Finn Ut Antall Engel

Vekter og vekter Kompatibilitet: Vennskap, sex og kjærlighet

Vekten og vekten er brennende og lidenskapelig! Når to Vekter samles i et forhold, er det en naturlig attraksjon. De lager en forbindelse mellom to kjærlige og medfølende sjeler. Biblioteker søker ro og harmoni, noe som betyr at denne duoen ønsker harmoniske vibber!

Begge Libraene i dette forholdet vil vise seg å være overbærende. Men for å få sin egen tilfredshet sørger de for sin ektefelle. Libra og Libra-forbindelsen faller under kjærlig innflytelse fra planeten Venus. En mer medfølende og skånsom forbindelse er knapp.Disse to får gode venner og blir sannsynligvis tiltrukket av hverandre på grunn av hvor bra de ser ut. Biblioteker er alltid ute etter å gjøre et godt inntrykk på venner, familie og elskere. De er fashionistas i hjertet, elsker merkevareklær og er på toppen av de nyeste stilene. Å se bra ut bidrar til deres selvtillit. Det bidrar også til deres evne til å nyte all sosialiseringen Libras ønsker.

Vekten og Vekten Innholdsfortegnelse

Vekten og Vekten Kompatibilitet

Denne duoen i Libra and Libra love match deler en forkjærlighet for de koselige tingene i livet. De føler seg verdige og fortjener det beste av det beste. De vil ha de nyeste stilene, husholdningsapparater, og de vil søke luksus. Det har ingen betydning hva deres virkelige budsjett tillater.

Begge Libraene vil se livet gjennom rosenfargede briller. Biblioteker vokser opp med et vemodig og lunefullt perspektiv. Det er et synspunkt de sjelden kaster med mindre virkeligheten blir hard. Men når de først er jordet, kan de være hardt realistiske. De er intenst sentimentelle, optimistiske og idealistiske. Hvis virkeligheten setter inn, er det vanligvis en vanskelig leksjon å mestre.

Målet med dette forholdet er hovedsakelig fred eller harmoniske vibber. Biblioteker kan tåle negative energier, spesielt de som stammer fra melodrama. Det er lett å holde urolige følelser i sjakk. Men bare når du begrenser forbindelsen til et intellektuelt sinnsmøte.

Siden Libras ser ut til å dele en likevekt mellom kjærlighet og rasjonalitet, viser dette seg. Når den ene Vekten er oppe og den andre nede, kan en partner tjene som et anker for den andre. Hvis begge parter opplever følelsesmessig uro, er det best å la energiene avta. Når følelsene har roet seg, er det greit å smi fremover. Hvis det er en separasjon på et emosjonelt nivå, kan denne duoen fortsatt holde forbindelsen sterk. Hvis du gjør det, må paret opprettholde en rasjonell forbindelse i stedet.

Vekten og Vekten Kjærlighet

To biblioteker vil finne stor styrke i de vanlige verdiene de deler. De vil ha lignende syn på livet. Begge parter er selvhjulpne, beskjedne og drømmende. Disse to fantasifulle sjelene har små problemer med å overgå fra vennskap til romantikk. Biblioteker holder høyt viktigheten av engasjement. Så begge vil kreve en partner som er trofast. Denne duoen er egnet til å danne et åndelig bånd som bidrar til å gjøre den følelsesmessige forbindelsen enda sterkere.

Siden Libraer er naturlige ledere, vil denne duoen kjempe om hvem som er ledende i forholdet. Duoen må gå på akkord. Det er best hvis det er en femti-femti tilnærming til forholdsledelse for å holde ting rettferdig.

Det er ikke uvanlig å finne to forelskede biblioteker som fremstår som absolutt kjærlighetsslagne. Begge er trofaste mot hverandre, forutsatt at forholdet forblir varmt og kjærlig. Hvis en av partene blir frigide, kaster det de harmoniske kjærlighetsstemningene av kurs. Det kan sende en part som ser utenfor forholdet Libra og Libra for kjærlighet. En Vekt kan virke kald eller fjern noen ganger. Så det er vanlig at forholdet mellom to biblioteker faller sammen uten grunn.

To Libraer er bedre klar til å dele hverandre med verden. Mens privat tid er viktig for Libra-elskere, er det også sosialisering. Hvis de to skulle gifte seg, gifter hver vekter seg med hele familien. De vil også gifte seg med hverandres vennekrets. Parring av Libra og Libra involverer mer enn to personer. Det vil ha et verdslig element på grunn av Vektenes behov for rampelyset.

Vekten og Vekten Sex

Å se bra ut er forutsetningen for at den ene Vekten skal bli tiltrukket av den andre. Begge Libraene er nøye med utseende, klær og stil. Ens oppførsel utenfor soverommet fungerer som forspill så mye som søte ord og flørt.

Biblioteker er pratsomme, så de vil snakke om handlingen av sex like mye som de liker den fysiske interaksjonen. Putetrekk er definitivt på menyen for to Libra-elskere. Biblioteker vil også gjøre en praksis med å diskutere tidligere kjærlighetsforhold. Det er ikke uvanlig at Libras lager et rangeringssystem i deres sinn. Den ene Vekten vil rangere den andre og trekke direkte sammenligninger med elskere fra fortiden. De har høye forventninger i Libra and Libra love match som kan virke nesten umulig å oppfylle.

To biblioteker vil diskutere forspillet de har sammen for å finne ut hvordan de skal opp. De elsker å eksperimentere, så det er ingenting de skriver av menyen uten å prøve den først. Det eneste som varer lenger enn samtalene deres er elskov.

Begge parter i dette paret er like i gi og ta. De tilpasser hverandres behov. Biblioteker er kjærlige, kresne og entusiastiske elskere. Målet for hver partner er å sikre at de har det bra mens de nyter en fysisk forbindelse.

Vekten og Vekten Kommunikasjon

Biblioteker har liknende personligheter, så de er populære og fengslende. De vil at partneren deres skal like dem, så de ender opp med taktikker for mennesker. De er tilbøyelige til å smigre partneren sin og legge komplimentene på tykk. Ved å smigre partneren sin er det en dobbel seier for Vekten. Partneren ender med å føle seg lykkelig og fornøyd. I mellomtiden garanterer Libra-partneren som smiger den andre sin egen langsiktige personlige tilfredsstillelse. Det vil være uendelige muligheter for Libras å sjarmere hverandre også. Biblioteker har et umettelig behov for komplimenter og smiger. Å stryke hverandres ego forbedrer Libra og Libra-kompatibiliteten.

Avgjørelser som store og små er noe Libras ikke vil nøle med å dele. De føler det viktig at hver av partene har et ord å si før ordføreren kommer ned på en avgjørelse de møter. Det er gjensidig respekt for hverandres stemme når dette forholdet er i balanse. Biblioteker har et realistisk syn på verden, så 'balanse' er alltid en del av enhver ligning de prøver å løse.

Humor og vidd spiller en stor rolle i måten to biblioteker kommuniserer med hverandre. Noen ganger kan de være lekne, og de tuller mye. De setter pris på humoren som kommer med sarkasme. Begge Libras er i stand til å spille praktiske vitser på hverandre.

Biblioteker kan knuse ting bare for å fikse dem, og vil fikse ting som ikke trenger å fikses. Problemet ligger i deres nesten perfeksjonistiske natur. To biblioteker vil kontinuerlig analysere, vurdere og revurdere forhold eller situasjoner. Hvis det har rom for reparasjon, vil Libras takle problemet direkte, selv når det er unødvendig å gjøre det.

To biblioteker kan komme godt overens i en lang periode uten å klage. De er flinke til å la negativitet rulle av ryggen for øyeblikket. Men de kan ende opp med å feie følelsesmessig vondt under teppet. Her skader vondt og brygger seg til stygge sinne. Det kan gå år før Vekten gjør slike forargelser kjent. Når den endelig er utgitt, betyr det litt å åpne Pandoras boks. Alt som er igjen i esken er 'håp' for helbredelse.

Vekter og vekter sammenstøt

Deres tilbøyelighet til overkjøp, overforbruk og overdreven overgivelse ødelegger dette kjærlighetsforholdet. Begge parter vil skylde på den andre når økonomi og budsjett blåses opp av vannet. Sannheten er at partene i Libra og Libra-forholdet ser livet gjennom en champagnefarget linse. Når linsen faller bort, faller budsjettet deres vanligvis ikke under det de begge føler seg berettiget til ut av livet. For å reparere dette problemet, må de være realistiske med hensyn til hva de gjør ha å bruke og hva dette paret føles de fortjener.

Men Libras kan unngå å håndtere kontantstrømsproblemet helt. Det er lettere å holde oversikt over hva de gjør enn å se problemet for hva det er. Hvis de ignorerer problemet for lenge, vil alt krasje inn på dem. Sannheten er hard når deres eneste alternativ igjen er konkurs!

Deres følelse av rettighet kan også skade forholdet på andre måter. Begge Libras 'vil ha det de vil når de vil ha det!' Dette kan føre til at de banker på hodet, eller det kan føre til en push-pull-dynamikk. Friksjonen når disse to kjemper om forholdet fører til følelsesmessige fiender.

Biblioteker kan være kule og avsidesliggende når de kommuniserer. Å bruke intellekt i stedet for hjertet til å ramme inn det man sier, kan gjøre begge parter kyniske. Hvis en av partene er overkritiske overfor den andre, kan de ta det som blir sagt til hjertet. Sårte følelser er varige og former forholdsinteraksjon i fremtiden. Det er best av biblioteker å følge 'tenk før du snakker' -regelen for å sikre ro i forholdet.

Vekten og Vekten Polaritet

Alle stjernetegnene er på linje med en polaritet. De energiske kreftene det gjelder er Yin- og Yang-krefter. Yin-krefter er feminine, så de er følsomme, mottakelige og passive. Yang-energier er maskuline, så de er påståelige, dominerende og handlingsorienterte. Når polariteter utfyller hverandre, bidrar det til Libra og Libra-kompatibilitet.

Vekten stemmer overens med Yang-kreftene. Fraværet av Yin-energier kan føre til at man tror det er ubalanse i parringen. Dette er ikke tilfelle skjønt. I stedet for å skape ubalanse, kan denne duoen være en kilde til motivasjon for hverandre. Begge er kjørte. Så hvis de justerer målene, er det ingen problemer med å erobre hindringer.

Hvis dette forholdet faller ut av balanse skjønt, polariserer Yang-energiene. Dette betyr at en eller begge partnere blir aggressive, hausse og er innstilt. Hvis de mangler fleksibilitet og tilpasningsevne, kan det komplisere den følelsesmessige forbindelsen. To Libraer kan slå hodet i forsøk på å finne ut hvem som tar ledelsen. Det blir altfor lett å tråkke på hverandres tær. Sårede følelser er resultatet.

Å reparere ubalansen vil kreve at en eller begge parter omfavner Yin-energier. De må være mer følsomme, mottakelige og intuitive. To biblioteker vil måtte innrette seg på hverandres følelsesmessige behov for å finne harmoni igjen. Å være enig i å være uenig og kompromiss, hjelper også til å gjenopprette lykke.

Vekter og vekter

Alle tegn i dyrekretsen er på et himmelsk hjul. Avstanden mellom skiltene på hjulet danner en vinkel eller et aspekt. Aspektet er en måling man bruker for å bestemme skiltkompatibilitet.

Innen Libra og Libra love match er tegnene de samme. Det er ingen avstand mellom disse skiltene. Når det ikke er noen avstand mellom tegn, danner det et konjunkturaspekt. I utgangspunktet betyr det litt at en Libra blir forelsket i seg selv når to biblioteker møtes! Forbindelsen deres avhenger av deres fellestrekk. Siden det er så mange av dem, viser forholdet seg sterkt. En Libra and Libra union er like mye en handling for å elske en annen som den er egenkjærlighet.

To biblioteker fremkaller harmoniske vibber. De aksepterer åpent hvem de er og kjenner hverandre godt nok til å danne et nesten psykisk bånd. Det er ikke nødvendig å snakke det du tenker på. En vekter vet allerede nøyaktig hvor hodet til en annen vekter er for det meste.

Det største fallet med denne sammenkoblingen er overkjenning. De kjenner kanskje hver for godt, så forholdet blir kjedelig. For å avhjelpe dette problemet, er det best hvis begge Vektene forblir uavhengige. Å ha et liv utenfor kjærlighetsforbindelsen sikrer nok plass til personlig vekst.

Vekter og Vekter

Alle tegn i dyrekretsen samsvarer med ett av fire elementer: Luft, Brann, Vann eller Jord. Med to Libras har de samme luftpåvirkning. Begge parter i forholdet Libra og Libra elsker eventyr, sosialisering og reise. Å reise gjør at denne duoen kan møte nye mennesker og få nye venner. Det øker også tiden deres i rampelyset, som de elsker.

To biblioteker er både flyktige og ustabile. I andre forhold kan dette være vanskelig å overvinne. Men biblioteker er fredssøkere og forstår hverandres særegenheter. Det er den samme luftpåvirkningen som gjør dem både fantasifulle og kreative.

Samtalene mellom dem er fantastiske og kan vare i flere timer. Dermed kobles de sammen på et intellektuelt nivå lenge før kjærligheten blomstrer. Den samme kommunikasjonen lar dem snakke gjennom eventuelle problemer som oppstår mellom dem.

Når de deler lignende interesser og smaker, finner to biblioteker kjærlighet til kunst, musikk og skjønnhet. En dag på kjøpesenteret er sannsynligvis en av de morsomste datoene denne duoen vil planlegge sammen. Det er bare hvis det er toppet med en natt på byen på den fineste restauranten. De må ha kaviar og den beste champagnen på menyen!

Libra Man og Libra Woman Compatibility

Når en Vekt og Vekten kommer sammen, er det en hyggelig kombinasjon. Det konstante streben for harmoni gir en eksepsjonell Libra og Libra kompatibilitet. Men det er ting dette paret vil være utfordrende underveis. Hindringene kan utgjøre en reell trussel mot den potensielle følelsen av god følelse som denne duoen normalt deler.

Libra Man og Libra Woman har god forståelse av hverandre. De vet hvor de står med personlig etikk, verdier og moral. Begge Libras har et lignende syn på langtidsforbindelse, kjærlighet og ekteskap. De deler også lignende foreldrestiler. Så de kan møte øye-til-øye på foreldrebeslutninger.

Det er lett for Libra Man å vite nøyaktig hva Libra Woman trenger og ønsker. Hun trenger ikke å være direkte og direkte med forventningene sine, selv om hun vil være det. Hun gir ikke rom for feil. Libra Woman vil at mannen hennes skal vite hva hun handler om og hva hun leter etter ut fra deres romantiske forbindelse.

I et Libra-par vil paret tilbringe mye tid med hverandre. Det er en fin balanse mellom kos og sosial tid. Begge vil ha en vennekrets de holder tett. Når forholdet blomstrer, vil begge biblioteker introdusere partneren sin for vennene sine. Det er ikke uvanlig at begge kretsene overlapper og utvides.

Libra Man har en naturlig konkurransedyktig natur og foretrekker ledelsen i forholdet. Libra Woman har den samme konkurranseevnen som brygger i blodet. Hun vil kreve ledelsestid også. Hvis de ikke kan bli enige om å ta svinger, er de nødt til å slå hodet. Denne duoen er tilbøyelig til å holde seg til en rutine, da de liker at ting er ganske forutsigbare. De må kanskje løsne seg fra rutinen for å unngå at monoton slår rot.

Libraer er riktige krigere og foretrekker å vinne enhver debatt. Det er et stort problem i Libra og Libra elsker matematikk. Begge partier kan ende opp med å strekke en debatt til sitt ytterste. Hvis du ikke ønsker å gi deg eller gå på kompromiss, kan du plante frøene til harme i denne sammenkoblingen. Libra og Libra-forbindelsen trives med harmoni. Så dysfunksjonelle situasjoner er som å drikke gift for denne duoen.

Libra Woman er fleksibel og tilpasser seg godt til omtrent enhver situasjon. Hun kan overtale Libra Man de fleste ganger. Andre ganger ser han rett gjennom hennes overbevisende innsats. Når han gjør det, vil han stå stivt mot dem, med mindre han ser en fordel i å tilegne seg hennes ønsker. Hvis han lærer å tilpasse seg og forbli åpensinnet, har hans feminine kollega mye å lære ham. Hun er klar, elegant og vennlig. Libra Man vil i Libra Woman se det beste av seg selv og måter å forbedre seg selv på.

Libra Woman og Libra Man Compatibility

Intellekt styrer over sammenkoblingen av en Libra Woman og en Libra Man. Siden luft påvirker biblioteker, blir forbindelsen deres når de snakker. Begge Libras har gaver av veltalenhet og sjarm. De er overbevisende sjeler med god humor og en utmerket holdning til livet.

Innflytelsen fra Venus gjør at denne duoen søker glede i alle ting. Den romantiske sammenkoblingen av en Libra Woman og Libra Man kan sammenlignes med 'dyrekretsens blomsterbarn'. Det handler om fred, kjærlighet og harmoni i Libra and Libra love match, baby!

Når Libra Woman og Libra Man blir romantiske, fungerer de som speilbilder for hverandre. De ønsker de samme tingene ut av livet med glede og skjønnhet som er roten til alt de ønsker. Det er vanlig at Libras føler at de har funnet sin andre halvdel. Denne sammenkoblingen kan tjene som en forbindelse der karmisk gjeld blir analysert og tilbakebetalt.

Når det gjelder romantiske sysler, går to biblioteker frem i samme fart. Ingen av partene føler seg forhastet eller skyndte seg til varig forpliktelse. Libra Man og Libra Woman finner trøst i å vite at de er på samme side. De kan diskutere ethvert aspekt av forholdet åpent og ærlig. Med harmoni og fred i tankene finner denne duoen veier gjennom mindre utfordringer.

To biblioteker søker luksusen i livet. Det setter dem på samme bølgelengde med den materielle verden. Men det gjør dem også sløsende med penger. Libra Man og Libra Woman vil ikke se øye-til-øye på penger fordi de begge bruker dem raskt! Når de setter søkelyset på budsjettet, er skaden allerede gjort. For å unngå dette problemet, er det best for begge parter å være praktisk om kontanter fra begynnelsen.

Akkurat som Libraer ikke liker å si 'Nei' til andre, liker de heller ikke å høre ordet 'Nei'. Det vil være en pågående kamp mellom fredsbevaring og å hevde uavhengighet i forholdet Libra og Libra. Hvis en av partene står sterkt i sitt nei, kan den andre parten bli bitter på grunn av det.

Biblioteker er heller ikke så glad i dramatikk. Hvis Libra Man eller Libra Woman blir følelsesmessig i overkant, kan det gni den andre parten feil vei. Luft som er det påvirkende elementet, gjør at Vekten vender seg til rasjonalitet for å løse problemer. Det kan få begge parter til å virke kalde og ikke omsorgsfulle. Den beste måten å håndtere sensitive spørsmål på er at hver part forblir forståelse. Hvis en av partene blir kyniske eller kritiske, skader de harde ordene den andre parten. Det kan forårsake langvarig vondt som brygger til giftig harme.

Libra og Libra Love Match Wrap-Up

Få par kan utvikle det intense romantiske båndet Venus-påvirket Libra’s do! Dette paret har det laget i skyggen mens de krysser ned elskers kjørefelt. Deres lykke ligger i deres vilje til å samarbeide. Gjensidig respekt går langt for å forbedre Libra og Libra kompatibilitet. De har en spesiell forståelse av hverandres styrker. Men det er evnen til å tolerere forskjeller som gjør eller bryter denne romantiske sammenkoblingen.

Tror du forholdet ditt er like sterkt som en Libra and Libra match? Hva er kompatibiliteten din med kjæresten din? Kan du jobbe gjennom potensielle fallgruver som ditt romantiske forhold står overfor? Daily Horoscope Astros kan hjelpe deg med å oppdage svarene du søker!

Les alt om Libra Zodiac Sign

Klikk for å lære mer om Vekter, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Vekten Kompatibilitet !
Få grundig informasjon om Vekten Man !
Oppdag mysteriet om Vekten Kvinne !
Har du en datter eller en sønn på vekten? Klikk for å lese alt om Vekten Barn !