Finn Ut Antall Engel

US Capitol Building Riot

 US Capitol Building Riot 6. januar 2021 gjorde en mengde pro-Tump-tilhengere opprør ved US Capitol Building. De hadde samlet seg på den amerikanske kongressen for å høre taler fra president Donald Trump og Rudy Giuliani, og krevde at valgresultatet skulle oppheves.

Kaoset begynte rundt klokken 14.15 ... hundrevis av mennesker i mobben tømte forbi gjerdebarrikader utenfor Capitol og kolliderte med offiserer. [1]

Capitol Building Riot Astrology

 Capitol Building Riot Astrology

US Capitol Building-opprøret i 2021

Diagrammet ovenfor viser Ascendanten på graden av 30. november måneformørkelse :

«Dette er en høyt ladet måneformørkelse. Det kan utløse opptøyer, anarki og revolusjoner.»

Dette er fordi formørkelsen var konjunkt fiksestjerne Aldebaran , forårsaker mot, voldsomhet, en tendens til oppvigleri og vold. [to]

Stjernen sies å forkynne individer som er «rastløse og opprørske, som alltid vekker folkelig uenighet og revolusjon». Stjernen sies også å oppildne folkets sinn med rasende krangel, og å være en fiende av stillhet og fred, «sykdom som ønsker borger- og hjemkriger». Maternus skriver at Aldebaran 'når han blir aspektert av en ondsinnet, varsler plutselig og uventet involvering i opptøyer og opprør som resulterer i at folket rettferdig blir fordømt.' [3]

Så det ser ut til at opprøret ble utløst av måneformørkelsesgraden som steg i den østlige horisonten. Formørkelsen hadde vekket dissens i seks uker. Men det var bare et ti-minutters vindu med mulighet for handling skapt av oppgangen til stjernen Aldebaran.

Langsiktige aspekter

Jupiter konjunkt med Saturn (21. desember) er knyttet til store politiske og sosiale endringer og fremveksten og fallet for store ledere.

Jupiter kvadrat Uranus (17. januar) forårsaker utålmodighet og impulsivitet som kan føre til plutselig og uventet oppførsel, ubegrenset av samfunnets moralske standarder. Revolusjon, opprør og kaos.

Saturn firkantet Uranus (17. februar) forårsaker økende spenning og plutselige, forventede og uønskede endringer og forstyrrelser.

Kortsiktige utløsere

Merkur firkantet Mars (8. januar) gjør folk kortfattede, argumenterende og aggressive. Det kan føre til forhastede beslutninger, impulsivitet og åpen fiendtlighet.

Månefirkanten Pluto (6. januar kl. 18.32) kan føre til tvangsmessig og destruktiv atferd når dypt begravde følelser avsløres. Det er vanskelig å kontrollere slike intense følelser eller reaksjoner. Bigotri, rasisme, frykt og fobier kan bli avslørt i offentligheten.

Referanser

  1. Direkteoppdateringer: Mob Storms Capitol, The New York Times.
  2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s. 120.
  3. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.34.