Finn Ut Antall Engel

Venus overfor Uranus Natal og Transit

 Venus Motsatt Uranus Transit Venus overfor Uranus natal skaper et uvanlig kjærlighetsliv. Du trenger mye stimulering og spenning i forhold, men du må også føle deg fri nok til å være deg selv. Dette kan åpenbart skape problemer med engasjementet. Selv når du vokste opp kan du ha funnet ut at langvarige vennskap krevde mye innsats for å holde følge. Det ville være lettere å danne et varig vennskap med noen som også trenger en god del personlig frihet.

Hvis du ønsker varige og stabile kjærlighetsforhold, så er det fortsatt mulig. De to alternativene er for deg å finne noen helt off-beat for å holde deg stimulert, eller å finne en annen fri ånd som er villig til å forplikte seg. Uansett hva du ønsker deg når det gjelder kjærlighet, kan du forvente mye ustabilitet eller spenning. Jo mer du fremmer endring og spenning i et forhold, jo lavere er sjansen for at en eller annen opprivende ekstern hendelse fører til kaos.

Ditt behov for stimulering og spenning i kjærlighet kan finne andre trygge utløp. Du kan eksperimentere med seksualiteten din, spesielt hvis du synes heteroseksuelle forhold er begrensende. Da er det uendelige muligheter for spenning og stimulering på soverommet for å holde deg interessert og forlenge forholdet.Du må kanskje vise en mer konservativ tilnærming når det gjelder økonomien din. Det er mulig at banksaldoen din gjennomgår raske svingninger. Å spare eller holde et visst rutinebudsjett vil være viktig for å redusere risikoen for at uventede hendelser etterlater deg i gjeld.

Venus Motsatt Uranus Transit

Venus overfor Uranus transitt signaliserer vanligvis en endring i kjærlighetslivet ditt. Hvis du allerede har en partner, kan en uventet hendelse føre til mye opprørt spenning. Det kan være at ditt behov for forandring eller spenning på soverommet blir avvist. Selv flørting kan føre til litt drama i forholdet. Et sunt forhold ville tåle slike overtredelser, og en permanent separasjon ville være usannsynlig. En affære på dette tidspunktet vil mer sannsynlig føre til en rask separasjon.

Hvis singel er det mange alternativer. Hvis dating så en ny romanse nå ville absolutt være spennende. Det er imidlertid mest sannsynlig at det skulle vise seg å bli et kortvarig forhold. Men hvis du er den uortodokse typen og trenger din frihet, kan et nytt forhold til en lignende person til og med føre til ekteskap. Ettersom Uranus styrer internett, kan du oppfylle ditt behov for en endring gjennom internettdating eller andre ting.

Uansett situasjon, hvis kjærlighet ikke er et alternativ, kan endring og spenning manifestere seg i et annet område av livet. Økonomiske vindfall er mulig, men du bør være ekstra forsiktig med penger. Det er en tendens til å risikere alt på mistenkte ordninger eller spille bort alt. Du kan lett finne stimulering på en annen måte, for eksempel spill eller annen form for underholdning.

Venus overfor Uranus-kjendiser

Ellen DeGeneres 0°00′, Jack London 0°16′, Billy Connolly 0°29′, Bobby Brown 0°34′, Charles Ponzi 0°42′, Nick Enright 1°06′, Billy Bragg 1°14′, Queen Maud of Norway 1°26′, Gertrude Stein 1°29′, Jimmy Page 1°44′, Ivan Lendl 2°02′, Princess Margaret 2°03′, Megan Fox 2°06′, Sean Connery 2°10′, Jonathan Cainer 2°27′, Steve Jobs 2°57′.

Venus overfor Uranus-datoer

23. 23. september 2021
5. november 2022
21. desember 2023
14. oktober 2025
30. november 2025
9. januar 2027
8. november 2027
24. desember 2028