Finn Ut Antall Engel

Væren 2023-horoskop

Væren 2023-horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Væren Decan 1 – 21. til 30. mars
Væren Decan 2 – 31. mars til 9. april
Væren Decan 3 – 10. til 19. april

Decan 1 Aries 2023 horoskop

2023 til 2030 – Pluto sextile din dekan gir selvtillit, makt og innflytelse. Du vil føle deg mer drevet til makten fremover og nå dine mål. Forhold kan virke mer intense, men på en god måte. Binding og dypere mening kommer gjennom større forståelse. Skjulte talenter og evner vil hjelpe deg med personlig og profesjonell fremgang.

 • De som er født 21. mars føler Pluto sterkest i år.
 • De som er født fra 22. til 30. mars føler det sterkere i årene som kommer.

25. oktober 2022 til 20. april 2023 Solformørkelse oktober 2022 quincunx din decan kan få deg til å føle deg usikker, engstelig og ubesluttsom. Men det gir også trang til å nå et forestilt fremtidsmål. Nøkkelen til suksess er å lære å begrense deg til ett enkelt mål. Da blir det lettere å ta beslutninger, og usikkerhet erstattes av indre balanse. Denne formørkelsen indikerer usikkerhet og misnøye knyttet til kjærlighet og penger. Viktige avgjørelser om hva som gjør deg virkelig glad og innhold må tas.

13. desember 2022 til 23. februar 2023 Jupiter i din dekan bringer gode tider og muligheter for materiell og åndelig vekst. Det bør gjøre deg glad, optimistisk og entusiastisk å oppleve alt du kan. Jupiter gir også tro og tillit til deg selv, samt raushet. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt studium, en langdistansereise, et nytt forhold, en bedrift eller en juridisk sak. Denne heldige innflytelsen forhindrer ikke alltid motgang og skuffelse, men den hjelper deg med å overvinne tilbakeslag.

 • Du hadde også denne transitt fra 8. mai til 3. november 2022.

19. februar til 1. mars Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

27. februar til 1. mars Venus sammen med Jupiter bringer kjærlighet, penger, harmoni og lykke uten å streve, slite eller jobbe hardt. Dette er en tid for å nyte fordelene av den gode karmaen du har oppnådd fra dine tidligere gode gjerninger og hardt arbeid. Dette er den beste tiden på året for kjærlighetslivet ditt. Økt fysisk og indre skjønnhet gjør deg mer attraktiv og populær. Dette bør være et godt tidspunkt for økonomien din, også for å kjøpe kunst, mote, smykker og kosmetikk.

18. til 24. mars Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette blir en av de travleste tidene på året. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

Mer om Aries Decan 1

Decan 2 Aries 2023 horoskop

8. november 2022 til 20. april 2023 Måneformørkelse november 2022 semisextile din decan hjelper deg med å skape mer meningsfulle følelsesmessige forbindelser med venner og familie. Du vil lære nye ting om deg selv og andre som gradvis forbedrer relasjoner. Å tilpasse seg små, men positive endringer i omstendighetene forbedrer følelsen av trygghet og følelsesmessig velvære. Imidlertid kan denne formørkelsen gjøre folk engstelige, uberegnelige og uforutsigbare. Fleksibilitet og åpenhet er nødvendig for å tilpasse seg raskt skiftende forhold.

15. februar til 8. april Jupiter i din dekan bringer gode tider og muligheter for materiell og åndelig vekst. Det bør gjøre deg glad, optimistisk og entusiastisk å oppleve alt du kan. Jupiter gir også tro og tillit til deg selv, samt raushet. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt studium, en langdistansereise, et nytt forhold, en bedrift eller en juridisk sak. Denne heldige innflytelsen forhindrer ikke alltid motgang og skuffelse, men den hjelper deg med å overvinne tilbakeslag.

27. februar til 9. mars Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

28. februar til 4. mars Venus sammen med Jupiter bringer kjærlighet, penger, harmoni og lykke uten å streve, slite eller jobbe hardt. Dette er en tid for å nyte fordelene av den gode karmaen du har oppnådd fra dine tidligere gode gjerninger og hardt arbeid. Dette er den beste tiden på året for kjærlighetslivet ditt. Økt fysisk og indre skjønnhet gjør deg mer attraktiv og populær. Dette bør være et godt tidspunkt for økonomien din, også for å kjøpe kunst, mote, smykker og kosmetikk.

23. til 29. mars Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette blir en av de travleste tidene på året. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

26. til 29. mars Merkur konjunkt med Jupiter bringer gode nyheter, entusiasme og optimisme. Gode ​​ideer og forbedrede kommunikasjonsevner gir hyggelige og lønnsomme samtaler. Dette er en flott tid for å legge eventyrlige planer for fremtiden din, fremme ideene dine og gå inn i forhandlinger. Sosialt samvær, reiser, forretninger og juridiske forhold favoriseres også. Dette er det ideelle tidspunktet for å starte et nytt studium og gå opp til eksamen.

5. mai til 14. oktober – Lunar Eclipse May 2023 quincunx your decan kan forårsake humørsvingninger og manglende evne til å slappe av og finne harmoni i forhold. Økende stress og spenninger kan få deg til å føle deg engstelig, usikker og usikker. Å lære å justere, inngå kompromisser og tilpasse atferden din vil gjenopprette følelsesmessig balanse og bidra til å unngå en krise.

Mer om Aries Decan 2

Decan 3 Aries 2023 horoskop

2018 til 2024 Pluto firkantet dekanet ditt er en test av styrke og karakter når du møter ekstreme krefter fra andre mennesker og omstendigheter. Du må vite hvem du er, stå frem og bli regnet. En krise eller sammenbrudd kan forvandle ditt ego, identitet og livsretning. Du vil lære å mestre din makt gjennom ego-konflikter med autoritetsfigurer, men også i dine relasjoner.

 • For de som er født fra 10. til 16. april er effekten avtagende.
 • De som er født fra 17. til 19. april føler Pluto sterkest i år.

desember 2022 til mars 2023 – Saturn sextile din dekan er en tid for jevn fremgang mot dine langsiktige mål. Du har tålmodighet, utholdenhet og sterk selvtillit til å ta mer ansvar. Det skal være muligheter for å uttrykke dine lederegenskaper og til å oppfylle viktige plikter. Markert prestasjon og suksess kan føre til mer stabilitet, trygghet og tilfredshet. Kjærlighetsforhold bør ha mer engasjement, eller du kan møte noen mye eldre eller yngre enn deg selv.

 • De som ble født fra 10. til 15. april hadde også denne transitt fra mars til september 2022.

7 til 17 mars Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

28. mars til 4. april Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette blir en av de travleste tidene på året. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

1. april til 20. mai Jupiter i din dekan bringer gode tider og muligheter for materiell og åndelig vekst. Det bør gjøre deg glad, optimistisk og entusiastisk å oppleve alt du kan. Jupiter gir også tro og tillit til deg selv, samt raushet. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt studium, en langdistansereise, et nytt forhold, en bedrift eller en juridisk sak. Denne heldige innflytelsen forhindrer ikke alltid motgang og skuffelse, men den hjelper deg med å overvinne tilbakeslag.

20. april til 14. oktober – Solformørkelse april 2023 i din dekan bringer energi, vitalitet og entusiasme. Dette er som en personlig nyttårsfeiring, så det er den perfekte tiden for en ny begynnelse. Du kan uttrykke deg lettere. Økt selvtillit og initiativ hjelper deg å nå dine mål. Du kan gjøre et godt inntrykk på de som har makt og innflytelse til å gjøre en stor forskjell i livet ditt.

9 til 20 mai Jupiter kvadrat Pluto klimaks på 17. mai gir en intens drive for suksess, makt og innflytelse. Men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløshet, grådighet eller uetisk oppførsel vil forårsake forholdsproblemer og gi deg mektige fiender. Berømmelse og formue er mulig, men du må opprettholde en høy moralsk standard for å sikre suksess. Unngå ekstremisme, selvrettferdighet og overflod.

14. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Solformørkelse oktober 2023 overfor dekanen din øker viljen din til å konkurrere og vinne. Men et oppblåst ego vil gjøre det vanskeligere å få viljen din og nå målene dine. Det er mer sannsynlig at folk motsetter seg innsatsen din hvis du er for krevende eller selvsikker. De kan føle seg truet og kan til og med jobbe aktivt mot deg. I så fall, gå tilbake fra situasjonen og finn ut hvorfor du får disse reaksjonene. Kompromisser og komplimenter vil gjøre livet ditt mye enklere.

Mer om Aries Decan 3

Alle 2023-horoskoper

 Væren 2023-horoskop
Væren Tyren Tyren  Tvillingene Tvillingene  Kreft Kreft  Leo
Leo
 Jomfruen 2023 horoskop Jomfruen  Horoskop for Libra 2023
Pund
 Skorpionen 2023 horoskop Skorpionen  Skytten 2023 horoskop Skytten  Steinbukken 2023 horoskop Steinbukken  Aquarius 2023 horoskop Vannmannen  Fiskene 2023 horoskop Fiskene

Ditt Aries 2023-horoskop er basert på planetariske transitter og månefaser til din dekan. Dette er en mer nøyaktig og autentisk metode enn bruken av hus, soner eller sektorer .