Finn Ut Antall Engel

Year of the Rabbit: Chinese Zodiac Rabbit Traits, Personality & Karakteristika

Kaninen er en av de mest kjente av de kinesiske symbolene, da den er en forkynner med enorm hell og lykke.

De som er født i Kaninens år, blir æret som et av de heldigste tegnene på den kinesiske dyrekretsen. Den kinesiske kaninen vil leve et langt, fredelig liv fylt med skjønnhet, kjærlighet og mye velstand.

Chinese Zodiac Rabbit Innholdsfortegnelse

Egenskaper, personlighet og egenskaper

Kaniner lar sjelden noe stå i veien. De er smarte tenkere og flytteeiere som vil finne veien over, rundt eller under noen av livets veisperringer. Hvis noe eller noen gjør det, vil du beseire dem, den elastiske kaninen vil sprette tilbake nesten umiddelbart.

Kinesiske kaniner er assosiert med månen hvorfra det sies at de samler alle sine spesielle egenskaper. Ikke-fordømmende, sympatisk (til og med uhyggelig empatisk) og fordomsfri, kaniner ser ut til å tiltrekke seg en mengde tilhengere hvor de enn går, mange av dem søker vismannsråd bare den kinesiske kaninen kan tilby.

Dette kinesiske dyrekretsdyret er en søker etter fred og detaljer orientert i det ekstreme. De vil gjøre alt i deres makt for å unngå konflikter og vil ikke la det minste elementet i et prosjekt være uferdig når det er startet.

Mens de som er født i Kaninens år får gode venner, vil de ikke være villige til å 'gå avstanden med deg'. Og ikke la deres søte, milde oppførsel lure deg. De er laserskarpe forretningsfolk som har en stålvilje når det gjelder å få det de vil ha.

Den kinesiske kaninen er kjent for sin sjarmerende og elskverdige måte. På baksiden er de selvsentrerte mennesker som umiddelbart vil eliminere noe eller noen som krever for mye av dem, og deres oppfatning av hva som er 'for mye' har en veldig lav terskel.

Når den samhandler med en erkefiende, vil den kinesiske dyrekretsen være overbevisende høflig. Innvendig klekker de imidlertid ut en plan om å ødelegge nemesen på de mest ondsinnede måtene.

Chinese Zodiac Rabbit & The Five Elements

Akkurat som i vestlig astrologi er ingen personer definert utelukkende av deres primære dyrekrets eller solskilt. I Kinesisk astrologi , hvert av nyttårsdyrenes personlighetstrekk og egenskaper er farget av 2 av de 5 elementene .

Hver av 12 kinesiske dyrekretsdyr har et tilskrevet fast element som påvirker deres grunnleggende personlighet. I tillegg, elementet som hører til ens fødselsår er en sekundær innflytelse på hvem de er, kan og vil være, livets formål, karrierevei osv.

Rull ned for å finne fødselsåret ditt. Dette vil fortelle deg hvilken 'type' kinesisk kanin du er, og hjelpe deg med å lære mer om hvordan de kombinerte energiene til det faste og sekundære elementet påvirker livet ditt.

Vannkanin

  • 29. januar 1903 - 15. februar 1904
  • 25. januar 1963 - 12. februar 1964

The Water Rabbit gjør en fantastisk psykisk, medium og medisinsk intuitiv. Utrolig følsom og empatisk selv den minste konflikten forårsaker dem reell smerte. De som er født i The Year of the Water Rabbit er så rause og søte, de må passe på å ikke la andre dra nytte av dem.

I det mørkeste kan de falle i dype depresjoner, bli overbevist om at alle er ute etter å få dem og trekke seg tilbake i en slik grad at de nesten forsvinner.

Lær alt om symbolikk og betydning av vannelementet .

Brannkanin

  • 2. februar 1927 - 22. januar 1928
  • 29. januar 1987 - 16. februar 1988

Elementet av ild gir den føyelige kinesiske kaninen litt sass og styrker ryggraden. Ildkaninen kan være mer emosjonell enn de andre elementtypene, og de viser mer følelser enn resten, men kan fremdeles ikke kalles demonstrativ.

De som er født i The Year of the Fire Rabbit har langt større evne til å være ledere enn de andre kaninene, men vil lede med diplomati.

Lær alt om symbolikk og betydning av brannelementet .

Metallkanin

  • 6. februar 1951 - 26. januar 1952
  • 3. februar 2011 - 22. januar 2012

Metal Rabbit har en sterkere følelsesmessig, mental og fysisk konstitusjon enn den for andre typer kinesiske kaniner. Når de forplikter seg til noe eller noen, er de ufleksible og urokkelige i jakten på begge deler; men ingen vil noen gang kunne lese disse følelsene i ansiktet til en kanin fordi de vil smile mens de (på den fineste måten mulig) klipper over alt og alle som står mellom dem og hva / hvem de vil ha.

De som er født i The Year of the Metal Rabbit har en dyp kjærlighet til skjønnhet i alle dens former.

Wood Rabbit

  • 14. februar 1915 - 2. februar 1916
  • 11. februar 1975 - 30. januar 1976

Wood Rabbit har en dobbel tre-whammy fordi den kinesiske kaninens faste element er tre. Generøs og sympatisk i det ekstreme, vil de gi til de bokstavelig talt ikke har noe igjen følelsesmessig, mentalt og fysisk.

I virksomheten vil de jevnlig jobbe seg til toppen, men deres medfødte frykt for konflikt gjør dem ustabile fordi de ikke er i stand til å ta et standpunkt. I dette bør de som er født i The Year of the Wood Rabbit, ta vare på at deres ubesluttsomhet ikke skader seg selv og andre.

Jordkanin

  • 19. februar 1939 - 7. februar 1940
  • 16. februar 1999 - 4. februar 2000

De som ble født i The Year of the Wood Rabbit er de mest jordede av alle de kinesiske kanintypene. Pragmatisk og konservativ vil de bruke betydelig tid på å beregne hvert trekk de gjør.

Alle kinesiske kaniner elsker luksus og fine ting, men for jorden er kanin materialisme nesten en religion. Selv om den er veldig selvsentrert, er denne kinesiske kaninen den som er mest utsatt for aktiv selvforbedring. Videre gjør Jorden som deres element denne kaninen mindre emosjonell enn deres brødre.

Lær alt om symbolikk og betydning av jordelementet .

Kinesisk dyrekrets kanin kompatibilitet

Den kinesiske kaninen trenger en partner som pamper dem og som deler deres følelse av stil og nådig oppførsel.

Som en partner vil kaninen virke fjern, siden de er veldig private, nesten hemmelighetsfulle, men under er de kjærlige, svært seksuelle og veldig i stand til å parre seg hele livet. I tillegg elsker den kinesiske dyrekretsen store familier og vil prøve hardt for å få sin egen eller gifte seg til en.

For best kompatibilitet med dyrekretsen er The Rabbits beste alternativer The Chinese Pig og The Chinese Sheep.

Fakta om kinesiske kaniner og metafysiske foreninger

Fast element: Tre

Retning: Øst

Farge: Grå

Blomst: Rose

Tre: Poppel

Nummer: Numerologi: 4

Fødselsstein: Safir

Western Zodiac Twin: fisk

Beste kjærlighetskompatibilitet: Kinesisk gris , Kinesiske sauer

Kjendis kaniner: Harry Belafonte, Ingrid Bergman, Fidel Castro, Albert Einstein, Ford Coppola, Peter Falk, David Frost, Cary Grant, David Rockefeller, Meryl Streep, Queen Victoria, Orson Welles, George C. Scott, Whitney Houston, Tatum O'Neil, Neil Simon, Michael Keaton, Sting

Chinese Zodiac for Kids: The Rabbit Child

Kinesiske kaninbarn er søte, følsomme og ikke utsatt for følelsesmessige utbrudd. De er født med et økt overlevelsesinstinkt og bruker sin uhyggelige intuisjon for å unngå selv den minste fysiske, mentale og følelsesmessige ubehaget.

Selv om disse barna sjelden vil være trossig åpent, har de, selv i en tidlig alder, utrolig viljestyrke og utrettelig forhandler for å få det de vil ha.