Finn Ut Antall Engel

Year of the Dog for Kids: The Chinese Zodiac Dog Child Traits, Personality & Karakteristika

Year of the Dog bjeffer lykkelig, fylt med gleden over å ønske bedre lykke og trofaste venner velkommen. Den kinesiske dyrekretsen forteller oss at hundebarnet er født i en lykkebringende tid. Det er faktisk en myte om Erlang, en Gud som hadde ulvehunder som ledsagere som hjalp ham med å avverge monstre.

Det kinesiske året for hunden for barn har en følelse av oppriktighet som en underliggende vibrasjon. Vanskeligheter i dagliglivet vil alltid være der, men det betyr ikke at vi ikke kan leve modig, med personlig ansvarlighet som en guide. Hundebarnet virker alltid gjennomtenkt. Han eller hun blir ofte den følsomme helten i en hvilken som helst gruppe.Hundens tegn kommer 11. i den kinesiske dyrekretsen. Han er symbolet på alt som er best i menneskeheten. Dog Youth egenskaper, mening og symbolikk inkluderer ærlighet, lojalitet, intelligens, oppriktighet og ansvarlighet. Hundeåret og dets barn utfordrer oss til å være alt vi kan være - i kropp, sinn og ånd.

Foreldrene til et hundebarn oppdager et veldig intelligent vesen som tenker veldig dypt om alt. Hunden vil ikke dele disse grublingene før de har ordnet alt i sitt eget sinn. Det er en del av grunnen til at ditt kinesiske Zodiac Dog-barn elsker gåter og andre mentale utfordringer. Denne lille, selv i tidlig alder, viser stor moralsk kapasitet og naturlig respekt for andres måter å leve på.

Når det gjelder hverdagen, er hundebarnet relativt behersket. De vil ikke mase om oppgaver, men holder seg til de nøyaktige parametrene for arbeidet før dem - ingenting mer, intet mindre. Denne tilnærmingen til livet gir barnet mer personlig tid og en større følelse av frihet. De holder nesten alltid tro mot sine instinkter og prinsipper.

I et familiemiljø sliter barn som er født i det kinesiske hundens år noen ganger med dynamikk. Målet deres er å påkalle fred og harmoni, men ikke uten kompromisser på begge sider. Hunden ønsker medfølelse, og det er det som driver stammen frem i enhet.

Sosialt får ikke Hundebarnet fellessignalene om hvordan man skal reagere 'passende' på gitte situasjoner. I dette trenger de veiledning og konstruktiv kritikk. I tillegg må du være forberedt på barnets uendelige samtaler som omfavner alle aspekter av et emne. Det er ingen lo i pelsen til dette barnet. De kommer til hjertet av materien og ser etter virkelig viktige svar.

Når barn født i Chinese Zodiac Year of the Dog når ungdomsår, kan de vise en sterk interesse for matematikk og andre tekniske ferdigheter som appellerer til deres nysgjerrige sinn. Spesialisert skolegang eller lærlingplass passer veldig godt til de som er født under det kinesiske året for hunden. De foretrekker å holde fokus på en bestemt oppgave eller et mål om gangen.

Blant jevnaldrende viser barn som er født under stjernetegnet for hund godhet og gir gode råd. Selv som deres lodne motstykke, involverer Dog seg ivrig i andre menneskers hverdag. Lykken de gir andre, gir drivkraft for deres ånd. Mens mor og far kan bekymre seg for at andre bruker denne velviljen, husk at hunden din tar seg tid til å studere andre. Tillit til hundens verden er opptjent, ikke bare gitt.

Kinesiske Zodiac Dog ungdomsegenskaper inkluderer kjærlighet til organisasjon. Du trenger aldri å be dem rydde rommet sitt eller resten av huset for den saks skyld. Enda bedre er dette ikke barnet som vil ha det nyeste, mest fantasifulle. De forblir praktiske i sine forespørsler.

Når hundebarnet ditt er lykkelig, forblir de sunne. Når hunden blir deprimert eller redd, undergraver den imidlertid immunforsvaret.

De beste unge ledsagerne for Chinese Year of the Dog-barna er Kanin, Tiger og hest.

Hvis du håpet på et gledelig, sympatisk barn, har du flaks. Personlighetstrekkene som er felles for barna som er født under hundens kinesiske tegn, er de som foreldre vil be om. Din lille er ærlig til kjernen, lojal mot familien, fokusert på rett og galt og en idealist. Den eneste virkelige feilen er en tilbøyelighet til bekymring. Hennes humanitære natur tar over til hun føler at situasjonen er løst til det bedre. Hundens kjærlighetsspråk er tjeneste.

Den kinesiske dyrekretsen forteller oss at hunden symboliserer rettferdighet. For hundens sinn er juks forkastelig, og barnet ditt lever den sannheten. I utgangspunktet sier barnehunden 'vær en god sport eller ta beinet ditt andre steder'. Dog tok ordene fra Jiminy Cricket til seg, 'la din kontinuitet være din guide.'

Barn født i det kinesiske året for hunden liker ikke konflikt. Den eneste gangen hunden hopper i en kamp er når urettferdighet løfter sitt stygge hode. Det er da tennene kommer ut med en uredd knurring som advarer folk om.

Det vil være mange dager med foreldre når du skal riste på hodet og lure på hvor denne lille voksne får ro. Hunden tar ansvar som du kan stole på for oppfølging. Hunden er godlyst, støttende og kommende. Viktigst av alt, det kinesiske Zodiac Dog-barnet forlater aldri pakken selv når tider er urolige.

Barn født under hundens kinesiske tegn kommer over som edle og beskjedne. De er komfortable i kjente omgivelser, og ikke utsatt for uberegnelig oppførsel. Hvis du er usikker på nye mennesker i sirkelen din, kan du se hvordan barnet ditt reagerer. Stol på det hvis de krymper tilbake eller virker trassige. Hunden kjenner en persons sanne hensikt.

Hundebarnets jevnaldrende tar naturlig nok til ham eller henne. De tiltrekkes av det søte temperamentet og påliteligheten. De som ønsker å være venner med hunden, må bevege seg sakte og vise at de kan stole på pakken. Hunden avskyr falske ansikter og vil sørge for at alle vet om oppdagelsene sine.

Utdannelsesmessig passer den kinesiske Zodiac Dog-barnets personlighet lett inn i læringsmodus. Hund illustrerer konsistens, praktisk, dyktighet og intellekt. Hund skynder seg aldri bare med et oppdrag. Det vil bli gjort riktig eller ikke i det hele tatt.

Foreldre til barn født under dette tegnet gjør det bra å regelmessig oppmuntre barnet ditt. De gløder med selv de minste anerkjennelser. Takknemlighet bringer hale-wagging og fortsatt positive holdninger i overflod. Bare vær forsiktig med å utfordre hennes inderlige tro. Den kinesiske Zodiac Dog-ungdommen vil lytte, men ikke hvis han eller hun føler seg hardt utskjelt.

Et annet personlighetstrekk som hundeforeldre kan støtte er ledelse. Hunden vil kanskje ikke alltid lede flokken, men de er absolutt i stand. Hundens upartiske syn og evne til å projisere varme beroliger mange mindre argumenter. Når de blir eldre, blir Dog mer trygg på disse ferdighetene.

Chinese Zodiac Dog Kids - Girls

Jenter født i Chinese Zodiac Year of the Dog har fantastiske ansiktsuttrykk. Alt er skrevet der som en innledningsbok. Og se opp for øynene når hun er sint eller prøver å få sin vei. De blender.

Fordi jenta Dog opptrer så moden, ser folk ofte for seg at hun er eldre enn kroppen uttrykker. Hun er ikke altfor bekymret for fysisk skjønnhet selv om hun har sjarm. Barnet født under dette tegnet er naturlig hardt arbeidere. Jenta di liker å holde seg opptatt. Ikke la henne sitte stille for lenge siden hun kan bli maudlin og gå inn i den negative energien.

Healthwise kvinnelige barn født i det kinesiske året for hunden hater å være syk mer enn noe annet. Barnet ditt vil sjelden fortelle deg om de føler seg heldige og bare går til legen når hun føler seg veldig dårlig. Foreldre må holde fast på legens ordre og sørge for at hun følger dem.

Jenter født under hundens kinesiske stjernetegn er sterke talsmenn for humanitære formål. Drevet av idealisme - balansert av praktisk gir hun uten forventninger. Hvis det sosiale problemet dreier seg om kvinner og barn, desto mer.

Hundedatteren prøver å være tro mot seg selv og andre. Hun har ingen toleranse for løgner og har en arbeidsmoral som ikke kan latterliggjøres. Noen ganger går hun over bord og kan oppleve fysiske eller følelsesmessige konsekvenser, så mor og far er på utkikk. Behovet for å være nødvendig er sterkt i denne jenta.

Kvinner født under hundens kinesiske stjernetegn har noen ganger problemer med å vise følelsene sine. De er ikke de mest demonstrerende av tegnene, selv om følelsene deres går dypt. Noen i sirkelen hennes tolker dette som at hun er reservert, så du må kanskje jobbe med sosiale ferdigheter før hun drar på skolen.

Den største gaven en forelder kan gi sin datter til hunden, er en god sans for humor og innfall. Hunder tar ofte alt for seriøst. Satire eller unnvikende kommunikasjon går ofte tapt med henne. Hundebarn trenger leketid!

Hun hunder i den kinesiske dyrekretsen kommer ofte med ganske bark. Den bitende tungen kommer ut når hennes sans for moral og verdier blir utfordret. Hun er alltid oppriktig, men hundens sannhet kommer uten bandasjer.

Chinese Zodiac Dog Kids - Boys

Gutten født i det kinesiske hundens år virker alltid som en eldre mann fylt med spenning og følelse av motgang. Han er ikke glad i fysisk arbeid, delvis på grunn av en vanskelig følelse av kroppen hans. Dette barnet trenger alvorlig selvbekreftelse.

Han er et veldig emosjonelt kinesisk stjernetegn. Når han reagerer er det veldig inderlig intenst. Utenfor ville ingen andre enn den nærmeste av familie og venner vite hva som foregikk. Denne internaliseringen kan føre til stressrelaterte lidelser hvis den ikke løses i voksen alder. Til slutt må den mannlige hundens ungdom lære grensene for sin energiske bånd for å unngå sykdom, det være seg emosjonelt eller fysisk.

Kinesiske Zodiac Dog-barn illustrerer høye idealer og lydengasjement. Han er barnet med en årsak, delvis fordi han ønsker beundring. Denne gutten er ikke klar over dette behovet. Snarere holder han seg til sin overbevisning og fortsetter 'kampen' uansett kostnad.

I likhet med det kvinnelige Kinesiske Zodiac Dog-tegnet er rettferdighet viktig for sønnen din. Likestilling må være for alle. Han vil alltid være den ordspråklige ridderen mot dragen. Generelt holder Dog denne holdningen til den lokale kretsen av familie, venner, skole og samfunn. Når han modnes, kan dette omfanget imidlertid komme over hele verden med medfølelse. I hans sinn fortjener hver person verdighet, og det er hans moralske plikt å bidra til å manifestere det i virkeligheten. Som med søsteren er gutten Hundebarnets kjærlighetsspråk tjeneste.

I tenårene kan sønnen din være litt revolusjonerende. Dette er ikke på en voldelig måte. Det er langt mer praktisk å erkjenne at endring ikke skjer over natten. At outlook passer perfekt inn i hans konservative natur. Man gjør ikke bare opprør uten rettferdig grunn.

Som med alle barn født i det kinesiske året for hunden, er ærlighet navnet på spillet. Ikke lyv for en hund, og forvent at han noen gang vil stole på deg igjen. Hykleri er også en 'synd'. Fortell-det-som-det-er for hunden, og du vil bli belønnet med langsiktig lojalitet. Selv kinesiske dyreskilt som kolliderer med hund, finner disse egenskapene prisverdige.

Ansvar og plikt løper i hundens vener. Som sådan kan han finne seg tiltrukket av militæret eller andre tjenesteorienterte fremtider. Det er et utmerket valg siden den kinesiske Zodiac Dog-gutten er like tålmodig som han er trofast.

Fakta og metafysiske foreninger

 • Barn født i Hundens år har fem undersett med egenskaper. The Wood Dog er sannferdig, gjennomtenkt og rettferdig. The Fire Dog er snill og forsiktig med rimelige mål. Earth Dog er flittig, oppmerksom og heldig med penger. Metal Dog er reservert og selvrealisert. Water Dog tar kontroll, men har litt ego.
 • Datoer: 1970, 1982, 1994, 2006 ...
 • Symbol 戌
 • Planet: Saturn
 • Hellig stein: Diamant, krystall, rubin
 • Sesong: Høst
 • Heldig tall: 3, 4, 9
 • Element: Jord
 • At
 • Blomster: Rose, orkideer, cymbidium
 • Kardinalretninger: Øst, Sørøst, Sør
 • Farger: Rød, lilla og grønn
 • Lucky Days: 7. og 28. av hver kinesiske månemåned
 • Måned: 6. 10. og 12. måned i den kinesiske månekalenderen
 • Chakra: 3. eller 4.
 • Vestlig: Vekten, Skorpionen