Venus konjunkt Pluto 3. mars 2022

  Venus Conjunct Pluto Transit Venus konjunkt Pluto natal skaper en intens kjærlighetsnatur. Hvordan du trenger å elske og bli elsket manifesterer seg, enten på en positiv eller negativ måte, avhenger i stor grad av andre aspekter og faste stjerner i diagrammet ditt. Variasjonen i uttrykket av kjærlighet med denne konjunksjonen skyldes i stor grad hvordan du elsker deg selv.

Uansett er forhold en alvorlig sak i livet ditt og avgjørende for ditt velvære. Du bør finne det lettere enn de fleste å tiltrekke deg en partner på grunn av ditt kraftige nivå av tiltrekning, både følelsesmessig og seksuell. Umiddelbar tiltrekning, karmiske forhold og fallende pladask kan gjelde deg eller dine elskere. Det tar ikke lang tid før du blir dypt forelsket og danner en mektig forening.

Hvis andre faktorer i diagrammet ditt peker på lav selvtillit eller negative stemninger, kan Venus sammen med Pluto føre til mangel på selvkjærlighet og destruktive forhold. Du kan bli et offer for svik eller misbruk, og gå gjennom mye smerte hver gang du blir stukket. Og dette kan være en gjentatt syklus som går ned i fortvilelse.Sjalusi, besittelse, manipulasjon og til og med kriminalitet kan føre til skam og forlegenhet. Negativ manifestasjon kan også resultere i selvmisbruk gjennom rusmidler eller andre former for selvskading. Fattigdom, sadomasochisme eller seksuelle overgrep og voldtekt vil være ekstreme eksempler.

Selv når du er i dypet av Plutos rike, kan du alltid trekke på en kraftig evne til å overskride smerte og deretter transformere livet ditt. Det kan være at skjebnen ser deg besøke mørket, for du regenererer deg som en sommerfugl fra kokongen.

Med positiv selvtillit og selvkjærlighet kommer de positive manifestasjonene av denne sammenhengen. Selvtillit, popularitet, rikdom og sunne forhold er resultatet av en positiv transformasjon, eller velsignelsen av andre nyttige aspekter og fiksstjerner. Du vil da nyte intensiteten av kjærlighet og hengivenhet fra partnere og gode venner.

Å eliminere negative assosiasjoner og atferd er viktig for utviklingen din. Du vil foretrekke venner og elskere som tar forhold seriøst som deg selv. Husk at du finner svært få mennesker elsker så dypt som deg, men det betyr ikke at de ikke elsker deg så mye som de muligens kan.

Venus Conjunct Pluto Transit

Venus konjunkt Pluto transitt øker dramatisk behovet ditt for kjærlighet og hengivenhet. Du ønsker å oppleve selskap på et dypere, mer intenst nivå. Dette kan føre til problemer hvis du er singel, men denne transitten kan også kaste en nøkkel i arbeidet med et sunt forhold hvis du spiller kortene dine på feil måte.

Du vil ha større makt til å tiltrekke deg venner og elskere. Du kan ha en magnetisk attraktivitet som trekker folk inn på det underbevisste nivået. Problemer vil oppstå hvis du bevisst misbruker den økte trekkraften din. I dette tilfellet vil det være en tendens til å manipulere andre med skyldfølelse eller andre undergravende taktikker.

Annen atferd å passe seg for, ikke bare hos deg, men hos andre, er besittelse og sjalusi. Forelskelse er fint, og du kan bli dypt forelsket på denne tiden. Men forfølgelse og spionasje er ikke akseptabelt, og hvis man giftet seg, ville en affære på dette tidspunktet ha de mest alvorlige konsekvensene. Det kan også være en tendens til å falle for negative eller farlige typer mennesker som kriminelle og tunge narkotikabrukere.

Hvis du er i et sunt og lykkelig forhold, kan denne transitten føre til intense seksuelle opplevelser hvis den andre halvparten er ivrig. Dette kan inkludere en grad av binding eller smerte. Hvis du er singel, kan øyeblikkelig tiltrekning føre til et dypt og karmisk forhold. I begge tilfeller er det å åpent gi kjærlighet og hengivenhet uten fangster nøkkelen til tilfredshet.

Venus konjunkt Pluto kjendiser

Liberace 0°07′, William Butler Yeats 0°15′, Bruce McLaren 0°20′, Emile Durkheim 0°20′, Nancy Kerrigan 0°27′, Roy Castle 0°31′, Hans Fritzsche 0°33′, Frida Kahlo 0°35′, Zac Efron 0°38′, Charles Dickens 0°46′, Alan Turing 0°54′, Wes Craven 0°55′, Kendall Jenner 0°57′, Robert Watson-Watt 1°00′, Walter de Mare 1°00′, Dietrich Eckart 1°04′, Woody Paige 1°08′, Francis Galton 1°28′, Phil McGraw 1°38′, Jada Pinkett Smith 1°40′, Jim Kerr 1°43′ , Julia Gillard 1°48.

Venus konjunkt Pluto dadler

11. desember 2021
25. desember 2021
3. mars 2022
1. januar 2023
17. februar 2024
7. desember 2024
19. januar 2026
6. mars 2027
24. desember 2027