Finn Ut Antall Engel

Vannmannen 2018 horoskop

Vannmannen 2018 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vei, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Aquarius Decan 1 født 20. til 29. januar
Aquarius Decan 2 født 30. januar til 8. februar
Aquarius Decan 3 født 9-18 februar

Horoskop for Decan 1 Aquarius 2018

Frem til 31. januar du er fortsatt under testing påvirkning av august 2017 solformørkelse . Dette er en selvsikker, ambisiøs og eventyrlig formørkelsesfase. Imidlertid kan alle hardt opptjente gevinster du har oppnådd, gi opphav til misunnelige og sjalu fiender. Du må kanskje tone ned din selvhevdelse og tenke på hva du egentlig prøver å gjøre, og om dette er det beste alternativet for deg. Målbevisst og vedvarende innsats er den beste veien videre.

31. januar til 27. juli de Måneformørkelse januar 2018 vil mest sannsynlig legge ekstra belastning på dine intime relasjoner og ditt hjem og familieliv. Du kan finne det vanskelig å balansere konkurrerende faktorer i livet ditt, som arbeid og familie, barn og karriere, og mellom å ta vare på deg selv og pleie andre. Enslige kvinner, yrkesaktive kvinner og enslige forsørgere vil ha flere problemer å håndtere som forvaringsrettigheter, fødselspermisjon, barnepass og likelønn.

28. juni til 15. august Mars retrograd i dekanen betyr at du bør tenke deg om to ganger før du handler. Skjebnede hendelser og gjentatte temaer vil forsterke hvilke av dine lidenskapelige ønsker som trenger mer bakgrunnsarbeid før de blir fulgt opp. Bruk denne tiden til å gjøre oversikt og sørge for at alt er i orden før du fortsetter. Skjebnede og noen ganger smertefulle hendelser kan oppstå som får deg til å trekke deg tilbake og unngå store feil.

27. juli og utover de Måneformørkelse juli 2018 vil fokusere oppmerksomheten din på ditt personlige liv. Du vil sannsynligvis føle deg mer følsom og bør stole på instinktene dine, spesielt når det gjelder forhold. Dette er et godt tidspunkt å fikse forholdsproblemer før de går ut av hånden. Hvis ting allerede ikke kan repareres, er dette det rette tidspunktet å gå videre. Dette er også en god tid for å få venner og finne en sjelevenn. (27. juli 2018 til 21. januar 2019)

1 mai og utover Uranus firkanter dekanet ditt er en tid med forstyrrelser ettersom uventede endringer påvirker rutinen din og livet generelt. Under dette stresset vil du ønske å slippe fri. Du vil sannsynligvis opptre mer impulsivt enn vanlig, mer uberegnelig og merkelig, men du finner ditt eget unike selvuttrykk som i det lange løp er veldig gunstig. Dette kan være en vanskelig tid å slå seg til ro eller opprettholde en stabil kontinuitet i livet ditt, enten det er forhold, arbeid eller studier. (mai 2018 til april 2021)

10. til 31. oktober Venus retrograd square your decan betyr at kjærlighetslivet ditt går inn i en skjebnesvanger periode. Å gi og motta kjærlighet og hengivenhet vil bli vanskeligere. Gamle venner eller elskere kan dukke opp igjen, eller du kan gjenoppleve tidligere livserfaringer for å løse karmiske problemer. Dette er ikke et ideelt tidspunkt for å investere eller kjøpe luksusvarer.

5. november til 25. desember Jupiter sextil din dekan er en tid med lykke og optimisme når gode ting ser ut til å komme lettere. God helse og vitalitet vil gjøre deg i stand til å dra full nytte av denne veldig heldige transitt. Veksten som Jupiter bringer gjelder ikke bare personlig utvikling og spiritualitet, men også materielt. Du kan ha litt flaks med økonomi og besittelse, og øke nettoverdien din. Gode ​​ting kommer din vei.

5. til 20. november Jupiter quincunx Uranus kan endre ditt trossystem, rikdom, utdanning, reiser og generell lykke og tilfredshet med livet. I denne konstante tilstanden kan du svinge mellom optimisme og usikkerhet, og mellom selvtillit og angst. Oppturene og nedturene og gi og ta er stressende, men endringene vil hjelpe dere å vokse. En vekstspurt er mulig nå i den fysiske, materielle og åndelige verden. Du trenger tålmodighet, måtehold og forskning for å velge det beste av mulighetene som kommer din vei. Åpent sinn og fleksibilitet vil øke sjansene dine for å lykkes.

Aquarius 2018 Horoskop er basert på planetariske transitter til Aquarius Decan 1, ikke til hus, soner eller sektorer.

Vannmannens ukehoroskop
Månedlig Aquarius Horoscope Decan 1
Aquarius 2017 Horoscope Decan 1
Aquarius 2019 Horoscope Decan 1

Decan 2 Aquarius 2018 horoskop

Frem til 25. januar Jupiter firkanter dekanet ditt kan bare gi deg det dyttet du trenger for å gjøre noen store fremskritt i livet. Du vil føle trangen til å utvide horisonten, prøve nye ting, større og bedre ting, ha det mer moro og tjene mer penger. Trikset her er å ikke spre deg for tynn, og dermed kaste bort energien og talentene dine. Trangen til personlig eller profesjonell suksess bør ikke dempes, men kanaliseres inn i noen få viktige prosjekter i stedet for mange. (23. november 2017 til 25. januar 2018)

31. januar til 12. juli de Måneformørkelse januar 2018 vil mest sannsynlig legge ekstra belastning på dine intime relasjoner og ditt hjem og familieliv. Du kan finne det vanskelig å balansere konkurrerende faktorer i livet ditt, som arbeid og familie, barn og karriere, og mellom å ta vare på deg selv og pleie andre. Enslige kvinner, yrkesaktive kvinner og enslige forsørgere vil ha flere problemer å håndtere som forvaringsrettigheter, fødselspermisjon, barnepass og likelønn.

8. mars til 10. juli Jupiter retrograd betyr at du snart har en gjentakelse av Jupiter-firkanten. Det betyr også at den andre transitten varer i fem måneder i stedet for de vanlige to månedene. Jupiter retrograd er en tid for filosofisk eller åndelig introspeksjon og refleksjon. Uansett hvilket vekstområde du har utviklet er så viktig, du trenger mer tid til å sørge for at alt er i orden før du fortsetter. Begivenheter kan teste deg for å sikre at du er klar til å motta lykken, den nye romantikken eller den økte rikdommen du søker.

21. april til 22. september Jupiter firkanter dekanet ditt igjen skulle føles omtrent som det gjorde i januar, med fokus på vekst, ekspansjon, velstand og lykke. Langdistanse- og utenlandsreiser, store forretningsavtaler, høyere utdanning og juridiske spørsmål bør gå jevnere fra midten av juli når Jupiter begynner å bevege seg i riktig retning igjen.

3. til 18. august Merkur retrograd i din decan kan ødelegge tankene dine, kommunikasjon, reiser og elektronikk. Vær ekstra forsiktig med ordene dine og prøv å ikke reagere for raskt i krangel eller hvis du blir provosert. Ta deg litt tid hvis du begynner å føle deg overveldet av det hektiske tempoet. Dobbeltsjekk alle e-postene og innleggene dine på Facebook før du trykker på send-knappen.

11. august og utover de august 2018 solformørkelse vil gi deg et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Økt selvtillit og entusiasme betyr at du kan fokusere oppmerksomheten på dine personlige mål og yrkesliv. Denne kraftige formørkelsen signaliserer riktig tidspunkt for å søke forfremmelse eller finne en ny jobb. Du vil gjøre et godt inntrykk på overordnede og autoritetspersoner som respekterer ambisjoner og initiativ. (11. august 2018 til 5. januar 2019)

5. til 14. oktober Venus retrograd square your decan betyr at kjærlighetslivet ditt går inn i en skjebnesvanger periode. Å gi og motta kjærlighet og hengivenhet vil bli vanskeligere. Gamle venner eller elskere kan dukke opp igjen, eller du kan gjenoppleve tidligere livserfaringer for å løse karmiske problemer. Dette er ikke et ideelt tidspunkt for å investere eller kjøpe luksusvarer.

20. desember og utover Jupiter sextil din dekan er en tid med lykke og optimisme når gode ting ser ut til å komme lettere. God helse og vitalitet vil gjøre deg i stand til å dra full nytte av denne veldig heldige transitt. Veksten som Jupiter bringer gjelder ikke bare personlig utvikling og spiritualitet, men også materielt. Du kan ha litt flaks med økonomi og besittelse, og øke nettoverdien din. Gode ​​ting kommer din vei. (20. desember 2018 til 18. februar 2019)

Aquarius 2018 Horoskop er basert på planetariske transitter til Aquarius Decan 2, ikke til hus, soner eller sektorer.

Vannmannens ukehoroskop
Månedlig Aquarius Horoscope Decan 2
Aquarius 2017 Horoscope Decan 2
Aquarius 2019 Horoscope Decan 2

Decan 3 Aquarius 2018 horoskop

Hele året Uranus sextile din dekan lar deg uttrykke deg mer fullstendig, mer i harmoni med hvem du virkelig er. Forholdene i livet ditt endrer seg raskt, nye mennesker, nye muligheter, nye oppdagelser. På jobben kan du bli tilbudt en ny stilling som fører til et hopp opp stigen, eller i det minste en velkommen endring. Å møte nye og uvanlige mennesker er et hovedtema i Aquarius-horoskopet 2018, og det samme er mer engasjement med venner og grupper. Hvis du har en partner, kan forholdet gjennomgå endringer som ikke er for opprørende. Singler vil finne dating tilbyr noen interessante og spennende resultater. (mars 2016 til mars 2019)

17. januar til 30. april Jupiter firkanter dekanet ditt kan bare gi deg det dyttet du trenger for å gjøre noen store fremskritt i livet. Du vil føle trangen til å utvide horisonten, prøve nye ting, større og bedre ting, ha det mer moro og tjene mer penger. Trikset her er å ikke spre deg for tynn, og dermed kaste bort energien og talentene dine. Trangen til personlig eller profesjonell suksess bør ikke dempes, men kanaliseres inn i noen få viktige prosjekter i stedet for mange.

15. februar til 11. august de februar 2018 solformørkelse gir et utbrudd av selvtillit og initiativ. Dette er en fin tid for å gjøre positive endringer, sette nye mål og starte nye prosjekter. Denne formørkelsen vil fylle hodet ditt med ideer om hvordan du kan forbedre livet ditt gjennom utdanning og positiv endring. Noen av tankene dine vil gå til vennskap og kjærlighet. Andre temaer for denne formørkelsen inkluderer helse og medisin, spesielt psykiske helseproblemer og kvinners helseproblemer.

8. mars til 10. juli Jupiter retrograd er grunnen til at Jupiter-passasjen ovenfor varer en måned lenger enn vanlig. Det betyr også at du har samme transitt igjen i år etter at Jupiter snur direkte. Jupiter retrograd er en tid for filosofisk eller åndelig introspeksjon og refleksjon. Uansett hvilket vekstområde du har utviklet er så viktig at du trenger mer tid til å sørge for at alt er i orden før du fortsetter.

26. juli til 5. august Merkur retrograd på motsatt side kan dekanen ødelegge tankene dine, kommunikasjonen, reiser og elektronikk. Vær ekstra forsiktig med ordene dine og prøv å ikke reagere for raskt i krangel eller hvis du blir provosert. Ta deg litt tid hvis du begynner å føle deg overveldet av det hektiske tempoet. Dobbeltsjekk alle e-postene og innleggene dine på Facebook før du trykker på send-knappen.

11. august og utover de august 2018 solformørkelse vil fokusere oppmerksomheten din på dine personlige mål og yrkesliv. Ekstra press eller ansvar på jobben kan begynne å påvirke andre områder av livet ditt. Hvis du trenger en jobb eller mer arbeid, kan denne formørkelsen gi ekstra press fra andre. Hvis fremgangen din er blokkert uansett hvor hardt du prøver, kan noen større justeringer eller en helt ny retning være svaret. (11. august 2018 til 21. januar 2019)

16. september til 11. november Jupiter firkanter dekanet ditt igjen skulle føles omtrent som det gjorde tidligere på året med sitt fokus på vekst, ekspansjon, velstand og lykke. Langdistanse- og utenlandsreiser, store forretningsavtaler, høyere utdanning og juridiske spørsmål bør gå jevnere nå som Jupiter-retrograden er over.

Aquarius 2018 Horoscope er basert på planetariske transitter til Aquarius Decan 3, ikke til hus, soner eller sektorer.

Vannmannens ukehoroskop
Månedlig Aquarius Horoscope Decan 3
Aquarius 2017 Horoscope Decan 3
Aquarius 2019 Horoscope Decan 3

Mer 2018 Horoscope Decans

 Væren 2018 horoskop
Væren Tyren 2018 horoskop Tyren  Gemini 2018 horoskop Tvillingene  Kreft horoskop 2018 Kreft  Leo 2018 horoskop
Leo
 Jomfruen 2018 horoskop Jomfruen  Horoskop for Libra 2018
Pund
 Skorpionen 2018 horoskop Skorpionen  Skytten 2018 horoskop Skytten  Steinbukken 2018 horoskop Steinbukken  Vannmannen 2018 horoskop Vannmannen  Horoskop for Fiskene 2018 Fiskene