

L
Psykiske evner og krefter

Chandomancy:

Og som en møll blir blikket trukket mot flammen ... i det minste når vi praktiserer denne spådomsmetoden: Det innebærer bruk av en fakkel eller oljelampe med en flamme som skremmende verktøy!

Lecanomancy:

Vil du få fatet på noe eller noen? Du kan kanskje hente litt informasjon ved hjelp av denne formen for spådom der vann blir lagt i et basseng eller et fat med vann. Små steiner blir droppet ned i bollen, og skillelinjen stemmer inn i lyden av sprutet ... vil du ikke bruke steiner? Flytende olje kan tilsettes vannet i stedet for tolkningsformål.

Levitasjon:

Det er ingenting mer euforisk enn følelsen av å flyte i luften, og det er det du vil føle når du oppnår en prestasjon som levitasjon! Evnen innebærer å trosse tyngdekraften og få mennesker, dyr eller gjenstander til å sveve over bakken uten fysisk støtte når du gjør det.

Libanomancy:

Ved leirbålet en gang til, det er her du kan lytte til de knitrende flammene, de poppende lydene og se røyken stige når formuen din blir avslørt takket være utøvelsen av libanomancy!

Strømstyrke:

Hvilken retning bør du ta i livet? Vel, fortsett, ta et kart, en talisman laget av stein, steiner eller til og med krystaller og kast dem på overflaten av kartbildet for å finne ut. Nå har du omsatt spådomsk praksis med litomancy!

Bevisst drømming:

Ikke vekket det søvnige hodet ditt ennå! En tilstand under en drøm der du plutselig innser at du drømmer, men forblir i drømmen og begynner å samhandle med det presenterte scenariet.

Flaks:

Føler du deg heldig? Vi vil? Gjør du'? Energiene til flaks vokser og avtar i våre liv, og det ser ut til at det noen ganger blir urettferdig forstyrret for folk som ikke merker at det er forvitenskap eller som ikke vil anse flaks som bak ankomsten av et positivt fall. Vi inkluderer 'flaks' i en liste over psykiske evner fordi den er nært knyttet til 'å manifestere din virkelighet' eller 'loven om tiltrekning' eller 'velsignelser fra engler / gud, etc.'.

Heldig sjarm:

Tror du på magien som er knyttet til et objekt du holder på med? Da tenker du kanskje på din heldige sjarm: En talisman sa å gi deg lykke og lykke.

M
Psykiske evner og krefter

Margaritomancy:

Husk å ikke kaste perlene dine foran svin, de vil ikke sette pris på det! Mens margaritomancy høres ut som en drikk, innebærer det faktisk å støpe perler til spådommende formål; perlene ble kastet i en gryte over et bål.

Meditasjon:

Tid for litt avslapning og indre refleksjon. Praksisen med å stille det bevisste sinnet til taushet for å tappe inn i det underbevisste, høyere selvet eller det guddommelige innen for veiledning og innsikt.

Medisinsk intuisjon: (Også intuitiv rådgiver, medisinsk psykisk eller medisinsk klarsynt)

Hei doktor, hva tror du? En intelligent lege med fantastisk innsikt også ... En medisinsk utøver som bruker intuitive eller psykiske evner som en modalitet for diagnose.

Medium:

Så hvis en ånd beveger seg fra medium til et annet, er det trygt å kalle det en form for kanalhopping? En person som forbinder seg med ånden og som oppfører seg som en kanal for den kroppsløse ånden, enten ved å snakke for dem eller la ånden kanalisere gjennom dem for å kommunisere med de levende direkte. Mediet går inn i en trance-tilstand, men forblir også bevisst og bevisst under økten mens ånden snakker gjennom mediet, også kalt trance mediumship.

Metagnomi:

'Unnskyld meg, jeg vil gå ut for et øyeblikk ...' eller i det minste vil det virke slik hvis du praktiserer metagnomi: En spesialitet som ofte utføres av Edgar Cayce, den berømte sovende profeten, metagnomi er handlingen med å inngå en hypnotisert trance-lignende tilstand for å hente svar om fremtiden eller for helbredende formål.

Meteoromancy:

La oss håpe fremtiden er ikke 'så svart som torden ...' og ja, det er virkelig et uttrykk! Bruk av lyn og torden for å forutsi hendelser, spesielt med tanke på stormens og lydens intensitet; praktisert i eldgamle romertider.

Metoposkopi:

Har du en panne like rynket som et vaskebrett? Dette kan ha noen betydning når det gjelder fremtiden din: Metoposkopi er en praksis som kombinerer en undersøkelse av pannen i forbindelse med astrologien som kan representere dem.

Metafysikk:

Ordet metafysikk stammer fra det antikke Hellas og er en kombinasjon av to ord - Meta, som betyr utover - og fysikk. Generelt sett er det studiet av verdens natur, virkelighet og eksistens. Foreløpig inkluderer disse studiene (for å nevne noen få):

Filosofi, religion, parapsykologi, mystikk, yoga, ESP, drømmer, jungiansk psykologi, transpersonlig og teosentrisk psykologi, astrologi, meditasjon, selvhjelpsstudier, positiv tenkning, livet etter døden, transcendentalisme, mystikk, reinkarnasjon

Speil stirrer:

'Speil, speil, på veggen hvem er den mest psykiske av dem alle'? Denne psykiske evnen eller kraften er spådom mens du skriker inn i et speil.

Moleosofi:

Mer enn et enkelt skjønnhetsmerke ... det kan fortelle deg noe om fremtiden eller karakteren din! Forutsi fremtidige hendelser ved å vurdere kroppsavvik som flekker, fødselsmerker, føflekker og arr.

Molybdomancy:

Lytt nøye ... og ikke døve for lydene du hører ... de kan fortelle deg mye! Det ble søkt etter varemerker ved å tolke lydene og susene av smeltet bly når de falt i en kjele med vann. Alternativt ble formene dannet av det smeltede metallet som stivnet i vannet observert. Det kan også profeteres om retningene som sølt flytende metall ville strømme når de helles på en flat overflate.

Morphing: Snakk om transformasjon! Å bevege seg fra det fysiske riket til det superfysiske eller astrale riket i fritiden; Sjamaner sies å gå mellom åndens verden og det fysiske ... morfing er en modernisert referanse for dette!

Myomancy:

Lukter du en rotte? Du kan kanskje forutsi noe galt når du øver myomancy og bokstavelig talt jobber med rotter for å gjøre det! Handlingen med å observere rotter, mus og andre gnagere for å lage fremtidige spådommer basert på den observerte oppførselen og hva det kan komme til å symbolisere for spådommen. Også en studie av bevegelse av gnagere, hullene de lager og lydene skapningene lager.

Mystic:

En innviet av de eldgamle hemmelige lære. En som tror på eksistensen av paranormal eller metafysisk virkelighet. En sjaman, psykisk, middels, klarsynt osv.

N
Psykiske evner og krefter

Namologi: (også Nameology)

'En rose med noe annet navn ville lukte så søt ...', men ville den ha samme spådommende betydning? Praksisen med å bruke både numerologi og astrologi for å bestemme riktig navn for en person, et sted eller en bedrift.

Nær dødsopplevelse:

Bokstavelig talt et spørsmål om liv og død hvis vi tenker på det! (Også etter Death Experience eller NDE) Et uttrykk som ble laget av Raymond Moody, som var den første som studerte opplevelsene til de som nesten hadde dødd eller døde og kom tilbake for å fortelle om det. Opplevelser etter å være klinisk død og medisinsk gjenopplivet.

Naturbrennevin:

Troen på at hele naturen består av fire grunnleggende elementer, hver med en dyrrepresentasjon. Jord, luft, ild og vann eller henholdsvis nisser, sylfer, salamandere og vann, som hver fungerer som fysiske representanter for elementets essens.

Nekromans:

Setter på en måte et nytt spinn på uttrykket, 'Gi spøkelsen,' hva? Kunsten å gjennomføre en séanse og kommunisere med den avdøde for å hente informasjon om spådom.

Numerologi: (også numeromancy)

Ja ... jeg har nummeret ditt! Bruk tall og bokstaver for å bestemme en persons livsvei, styrker, attributter og livshendelser. Bruk også numrene som finnes i fødselsdatoer, telefonnumre, adresse og lignende for videre tolkning.

ELLER
Psykiske evner og krefter

Okulomancy:

Vinduer til en persons sjel, ikke sant? Dette er handlingen med å se inn i øynene til en person for å bli guddommelig. Karakteren til øyet, formen på det, farge, refleksjoner, irisegenskaper og skygger ble brukt i denne spådommende praksisen. Å se i øynene til en person for å søke etter sannhet eller å se rett gjennom til sjelen.

Oinomancy: (Også Oenomancy)

Ikke gråter over spilt melk ... gjør litt spådom i stedet! En form for spådom der en sølt væske undersøkes på et stykke papir eller en klut. Noen ganger innebærer dette å se på sediment i bunnen av en vinflaske eller et glass for å se mønstre for tolkning.

Omphalomancy:

Ikke klipp den ledningen ennå ... Dette er en form for spådom som involverer undersøkelse av navlestrengen for å bestemme antall avkom en kvinne vil ha. Krøllene i ledningen telles for å få resultatet.

Oneiromancy:

Vil du vite om noe ikke har noen sjanse til å skje? Finn ut ‘i drømmene dine!’ Praksisen med å ta symboler, bilder, lyder og scenarier fra drømmer og tolke dem for mening som kan brukes til livsforbedring og personlig innsikt og vekst. Sjekk ut all drømmetolkningsinformasjonen på Daily Horoscope Astros for å lære mer om drømmesymboler og betydninger .

Onomancy: (Også Nomancy og Onomomancy)

Å spille et lite navnespill kan fortelle deg litt om deg selv! Dette er kunsten å bruke bokstavene i en persons navn til spådommende formål; vanligvis tildeles tall til hver bokstav og det gjøres numerologiske referanser.

Onychomancy: (Også Onymancy eller Onimancy)

Endelig litt spådom som er flott for hender og neglebånd! Denne praksisen innebærer å påføre olje på neglene og la sollys treffe de blanke fingertuppene. Symbolene ble observert og tolket av skilsmissen. Symbolene i nærheten av neglebåndet var i en fjern fremtid, mens de på toppen av neglen ble antatt å være satt for nær fremtid.

Oomancy:

Hvis du ikke får noen meldinger fra øvelsen, har du i det minste fått en god start på litt Egg Drop Soup! (Også Ovomancy, Onychomancy, Oomantia eller Ooscopy) Metoden for å bestemme fremtiden ved å knekke et egg og la det falle i varmt vann. Skjemaene brukes til tolkningsformål.

Oracle:

'Søk og dere skal finne ...' i eldgamle tider, og Oracle var en prest eller prestinne som ble konsultert i et forsøk på å motta svar på personlige spørsmål eller å tolke øyeblikk. Det ble også kommunisert med for helbredende formål. I dag og Oracle er fortsatt en person som skiller fremtiden, men er også en som er en psykisk eller mystiker.

Ornitomancy: (Også teriomancy)

Ingenting som å få et fugleperspektiv på fremtiden ... utøveren av denne formen for fremtidig fortelling ser på fuglene på himmelen for varsler. Offisielle snegler eller seere i den romerske regjeringen var viktige på tidspunktet for det romerske imperiet, og de brukte ofte fugler til spådomsformål.

Ouija: (Også Talking Board eller Spirit Board)

Hvem er her? Hva vil du? Når døde du? Alle spørsmål du sannsynligvis vil stille når du bruker en Ouija til å kommunisere med en åndelig verden? Noen anser det som en farlig praksis, bruk av Ouija-brett, til tross for at den har blitt brukt i hundrevis av år i et forsøk på å få kontakt med ånd.

Utenfor kroppsopplevelse: (også Astral projeksjon, mental projeksjon eller OBE)

Av en eller annen grunn føler jeg meg ved siden av meg selv i dag! Det er det du vil si hvis du noen gang opplever en OBE! Dette er en opplevelse der en person astral projiserer ut av kroppen, men forblir koblet til den med en sølvledning; opplevelsen utenfor kroppen rapporteres ofte av de som har en nær dødsopplevelse, et uttrykk som er laget av Raymond Moody.

P
Psykiske evner og krefter

Håndverk:

Det hele er der i håndflaten! Dette er handlingen med å lese ens linjer og rygger og formene på fingrene og hendene i et forsøk på å bestemme ens fremtid og skjebne.

Parapsykologi:

Studiet av ekstrasensorisk oppfatning og paranormale fenomener.

Tidligere livs regresjon:

Her kommer en eksplosjon fra fortiden din! Dette er en tilstand man går inn i og opplever etter å ha blitt hypnotisert der man ser og / eller hører hendelser fra livet sitt før den der individet for øyeblikket er inkarnert.

Pegomancy:

Kanskje det hele er vann under broen? Les fremtiden fra bevegelse, mønstre, formasjoner og boblene fra en kilde eller fontene. Det er en variant av hydromans som involverer bevegelig vann. Endringer i vannkonsistens og farge undersøkes også.

Pendel:

Her er en form for spådom der du virkelig kan komme i sving av ting! Når en krystall eller annen tung bob på en kjede eller streng brukes til å dingle over ord, bokstaver eller et ja / nei mens det stilles et spørsmål, kalles det pendelspådom. Se også Radiesthesia.

Pet Psychic:

En psykisk evne og kraft som innebærer telepatisk kommunikasjon med dyreriket for å formidle meldinger fra dyrene til ‘eiere’ eller vaktmestere.

Frenologi: (Også organoskopi):

Det hele ligger i hodet ditt ... eller formen på hodet ditt som er! Dette er en metode for å bestemme en persons egenskaper eller egenskaper ved å undersøke de forskjellige formene og støtene på hodet. Det var populært under den viktorianske tiden da den ble brukt til å fastslå skylden i en forbrytelse når personlighetstrekk var og til å identifisere ens karakter og / eller temperament.

Phyllorhodomancy:

Er fremtiden din en 'seng av roser', eller oppfatter du fremtiden gjennom 'rose-fargede briller?' Bruken av rosenblader for å bestemme fremtiden i det antikke Hellas var det en praksis å holde rosenblader i den ene hånden og deretter klappe i et forsøk på å bedømme det vellykkede resultatet av ens bestrebelser.

Fysiognomi:

Jeg kan lese svaret over hele ansiktet ditt! Undersøkelsen av ansiktet inkluderer å se på vorter, føflekker, rynker, hud og andre anomalier og andre unike trekk for å guddommelige fremtiden.

Forkjenning:

Vil du vite hva som skjer videre? I det minste gjør du det hvis du har opplevd forkjennelse: En bevissthet og kunnskap om hendelser som vil inntreffe i fremtiden som oppnås på ukjente måter, og som viser seg å være sanne og nøyaktige.

Psykisk:

Og hvordan pokker visste du det uansett? En person innstilt på medfødte parafysiske evner som gir dem tilgang til informasjon om fortid, nåtid og / eller fremtid.

Psykisk helbredelse:

Naturlig helbredelse på sitt beste! Inngangen til en transelignende tilstand for å bruke psykiske evner til å helbrede en person som lider av en skade eller sykdom. Noen ganger blir denne øvelsen forsøkt langtfra ved å sende positive helbredende energier til den syke personen. En person med en eller flere parafysiske sanser som er aktive, inkludert clairvoyance, clairaudience, clairentience, clairolfactory, eller clairgustance eller andre ekstra sensoriske ferdigheter som telepati og telekinesis.

Psykisk medium:

Et individ som fungerer som en kanal eller en kanal for ånder som ønsker å meditere med et levende og omvendt. Dette individet vil stole på ekstrasensorisk oppfatning, åndeguider, engler og / eller universet eller guddommelig for å få forbindelse med ånder.

Psykisk journalføring:

'Kjenn deg selv' er ordene som dukker opp på Oracle of Delphi ... En praksis med å gå inn i og stille inn i stillheten til en kan få indre veiledning og dokumentere den veiledningen for fremtidig referanse.

Psykisk kirurgi:

Handlingen med å lage et energibasert snitt i menneskekroppen for å fjerne en lidelse eller sykdom.

Psykografi:

En spådomsmetode som involverer ekstra sensoriske oppfatninger plukket opp og tolket til automatiske skrivemetoder.

Psykokinesis: (Også telekinesis)

Bruk menneskets sinn og ånd til å flytte gjenstander eller gjenstander uten bruk av den fysiske kroppen.

Psykomanse: (se Psykometri)

Psykometri: (Også psykoskopi)

En metode for å føle energiene og historiene til et objekt og / eller dets eier. Individet holder objektet i sin mottakelige og (ikke-dominerende hånd) og tar inn informasjonen de mottar som en visuell opplevelse i sinnet. Når funn er gjort, rapporterer diviner følelsene og visualiserte opplevelser.

Psykonaut

De sier at sjamaner er de som vandrer mellom verden av det fysiske og åndenes rike ... dette er bare ett eksempel på en psykonaut: Et ord som stammer fra de gamle greske begrepene for sinn / ånd og navigatør eller sjømann ... bokstavelig talt en psykonaut. er en navigatør eller av sinnet eller en åndelig sjømann der personen går inn i endrede bevissthetstilstander ved bruk av sinnsendrende medisiner eller meditasjon / transe, og klare drømmetilstander der å komme inn i slike tilstander tillater personen å delta i utforskning .

Pyrokinesis:

Så du 'Firestarter'? Pyrokinesis er den psykiske evnen til å utløse og opphøre brann mens man bare bruker menneskesinnet til å manipulere flammene negativt eller positivt.

Pyromancy: (også pyroskopi)

Å spå fremtiden ved å stirre inn i eller skrike inn i flammer. Diviner undersøker brannfarge, form, røyk som stiger opp fra bålet.

Spørsmål
Psykiske evner og krefter

Quartz Crystalmancy:

Du kan kanskje ikke få blod ut av en stein, men du kan absolutt få psykiske meldinger! Quartz Crystalmancy dette innebærer å bruke et krystallpunkt i stedet for en ball for spådom.

R
Psykiske evner og krefter

Radiestesi:

Her kommer du virkelig i gang med ting ... Radiesthesia Denne praksisen der diviner bruker et pendel eller stenger for å finne ting, vann eller divining for spesifikke svar på spørsmål. Pendelen og / eller stangen fungerer som et verktøy som forsterker divinerens evne til å plukke opp ting ettersom ens elektromagnetiske felt er følsomhet økes ved bruk av slike verktøy.

Regresjon:

'Nå er det en total eksplosjon fra fortiden din!' Regresjon er en handling der individet bruker meditasjon og / eller regresjonsteknikker for å oppleve tidligere livshendelser eller for å huske spesifikke minner som lenge har blitt glemt.

Reiki:

Send ut god energi! Dette er en praktisk, helbredende, helhetlig modalitet etablert av Mikao Usui tidlig på 1900-tallet i Japan. Begrepet Reiki er egentlig en kombinasjon av to ord: Rei med betydningen høyere kraft eller Gud og Ki som betyr livskraftenergi. Hvis vi skal oversette ordet Reiki til originaljapanskene, betyr ordet spøkelsesmakt.

Fjernvisning: (også telestesi eller ekstrasensorisk oppfatning)

'Så langt det [psykiske øyet kan se' ... Dette er en praksis som har blitt studert av forskere ved Stanford Research Institute. Parapsykologene ønsket å fange bevis på klarsynt aktivitet mens de var under kontrollerte forhold i et laboratorium. Fjernvisning er mye som astral projeksjon var i personen forlater kroppen sin for å se et annet sted.

Retrocognition: (Også Post Cognition)

'Jeg visste det bare!' ... Dette er en psykisk evne der individet kan se tidligere hendelser tydelig og beskriver dem. Noen ganger kalt retrocognition eller psykometri der individet holder et objekt og oppdager historien fra energiene som kommer fra den.

Rhabdomancy: 'Søk og dere skal finne!'

Realiseringen av stangstenger for å oppdage underjordiske mineraler og vann. Stengene som brukes er vanligvis laget av Hazelwood, men moderne versjoner av denne praksisen innebærer også bruk av metallstenger. Denne formen for spådom innebærer også bruk av tryllestave, pinner og stenger.

Rhapsodomancy:

Nostradamus er ikke den eneste som setter kunnskap om fremtiden ned i poetisk form! Dette er en metode for å svare på spørsmål eller komme med spådommer ved å bruke poetiske verk og tilfeldig velge skriftsteder for å svare på slike spørsmål eller forutse slike hendelser. Beslektet med stichomancy og bibliomancy.

Veiledning:

Kanskje du ble født under en heldig stjerne ... la oss bruke Roadomancy for å finne ut: En praksis som involverer bruk eller undersøkelse av konstellasjoner på himmelen og deres posisjon for å komme med spådommer om en persons egenskaper, atferd, attributter og / eller deres fremtid. Beslektet med astrologi.

Runes, Rune Stones: (Også Runic Divination, Runecasting eller Cleromancy)

En helt ny mening å stave ting ut for deg! Runer er en form for skriving og et gammelt alfabet som stammer fra Skandinavia og stammer fra minst 1500 år siden eller mer. En av de første rune-alfabeter var Futhark. Senere ble det utviklet flere rune-alfabet. Ordet runer betyr bokstavelig talt mysterium eller hemmelighet, og bokstavene ble brukt for å forme fremtiden. Viking Runes er et eksempel.

S
Psykiske evner og krefter

Sandskriking:

Gå videre. Tegn den linjen i sanden. Sand Scrying er en modus for spådom som involverer bruk av sand mens den spres på en flat overflate. Diviner bruker utnevnt redskap eller blyant og holder den løst for å tillate automatisk skriving.

Sciamancy: Se Sciomancy

Scrying: Se speil, krystallkule stirring og hydromans

Second Sight: (Også ekstern visning eller forkjennelse)

Jeg kan se klart nå! Dette er en psykisk evne som tillater et individ å se både tidligere og fremtidige hendelser før de oppstår og / eller etter at de oppstår, og noen ganger i stor avstand fra den faktiske indikasjonen på hendelsene. Bare de parafysiske sansene brukes til å oppdage kunnskap.

Sideromancy:

En metode for å forutsi fremtiden ved å ta et jern til halm og brenne det. Diviner ville observere hvordan halmen brant og krøller seg under prosessen for å komme med spådommer. Du må sannsynligvis gjøre raske observasjoner ... tørt halm brenner raskt!

Sjette sans:

Dette begrepet refererer til de parafysiske sansene man har i tillegg til fysiske sanser og er en annen referanse for ekstra sensorisk oppfatning. Slike sanser inkluderer clairvoyance, clairaudience, clairentience, clairolfactory og clairgustance.

Trylleformel:

Dette ordet refererte til en person som spådde i middelalderen og spådom ble ansett som en form for trolldom. Begrepet brukes også for å referere til praksis med å trekke lodd eller kaste bein. Sjansen er …

Spirit Board: (se Ouija)

Åndskommunikasjon:

Et begrep som brukes for å beskrive den spiritistiske bevegelsen som stammer fra Storbritannia. Bevegelsen begynte med at seancer ble organisert og til slutt førte til at folk leverte psykiske avlesninger ved å lage personlige forbindelser med åndene, universet eller guddommelige. I dag refererer åndskommunikasjon til enhver form for kommunikasjon direkte eller indirekte med ånden.

Spiritualistisk bevegelse:

Begynnelsen i Storbritannia fikk denne bevegelsen begynnelsen fra folk som ønsket å organisere og arrangere seanser. For å lese mer om disse fantastiske psykiske pionerene, besøk Spiritualist National Union UK og Spiritualist National Union International .

Spodomancy:

En form for spådom der aske blir undersøkt etter en brann. Brannen ble en gang utført for å gjennomføre et rituelt offer. Diviner ville stille et spørsmål i asken over natten og la elementene bli utsatt for asken. Det som gjensto var det som ble undersøkt for å forutsi fremtiden.

Stjernetegn:

Hva sier stjernene om fremtiden din? I likhet med soltegn, refererer denne setningen til stjernenes plassering på himmelen og dyrekretsen på dagen og tidspunktet for en persons fødsel og sies å påvirke personens oppførsel så vel som deres levetid.

Stichomancy: (se Bibliomancy)

Spådom ved å bruke bøker, magasiner og nå Internett. Prosessen innebærer å stille et spørsmål og åpne en bok / nettside til en tilfeldig side for å finne svaret.

Stolisomancy:

Ringer alle fashionistas og stilentusiaster, ja det er faktisk en form for spådom som er basert på måten en person kler seg på. Snakk om å kle deg for suksess og vurder hva ditt image sier om deg!

Sol tegn:

Et begrep som refererer til dyrekretsen man er født under på tidspunktet for deres fødsel. En alternativ referanse er også Star Sign.

Sycomancy: (Også Phyllomancy)

La oss bare se hvordan ting utfolder seg ... Dette er en form for spådom som involverer bruk av fikenblad. I stedet for slike blader kan diviner bruke rullede papirstykker som er brent eller gjennomvåt. Elementer vil da bli observert for å se hvordan de utfolder seg eller brenner for å komme med spådommer om fremtiden.

T
Psykiske evner og krefter

Maskott:

På tide å ta opp den heldige kaninfoten! Et spesielt objekt utstyrt med spesifikke krefter tenkt å beskytte et individ. Kreftene er avledet fra objektdesignet og objektet som lades for et bestemt formål.

Taromancy: (Også Chartomancy og Tarotmancy)

Tarot tid! Dette er kunsten å praktisere spådom via bruk av tarotkort. De fleste moderne kortstokker består av 78 kort med 22 store arcana og 56 minor arcana, som alle viser universelle opplevelser i menneskets levetid for spådomstolkning.

Tasseomancy: (Også Tasseography):

Te tid! Dette er den eldgamle kunstformen av spådom ved undersøkelse av teblader eller kaffekorn som forblir på bunnen av en kopp når teen er fortært. Det som gjenstår tolkes for mønstre som holder møte for spådommen.

Tea Leaf Reading: (se Tasseomancy)

Telekinesis:

Dette ville være fantastisk når det gjelder husarbeid, nei? Tross alt er det bruken av det menneskelige sinnet å flytte gjenstander uten å måtte berøre dem fysisk.

Telepati:

Jeg kan se rett gjennom deg. I det minste sier du dette hvis du bruker den psykiske evnen som innebærer overføring av tankene til en annen person eller flere mennesker gjennom mentale prosesser og uten å snakke eller bruke kroppsspråk for uttrykk.

Tephramancy: (Også Tephromancy og Spodomancy)

Og ut av asken kommer svar ... Dette er en spådomsmessig praksis som involverer undersøkelse av asken produsert av en rituell ild eller ved å undersøke asken som produseres av trebark. I eldgamle tider kunne det også ha henvist til spådom ved å bruke aske fra et offeroffer.

Theta Healing med Vianna Stibel:

En spesiell teknikk for energiheling som undervist av Vianna Stibel basert på en åndelig filosofi som brukes til å forbedre ånden, kroppen og sinnet.

Tiromancy: (Også Tyromancy)

Og hva slags ost vil du ha på sandwichen din? Det kan være i stand til å fortelle deg litt om deg selv! Spådom med å lage ost. Etter hvert som osten ble laget, ble ostemassen undersøkt for forskjellige mønstre og hull som kan avsløre spådommer eller varsler.

Trance Mediumship: (Også Mental Mediumship, Medium og Spirit Communication)

Transfigurasjon:

Tante Sally, er det du? Det ser sikkert ut som deg! Når det refereres til mediumskipsevner, refererer dette til øyeblikket når mediet får åndens fysiske egenskaper.

U
Psykiske evner og krefter

Usui Reiki:

Du er bare en naturlig på denne helbredende saken ... Dette er en annen referanse for den praktiske helbredelsesmetoden som involverer overføring av universell energi gjennom Reiki-healeren og inn i kroppen til den enkelte som trenger helbredelse.

V
Psykiske evner og krefter

Voodoo: (Også Vodun)

Langt mer enn bruken av å bruke Voodoo dukker ... Begrepet voodoo betyr en ånd og stammer fra Afrika. Selve det religiøse systemet stammer også fra samme region og blir vanligvis portrettert upassende eller feil i moderne medier. Praksisen er synkretisk og samler tradisjoner fra forskjellige religiøse systemer og det okkulte.

I
Psykiske evner og krefter

Hvitt lys:

La oss belyse emnet! Visualisering av hvitt lys er hva en person ser for seg og føler når han ønsker å rense og rense sin aura, negative energi, sinnet og kroppen.

X
Psykiske evner og krefter

Xenoglossy:

Nå snakker du språket mitt! Eller du kan være hvis du opplever Xenoglossy: Et fenomen der et individ plutselig snakker på et fremmed språk som de ikke har studert; det er også et symptom på tidligere regresjonsliv når en person har gjennomgått hypnose og plutselig snakker de på et fremmed språk.

Xylomancy: (Også Zylomancy)

Gjerne en praksis som vil gjøre din neste naturvandring interessant! Denne metoden for å forutsi fremtiden innebærer å bruke trebiter og brenne dem for å se hvilke mønstre som dannes eller hvor man bare velger tilfeldige biter av grener og kvister langs stien for å komme med spådommer.

Y
Psykiske evner og krefter

Ying Yang:

Ah, følelsen av fullstendig balanse og harmoni! De maskuline og feminine eller projiserende og mottakelige energiene, sett av de gamle kineserne som to primalkrefter i universet. I henhold til den kinesiske filosofien går energiene gjennom alle ting.

MED
Psykiske evner og krefter

Zen Mind:

'Jeg føler meg helt Zen akkurat nå ... og det er et bra sted å være på ... En avslappet sinnstilstand oppnådd under meditasjon med målet å oppsøke innsikt og opplysning.

Zygomancy:

Du vil veie ting nøye med denne typen spådom, der vekter brukes til å forutsi fremtiden. I det gamle Hellas ble en skala med balansen brukt. Det er ingen referanse til nøyaktig hvordan prosessen fungerte. Det er imidlertid at skalaen produserte 'ja' og 'nei' svar omtrent som når du bruker en pendel for spådom.

Dette innlegget ble postet iPsykiske evner, krefter og avlesninger. Bokmerke permalink .