Finn Ut Antall Engel

Venus Square Jupiter Natal og Transit

  Venus Square Jupiter Transit Venus kvadrat Jupiter natal gjør deg til en heldig, kreativ og livsglad person. Av alle de utfordrende kvadratiske aspektene i astrologi, må dette være det beste. Det er en rekke tilknyttede vanskeligheter, men de er generelt ganske enkle å overkomme.

Ditt optimistiske syn, sjenerøsiteten og den sjarmerende naturen gjør deg hyggelig å være rundt, og du bør være populær, ha små eller ingen problemer med å få venner. Spenningen som eksisterer inni deg er faktisk en god motivator for kreativitet. Dette aspektet favoriserer enhver av kunstene, inkludert drama, komedie, musikk, kreativ skriving, maleri og skulptur. Din sans for humor ville være på den frekke siden.

Motivasjon kan være et problem for deg når det kommer til daglige gjøremål og monotont hardt arbeid for å tjene penger. Mangel på selvdisiplin kan forårsake vanskeligheter på jobb og med å oppfylle andre alvorlige plikter og ansvar i livet. Dette vil spesielt være tilfelle når du har en familie. Din karisma vil bare bringe deg så langt i å unngå det tunge ansvaret som er involvert i å oppdra barn.Andre mennesker kan oppleve at du har tvilsom eller 'løs' moral. Dette vil mest sannsynlig forårsake problemer i kjærlighetslivet ditt, der det å senke standardene dine vil føre til komplikasjoner eller forlegenhet. Eller det kan være at forpliktelser i forhold som ekteskap forårsaker bekymring. Noen ganger kan en slapp holdning irritere partneren din, eller du kan gi inntrykk av at du ikke bryr deg, eller at du ikke kunne bli plaget.

Men, som nevnt tidligere, ville det ikke ta for mye innsats for å løse eventuelle svakheter som gir friksjon til relasjonene dine. Det samme gjelder din økonomi. Du kan ha problemer med å finne nok penger til å støtte livsstilen du ønsker. Slike luksusvarer som underholdning, fornøyelser og ferier kan kreve at du tar på deg en mer ansvarlig stilling i karrieren din.

Det er en tendens med dette aspektet til å overvurdere ressursene dine og være ganske ekstravagante. De verste scenariene ville innebære grådighet og avhengighet. Din generøsitet til deg selv og andre kan trenge å bli hersket i. Vanligvis bør du imidlertid nyte nok heldige pauser i livet til å unngå mange av vanskelighetene som begrenser andre menneskers evne til å nyte livet til det fulle.

Venus Square Jupiter Transit

Venus square Jupiter transitt er ideell for å ha det gøy, men ikke så bra for å jobbe hardt. Du skal føle deg glad, optimistisk, sjenerøs og veldig sosial. Det vil oppstå problemer hvis du trenger å ivareta mer alvorlige saker der en ansvarlig eller konservativ holdning er nødvendig.

Dette er generelt en god tid for sosialt samvær og få nye venner. Man må imidlertid passe på å ikke senke standardene dine hvis dating, da dette kan føre til feil valg eller pinlige situasjoner. Du kan være mer tilbøyelig til å ha en affære på dette tidspunktet, og det vil til slutt gi tilbakeslag og føre til stress i et ekteskap.

Dieters kan ha problemer med å unngå fråtsing på dette tidspunktet. En tendens til grådighet, overdrevenhet og ekstravaganse utgjør også problemer for drikkere og narkotikabrukere. Moderasjon er nødvendig, men det er vanskelig å få til når du er i et så jovialt humør.

Et annet område av bekymring er økonomien din, ettersom Venus styrer penger og Jupiter styrer rikdom. Det vil være en tendens til å bruke for mye på luksusvarer, mote, kosmetikk, ferier og underholdning, alt du faktisk kan klare deg uten hvis pengene er knappe.

Venus Square Jupiter-kjendiser

Bobby Fischer 0°00′, Michel Temer 0°00′, Amy Lee 0°01′, Marcel Marceau 0°02′, Jeremy Silman 0°04′, George Grosz 0°06′, Dolly Parton 0°09′, Marco Vassi 0°12′, George Takei 0°13′, Michael Crichton 0°18′, Gustave Courbet 0°30′, Barbara Hershey 0°32′, Boy George 0°37′, John Frawley 0°38′, Walter de la Mare 0°38′, Finn Wolfhard 0°41′, Andy Leslie 0°43′, Larry King 0°44′, John Denver 0°45′, Andreas Vesalius 0°45′, Nancy Spungen 0°51′, Princess Margaret 0°56′, Alice Cooper 0°59′, Morgan Freeman 1°06′, Sepharial 1°07′, Wilt Chamberlain 1°07′, Dan Rather 1°20′, Brody Jenner 1°36′, Shelley Ackerman 1 °41′, Proclus 1°55′.

Venus Square Jupiter Datoer

25. juli 2022
9. desember 2022
11. juni 2023
22. august 2023
17. september 2023
24. februar 2024
19. august 2024
14. januar 2025
2. november 2025
18. mars 2026
2. januar 2027
31. mai 2027
19. november 2027