Finn Ut Antall Engel

Vektertegn: Egenskaper, personlighet og egenskaper

Hvis du noen gang har ropt til universet og bedt 'Hvor er rettferdigheten?'.

Alt du måtte gjøre var å finne en vekt. De hadde det hele tiden. Vekten bor for skjønnhet, harmoni og rettferdighet for alle.Awww. Er ikke det deilig?

Og det er det virkelig. Helt til du finner ut at Libra-sinnet er en blender som kjører 24/7 og er permanent satt på 'Skum'.

Emosjonell Smoothie noen?

Libra Sign Innholdsfortegnelse

Vekter, personlighet og egenskaper

Det være seg arbeid, hjem eller indre rom, Libra handler om symmetri og balanse. Ting som er ute av harmoni gjør deg nøtt, så du leter alltid etter pragmatiske oppløsninger. Dette tar mye energi og heldigvis har du det, men sprer deg ofte så tynn at den ordspråklige lille-motoren-som-rett og slett ikke KUNNE mer.

De fleste mennesker liker Libra sans for moro og lyse sinn. De liker imidlertid ikke de endeløse humørsvingningene folk født under denne skiltopplevelsen. Det er som å prøve å holde tritt med en tvilling, bortsett fra Gemini's prøve på personligheter som klær og Vekter, kan rett og slett aldri virkelig bestemme seg.

Heldigvis er det mange andre gode personlighetstegn i Vekten for å holde folk inne i tyngdekraften godt. For det første er du sjarmerende, følsom og kunstnerisk. Selv når humøret ditt går inn i venstre felt, prøver du å tilby hjelp der det er nødvendig. De er også sosiale og har evner til å tilby råd som tar hensyn til begge sider av mynten.

Det kan imidlertid være forvirring fordi skalaene korrelerer med det stadig skiftende luftelementet. Dette gjør Vekten stor på å få ideer frem, så lenge du ikke har bygget en fullstendig vindstorm følelsesmessig.

Vekten har to sider i enhver kamp - de trekker seg enten tilbake og gir opp, eller kjemper for å demonstrere deres overlegne syn. Denne duonaturen vises igjen i måten de håndterer nye bekjentskaper på - alltid på vakt mot løgner, men også har en sterk empatisk natur som vil sørge for at alt er riktig med verden.

Vekten Fysiske egenskaper og egenskaper

Mange biblioteker ser litt ut som deres tegn på at kroppen har balanse. Alt er gjennomsnittlig eller midtvei. De kler seg ryddig i kvalitetsklær som varer tidens prøve.

De fleste biblioteker trenger ikke å bekymre seg for midjelinjen, ettersom de holder seg på treningsrutinene. Den eneste gangen de kan gå opp i vekt er på slutten av en dårlig oppbrudd.

Vekten Symbol og dens betydning

I Babylon representerte skalaene Shamash, en solguddom som også hersket over alle spørsmål om rettferdighet og sannhet - den symbolske verdien av rettferdighet og balanse.

En del av denne verdien kan tilskrives det faktum at solen kommer inn i denne regionen i løpet av høstjevndøgn når natt og dag er like. Romerne følte salget bety Jomfruens skalaer. De gamle elsket denne konstellasjonen fordi historikere fortalte at Månen kom inn på Vekten da Roma ble grunnlagt.

Vekter og metafysiske foreninger

Datoer: 23. september - 22. oktober
Symbol: Vekten
Nøkkelfrase: 'Jeg balanserer'
Planet: Venus
Fødselsstein: Safir (september); Opal (oktober)
Antallvibrasjon Numerologi: 6
Element: Luft
Blomst: Rose , Kosmos, Hortensiaer
Farge: Indigo Blue
Dag: fredag
Chakra: Hjerte (Anahata)
Chinese Zodiac Twin: Hund
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Hund
Tarot Card Association: Rettferdighet (Vekten), Keiserinnen (Venus)

Healing Crystals: Agat, Carnelian , Korall , Smaragd , Jade, Peridot , Smokey Quartz

Kjendis-pund: Sting, TS Eliot, Ray Charles, Catherine Zeta-Jones, Julie Andrews, Mickey Mantle

Libra Compatibility, In Love & In Bed

I forhold er det ingen som er så idealistiske som en Libra-elsker. De ser ikke kjærlighet like romantikk og lykkelig alltid.

Det er et større bilde her - et universelt mønster de strever etter. Dette betyr noen ganger store skuffelser. Det tar tid for en Libra å komme over ethvert forhold som har blitt surt. Dette knytter seg direkte til det faktum at Vekten styres av Venus.

Stjernetegn som er mest kompatible med Vekten inkluderer den praktiske Væren, den komplekse Tvillingene og den ømhjertede vannmannen.

Vil du vite mer? Les hele Vektkompatibilitetsprofil .

Vekten

Hvis du har et Libra Child, har du en naturlig diplomat på hånden. Han eller hun vil forsøke å holde huset fredelig og i harmoni.

Biblioteker elsker med dem i kretsen sin og har en uhyggelig måte å kommunisere på en måte som får dem til å virke eldre. Kampen for Libra-barnet er å velge. De ser begge sider av hver ligning og vil virkelig ikke skade noen ved å ta feil avgjørelse.

For foreldre, vær oppmerksom på at den lille Vekten din er veldig følsom for konflikter. De vil gjøre hva som helst - og vi mener hva som helst - for å unngå oppstyr. Selv om den konstante begravelsen av hodene i sanden er en slags utfordring for Libra Child, er det også eksplosjonen som uunngåelig skjer når de har fått 'nok'.

Det kan være nyttig å lære Libra Baby å arbeide gjennom frykten for å vippe båten slik at følelsene deres ikke blir lagret til det punktet at de ikke lenger kan holdes inne.

Vil du vite mer? Les hele Vekten Child astrologisk profil .

Vekten Jente

Din Libra Girl er ganske samtalepartner, men ikke på en storslått scene. Hun foretrekker intim diskurs fremfor folkemengder hver dag.

Du vil finne nysgjerrigheten hennes nesten uendelig. Det vil være hundrevis av spørsmål og deretter innsikt som følger. Lær henne hvordan hun surfer på Internett, så kommer hun kanskje aldri ut av rommet sitt!

Forsøk å lytte til din lille Keeper of The Scales - da dette er hvordan hun deler sine ideer og syn, selv de av en privat art.

Nesten fra de er babyer og småbarn, er Libra Girls nøye med på hva som er riktig og galt - og vil peke på det i spar. Rettferdighet er utrolig viktig for henne, så sørg for å illustrere hvorfor når du tilbyr korreksjon.

Vil du vite mer? Les hele Libra Girl personlighet profil .

Vekten Boy

Din Libra Boy er en romantiker i ferd!

Han er sjarmerende når alle kommer ut, har nåde av en idrettsutøver og støtter alltid de han elsker.

Som med Libra Girls, trekker unge Libra menn seg mot situasjoner som virker rettferdige og edle. Han er ikke glad i konfrontasjoner, men støtter også noen ganger en mening for å unngå uenighet.

Sosialt tilpasser dette Vekterbarnet seg ganske enkelt takket være en oppegående oppførsel og ondt glis.

Selv som babyer og småbarn, vil Libra Boys sannsynligvis ta lange, harde blikk før de hopper og prøver å skynde ham, er en øvelse i nytteløshet.

Vil du vite mer? Les hele Libra Boy personlighet profil .

Vekten Karriere, kjæledyr og fritidssentre

Vekten Karriere

Biblioteker er svært anvendelige takket være en utadvendt, rasjonell personlighet.

Dette stjernetegnet har også god evne til komplisert forskning og sporing, noe som gjør dem ideelle for teknologi, økonomi og andre stillinger som krever detaljer.

På grunn av sine enestående kommunikasjonsevner inkluderer fantastiske Libra karrierevalg stillinger som radiokonsulent, markedsføring, undervisning og rådgivning.

Vekter Kjæledyr

På grunn av behovet for at Libras skal opprettholde et harmonisk hjem, vil du ikke finne dem som søker hyperhunder eller noen skapning de anser som aggressive eller dårlig trente.

Store Libra kjæledyr valg inkluderer milde hunder, verdige katter og intelligente fugler passer til regningen.

Vekter Hobbyer

Når en Vekt tenker på hobbyer, tenker de på fritid. Å sitte med en god bok, nyte musikk med en intim vennegjeng eller se en flott komediefilm er like morsomt som andre tidsfordriv.

Når dette stjernetegnet vil ha noe mer aktivt, kan de involvere seg i å spille musikkinstrumenter, lære å danse eller ta en tur til et klassisk kunstgalleri.

Beste gaver til en vekter

Det ene området i livet der Libra går over toppen er i deres kjærlighet til gaver, spesielt de uten grunn i det hele tatt. Finn dem noe deilig, mystisk eller trøstende.

De beste gavene til en Libra inkluderer definitivt en Zen-foss til kontoret, håndskårne lysestaker, en pakke gourmetmat og rikt skrevet musikk.