Finn Ut Antall Engel

Vekten mannen hans trekk i kjærlighet, dating og liv

Så du knuser hardt på en Libra Man, ikke sant? Det er ingen stor overraskelse der. Libra Hannes tiltrekker seg mange kvinner (og menn). Hvorfor? En del av dere vet allerede - godt utseende, litt sjarm og mye intelligens. Libra Man er en overlegen samtalepartner og noen som har ære og integritet.

HVEM! Alle disse godbitene gjør dette Zodiac Sign til en super-hot vare! Å ja. Libra Men er mest sannsynlig å være 'den som slapp unna' - og raskt hvis du ikke handler snart! Hvis du har en alvorlig forelskelse i denne mannen, må du fortelle ham om dine følelser med en gang, da han kanskje ikke er på markedet veldig lenge!Ikke bare er Libra Men en fangst, men Libra Man er en som søker en kontinuerlig balanse. Dette inkluderer ‘soul mate’ energiene i et forhold! Så kast bort et minutt til, kast forsiktighet mot vinden og slipp noen tips om hvordan du har det. Hvis han ikke er rask til å ta tak i det du foreslår, er det bare å si det rett ut! Vær modig! Han vil sannsynligvis finne det både smigrende og ganske sjarmerende!

Nå er spørsmålene, er du klar for jakten, og er du villig til å ta det dristige skrittet og fortelle ham rett ut hvordan du har det?

Libra Man Innholdsfortegnelse

Vekten Man

Vekten, som Tyren, styres av planeten Venus, som også tilsvarer kjærlighetsgudinnen. Denne planetens energi skjenker en hel rekke positive egenskaper til folket under dets styre, inkludert Libra-Man. Denne planetens energier resonerer med fred, lykke, omsorg, kjærlighet, forståelse, medfølelse, forståelse for vakre ting og tilfredshet.

Venus 'positive egenskaper inkluderer også energier som resonerer med allianser, ekteskap, romantikk, glede, forretning og kjærlighet. De som er under dette tegnet, elsker mat, drikke, litteratur, musikk og har ofte en kreativ bøyning.

Din Libra Man vil sannsynligvis ha et fantastisk øye for det elegante og utsøkte! Så hvis han velger deg, stiller du aldri spørsmål om han ser deg som vakker eller kjekk, for for ham er du det vakreste vesenet noensinne!

Libra Man In Love & In Bed
(Venus i Vekten)

Du vil finne at Vekten din er veldig søt og superromantisk. Han vil flørte med deg mye, og han vil sannsynligvis også flørte med andre. Dette kan plage deg. Bare vet at det er din manns natur å være litt leken, og egentlig, han mener ingenting ved å flørte med andre. Når Libra-fyren forplikter seg, gjør han det på alvor.

Libra Men setter ikke pris på noen form for urettferdig behandling, og han er absolutt ikke en som retter opp den. Hvis det virkelig plager deg når han flørter, ikke nøl med å trekke ham til side for å gi ham beskjed, da han kanskje ikke engang er klar over at det plager deg. Å være en person med utrolig ære, vil han rette opp situasjonen med en gang.

Biblioteker gjør kontinuerlig en selvkontroll for å sikre at de forblir balanserte, og de leter alltid etter måter å gjøre livene deres og de kjære enda bedre.

Alt som er sagt, hvis Libra-mannen din er i ubalanse, kan han være altfor flørtende og til og med utsatt for å ha flere flyktige, overfladiske forhold.

Libra Man Traits, Personality, Karakteristikker

Det er bare så mange attributter som er attraktive når det gjelder en Libra-mann. De får gode venner, kamerater, ektefeller, fedre, og temperamentet deres er balansert så godt at det gjør dem enda mer tiltalende.

Med et så balansert temperament blir Libra-mannen sjelden involvert i konflikter uten kontroll. Som foreldre kan tålmodigheten hans virke nesten i tråd med helgen. Som ektefelle eller ektefelle tjener Libra-mannens temperament ofte til å forhindre at konflikter sprenger ut av proporsjoner og hjelper til med å finne en superrask oppløsning. Akkurat som han som et lett temperament, har han en god motstandskraft og er ikke en som har et nag.

Selvfølgelig kan det å være i balanse i alle ting etterlate noen Vekter på gjerdet om visse emner, og disse skapningene er tilbøyelige til å være ubesluttsomme. Når de veier alle sider, kan de bruke for mye tid på veiingen og aldri slå ned i midten med en reell, tydelig avgjørelse. Dette gjør at Libra Male føler seg presset når det er på tide å avgjøre hvilket som forårsaker ham betydelig stress.

Som svar på dette velger eller velger Libra Man, men er kanskje ikke helt sikker på at han i det hele tatt støtter sitt valg. Hans nøling kan være irriterende for noen mennesker som forventer raske avgjørelser og er avhengige av avgjørende handling. Libra Men er også utsatt for chattiness, som er en egenskap som kanskje ikke appellerer til noen som foretrekker lettere og sjeldnere samtaler.

Hjerte og hjem

Du vil finne at en Libra Man har mer enn en dimensjon til hans enestående personlighet, og faktisk er det så mange fascinerende og fantastiske egenskaper som Libra Man har, det er ikke rart at han har lite problem med å finne en kompis raskt. Utover kroppsbygningen, det flotte utseendet, den spøkefulle og eksepsjonelle mestring av samtalen, er han godt temperert, ærlig og en med utrolig mye integritet. 'I BALANCE' er nøkkelfrasen for denne mannen, og dette er det han prøver å gjøre på hver eneste sving, enten det er i forhold eller i daglige situasjoner hvor han søker den enkleste, mest rettferdige løsningen mulig.

En Libra Man er veldig visuell og setter pris på alle ting med stor skjønnhet, slik at hjemmemiljøet hans kan være en refleksjon av dette. Hans balanse er til stede i hjemmet hans, da du vil merke en åpenbar symmetri som er synlig i husets innredning. Alt har sin plass, og han elsker komfortable koselige omgivelser. Han er stolt over å underholde andre også i hjemmet, så det er sannsynligvis samtaler og nydelige kunstverk i hele boligen, slik at det kan hjelpe til med å få til en samtale ... det er akkurat det han elsker å gjøre!

Helse og velvære

Nyrene er under kontroll av dette solskiltet, ettersom de hjelper til med å holde kroppen balansert ved å kvitte seg med giftstoffer, og for det meste er det to av organene som er tilstede i en sunn person, og viser dermed symmetri i kroppen. Libraer er derfor utsatt for plager i nyrene, inkludert nefritt. Huden kan også være utsatt for helseproblemer hos en Libra-mann og kan presentere som hudutbrudd av eksem.

Karriere og økonomi

Vektene har så mange talenter at de viser seg å være vellykkede i flere bransjer. Du kan finne en mann som jobber som tømrer, arkitekt eller designer av noe slag, da han har et godt øye for det som er visuelt behagelig. Mer, han kan veldig godt være interessert i kunst, tegning, maleri eller annen kunstnerisk virksomhet.

Selvfølgelig vil deres samtaleferdigheter få dem overalt og raskt! Overlegen i debatter, utmerket i overtalelse og god i forhandlinger, kommunikasjonsevnene Libra Man har kommet langt i sin karriere. Han kan jobbe innen kundeservice, markedsføring, reklame, PR, eller han kan være en offentlig eller inspirerende foredragsholder. Hans følelse av rettferdighet for alle kan trolig føre ham inn i det juridiske feltet der han er kriminalomsorg, politibetjent, advokat eller dommer.

Økonomisk faller Libra Men i midtveien, som sannsynligvis er den eneste gangen de gjør. Han kan være nøysom, eller han kan være sparsommelig, og han kan sprette frem og tilbake mellom de to ytterpunktene. Hans kjærlighet til det som er visuelt tiltalende, kan få ham til å bruke mer enn han har, men hans bekymringer for fremtiden kan få ham til å feste seg til myntene sine.

Hvordan tiltrekke en Libra Man

Du vil finne at Vekten din kan være søt og superromantisk. Han vil flørte med deg mye, og…. han vil sannsynligvis også flørte med andre, noe som kan plage deg hvis du føler deg besittende. Bare vet det er din manns natur å være litt leken, og egentlig, han mener ingenting ved å flørte med andre ... når han forplikter seg gjør han det så seriøst.
Han setter ikke pris på noen form for urettferdig behandling, og han er absolutt ikke en som retter opp den. Hvis det virkelig plager deg når han flørter, ikke nøl med å trekke ham til side privat når du er alene for å gi ham beskjed, da han kanskje ikke engang er klar over at det plager deg og er en person med utrolig ære, vil han rette opp situasjonen rett borte. Biblioteker gjør kontinuerlig en selvkontroll for å sikre at de forblir balanserte, og de leter alltid etter måter å gjøre livene deres og de kjære enda bedre.

Nå ... hvis Libra-mannen din er i ubalanse, kan han være for flørtende og til og med utsatt for å ha flere flyktige, overfladiske forhold i stedet for å spenne sammen og forplikte seg til bare én person.

Dating en Libra Man

Biblioteker har et øye for skjønnhet, og noen biblioteker kan være kunstnere eller for mote design. I likhet med Taureans liker Libra Men også de finere tingene i livet, inkludert teater, musikk, vin og god mat. Da Libra Man er så sosial, elsker han å underholde vennene sine hjemme, men vanligvis er det en tett krets, da han ikke bryr seg for mye for å være i en folkemengde i en lang periode. Vekten er på ingen måte hjemme, med mindre de opplever en betydelig ubalanse og de er derfor klaustrofobiske. I stedet nyter Libras like mye tid i hjemmemiljøet og reiser verden rundt for å se nettsteder som er av historisk betydning og som appellerer til hans visuelle sanser. Sosialt samvær med andre mennesker over hele verden er også noe en Vekten lett kan ha glede av.

Biblioteker tar ikke for godt å ta feil om noe, spesielt når de er stolte av sin kunnskap og ferdigheter. Libra Men har en alvorlig motvilje mot de som er uhøflige eller nedlatende også. De liker ikke å være frekk heller, og de bruker mye av tiden sin på å rette opp verden så å si, når de søker evig balanse.

Libra Man liker å diskutere alle muligheter og er derfor langsommere i beslutningsprosessen: Dette gir Libra tid til å tenke på alle vinkler, men gjør det også vanskelig for Libra-mannen å koke noe ned til en enkelt beslutning. Biblioteker liker ikke å bli avhørt eller presset til å avgjøre. En del av årsaken til forsinket beslutningstaking har alt å gjøre med Vektenes ønske om å være helt rettferdig mot alle mennesker, og urettferdighet er en av Vekten mannens kjæledyr. Mens de er sosiale, liker Libra's heller ikke å være i folkemengder, og denne motviljen kan være så sterk at den nesten kan vise seg å være klaustrofobisk på en måte.

Zodiac-kompatibilitet
Beste kamp for Libra Man

Vektene er fantastiske søsken med temperamentet som er mildt hele livet gjennom. De er fredsbevarende og elsker sine søsken, spesielt de som kommuniserer med dem gjennom lek og samtale. Livslang vennskap kan opprettes med en Libra-mann og hans søsken, og en voksen, hvis et søsken er i nød, er Libra-hannen der på stedet klar til å hjelpe på alle mulige måter.

Når det gjelder venner, vil Vekten din ha mange av dem, både mannlige og kvinnelige. Han forstår viktigheten av å ha et nettverk av venner, og dette vil gi ham et forsprang i livet og karrieren. Vekter på menn elsker å lære og å dele slik kunnskap, og på denne måten er de omtrent som en Tvilling, men en som ikke er så utsatt for ekstremer.

Vekter menn er fremragende fedre og perfekte forbilder for barna sine. Deres lettgående foreldrestil gjør barnet behagelig å åpne for faren, slik at de utvikler et veldig nært bånd. Men hvis han er for omgjengelig, kan det få barnets mor til å være den tøffe fyren når det gjelder disiplin. En mild påminnelse til Libra-mannen om at det kreves litt balanse i alle ting, inkludert disiplin, og det bør rette opp problemet raskt.

Som kompis og ektefelle kan du ikke finne en snillere, søtere, mildere eller mer medfølende og romantisk partner. For de som er heldige nok til å parre seg med en Libra-mann, er det mange gode tider fremover; hans sans for humor, enkel samtalestil og sans for rettferdighet i alle ting lover lange år med lykke sammen med personen han velger som sin elskede!

Vekten og Vannmannen er kompatible, og mange fortsetter å ha veldig vellykkede ekteskap. Både Vannmannen og Vekten har et øye for alt som er vakkert og liker å være en del av samfunnet. Å gi Vekten forblir fleksibel når vannmannen trenger litt nedetid for seg selv, kan forholdet trives. Tvillingene og Vekten er også kompatible, mens Vekten kan hjelpe til med å balansere ekstremene Tvillingene har en forkjærlighet for; Vekten forstår behovene til Gemini-personligheten, og mens Vekten handler om balanse og Gemini om følelse, passer sammenkoblingen godt med bare et snev av spennende kontrast.

Mens du er kompatibel med Skytten, kan en Vekt finne litt problemer med Skyttens partneres naturlig avslappede og bekymringsløse natur.
Ikke desto mindre kan de to parre seg pent og til og med inngå ekteskap ganske vellykket. Skytten vil vise seg å være en spennende partner for Vekten, og de deler en kjærlighet til sosiale arrangementer og de koselige, finere tingene i livet. Den skinnende Leo og den kjærlige Libra-mannen kommer også ganske bra overens.

De elsker begge den kongelige naturen til vakre ting og å leve et luksuriøst liv. Vekten forventer at de finere tingene i livet føler at de er godt tjent mens Leo krever de finere tingene i livet som en følelse av rettighet. Skorpionen og Libras er også kompatible, Vektenes krav om rettferdighet appellerer til den dominerende Skorpionen personlighet, og Skorpionen setter pris på Vekten for det utsøkte. En Vekt kan også matche med en Vekt hvis begge har samme følelse av rettferdighet, og hvis de deler nøyaktig de samme ønsker ut av forholdet, fordi du er trygg, vil de være ganske rettferdige med hverandre.

Libra Man er minst kompatibel med kreft eller Steinbukken; Libra Man er en som setter pris på hans individuelle frihet og har vanskeligheter med å møte de noe humørfylte, begrensende personlighetstrekkene til kreft, og mens kreft er en hjemmekropp, vil Libra kreve sosialisering, så der er en kil drevet. Og selv om en Steinbukken appellerer til en Vekt, er Steinbukken litt for stødig, og dette kan etterlate Vekten Mannen litt sliten eller til og med lei. Hvis de to kan finne en måte å holde forholdet spennende, kan paret kanskje gjøre det varig.

Astrologi og dyrekretsgaver
Vekter Gaver

Når du kjøper en gave til Libra Man, må du huske kjærligheten hans til musikk. Hvis han har en CD-spiller i kjøretøyet, kan det hende CD-er passer, men hvis han handler om den nyeste digitale teknologien, kan et Apple iTunes-kort som er forhåndsinstallert med penger, gi en ideell gave. Alternativt kan det være lurt å vurdere billetter til en konsert, et spill eller et annet live show. Hvis du sender ham et kort i posten for å bare kommunisere din omsorg eller et bekymringsnivå for ham, vil dette også røre hans hjerte.

Vekten Menn
Fakta, mytologi og metafysikk

Vekten på tegnet tilsvarer gudinnen Themis, en titanesse, i den greske mythos, som er analog med den romerske gudinnen Justitia, som også kalles 'Lady Justice'. Titaness som er assosiert med Justice; hun er gudinnen til har rettferdighetens skalaer som sitt primære symbol. Ordet 'Themis' oversettes bokstavelig talt som 'guddommelig lov', da det er avledet av ideen om 'de tingene som er satt på plass eller i riktig stilling'.

Vekten tilsvarer også gudinnen Ma’at fra det egyptiske panteonet som er gudinnen for både sannhet og rettferdighet. Hvis man sammenligner vektenes tegn med tilsvarende maskuline guddommer, er det helt sikkert assosiert med Anubis, de dødes vokter, som fører den avdøde til vektene der hjertet deres kan veies mot en fjær (symbolet på sannhetens gudinne Ma'at).

Vekten på Libra korresponderer med Justice-kortet i Tarot, som viser Justitia på tronen hennes med et sett med balanserte skalaer og som bærer sannhetens sverd i oppreist stilling. Vekten blir et tegn assosiert med det tveeggede Sannhetens sverd som krever at man kutter bort alt som ikke er sant eller rent og bare etterlater renheten av det som gjenstår. Når rettferdighet kommer opp i en lesning, er det gjenopprettende å balansere når man vender tilbake til ens røtter eller roten til situasjonen mens man fjerner løse ender eller elementer som ikke lenger tjener querenten.

På samme måte, gjennom planetforeningen til Venus, vil man finne en forbindelse med Vekten og The Empress Card: Den naturlige og intuitive pleieren som er knyttet til kjærlighetsgudinnen. Dette er egenskaper som ofte vises av en Vekt: Den pleiende og kjærlige naturen som gjør Vekten til en sosial skapning. Tegnet er også assosiert med to kort i store arcana, inkludert Six of Pentacles og Queen of Pentacles, med det sistnevnte kortet som representerer balanse i et 50/50 forhold mellom gi og ta, ett like og deling i gjensidighet. Dronningen av femtakk har en hare i kortet, et symbol på fruktbarhet, men også en som er knyttet til Vekten også, og dette avslører den morslige, pleiende og jordede naturen til en Vekt i balanse.

Vekten resonerer med tallet 6. Dette tallets energi samsvarer med individer som viser et høyt nivå av intellekt, men også en person som er veldig fantasifull, kjærlig, kreativ og høyt ansvarlig. Nummer seks energier til stede i en Libra personlighet som egenskaper som representerer en beskytter, leverandør, healer og en person som liker enkelhet. En balansert Libra-personlighet er tolerant, pålitelig, grasiøs, sympatisk, fredelig og en tydelig demonstrasjon av et 'velbalansert' individ. Negativt presenterer tallet seks seg som en person som er sterkt stresset, svakvillig, rastløs, grunne, underdanig, upraktisk, kompleks eller hyklerisk.

Pund datoer: 22. september - 22. oktober

Glyph: Skildring av skalaer i balanse eller Libra-konstellasjonen.

Glyph Betydning: Ikonet for Libra representerer skalaer, men representerer også konstellasjonen av Libra.

Sanskrit: Tulā, som betyr 'balanse'.

Nøkkelfrase: 'Jeg balanserer.'

Kvalitet: Kardinal

Alkymi: Sublimering

Anatomisk linjal: Nyrer, korsrygg, nyre (lever) og hud.

Engel: Uriel eller Aneal

Dyr: Hare, Turtle og Elephant

Drømmearketype: Rettferdighet, dom, dommer eller kritiker

Balanseringskvalitet: Selvtillit, uavhengighet og utvikling av en sans

Fugler: Spurv, due og svane

Fødselssteiner: Beryl, Chrysolite, Emerald og Opal

Månedens keltiske tre: Vine (7. september - 29. september) og Ivy 30. september til 27. oktober

Betydningen av det keltiske treet: Det uforutsigbare og krigeren

Chakra: Hjerte eller Anahata

Chinese Zodiac Twin: Hund

Kompatibilitet: Væren, Tvillingene og Vannmannen

Skade: mars

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Hund

Dag: fredag

Element: Luft

Planet's Exaltation: Saturn

Falle: Sol

Kvinnelige guddommer: Themis og Maat.

Blomst: Cosmos, Lily, Strawberry, Rose, Primrose, Geranium, Hortensiaer, Lily of the Valley, Eyebright, Broom, Love in a Mist, Rose og Violet

Kjønn: Maskulin

Healing Crystals: Agat, Cornelian, Coral, Lapis Lazuli, Emerald, Beryl, Jade, Turkis, Safir, Peridot og Smokey Quartz og Opal.

Urter: Kjærlighet i tåke, ryllik, hvit rose og fiolett.

Nøkkelord: Fecundation, partnere

Maskuline guddommer: Anubis, Apollo og Dionysus (representerer en balanse mellom lys og mørke gjennom de apolloniske og dionysiske prinsippene).

Metall: Kobber eller messing

Musikalsk lyd: Nøkkel til A

Antall vibrasjoner: 6

Oljer: Aloe, mandel, bjørk, sypress, sedertre, burdock, kamille, ringblomst, eukalyptus, fennikel, geranium, galbanum, peppermynte, furu, rose, mynte, palma rosa, rose og fiolett.

Planetarisk innflytelse: Venus

Primære farger: Crimson, og mørke farger

Sekundære farger: Ametyst, svart, blå, smaragdgrønn, rosa, rose, kongeblå og gul.
Primært behov: Sosial harmoni, kjærlighet og romantikk

Dufter: geranium, lavendel, palmarosa og rose.

Sesongforening: Høst

Tarotkortforeninger: Justice VIII, Empress, Six of Pentacles, and the Queen of Pentacles

Trær: Mandel, eple, kirsebær, myrte, plomme og valnøtt

Kjendiser: Eminem, Lil Wayne, Bruno Mars, Will Smith, Simon Cowell, Snoop Dogg, Nick Cannon, T.S. Eliot, Ray Charles, John Lennon og Mickey Mantle.