Year of the Tiger for Kids: The Chinese Zodiac Tiger Child Traits, Personality & Karakteristikker

Det kinesiske dyreåret for det tigerfødte barnet bobler over med en rekke energier. For det første viser de humanitær ånd og idealisme. På den annen side kan de også være utslett. Denne dynamikken i Tiger-ungdommen er selvregulerende, så til slutt blir ting jevnt ut.

Fysisk er Tiger-barnet sunt, aktivt og sportslig. De får sjelden forkjølelse og andre mindre sykdommer. Tiger har massevis av energi, og noen ganger går dette barnet over bord. De vil presse grenser fysisk. Lær din kinesiske Tiger ungdomsmoderasjon og hvordan du fysisk kan beskytte deg selv med enkle aktiviteter som å strekke eller bruke riktig verneutstyr i sportsaktiviteter.Tigerbarn er gode 'arbeiderbier'. De liker faktisk å gjøre gjøremål. Det kinesiske dyretegnet til tigeren er en sterkt uavhengig sjel, som prøver å gjøre ting utenfor deres rekkevidde (bokstavelig og billedlig). Å støve den nydelige vasen på kappen kan godt ende med et rungende krasj.

Foreldre til Tiger må forstå at barnet ditt aldri vil være for verbalt. De har ikke mye selvtillit og har lite tillit. Dette betyr at sosialisering viser seg vanskelig, spesielt når du begynner på skolen. Tigerbarn ender opp med mange bekjente etter hvert, men sjelden langvarige vennskap. Vær tålmodig og gi forsiktig veiledning når de finner ut hvor de er i hver sirkel de beveger seg gjennom.

Innenfor familien manifesterer The Chinese Year of the Tiger seg hos barn som viser sin kjærlighet på unike måter. Dette barnet vil ønske å oppleve med deg, og dette gir utmerket bindingstid. De beste følgesvennene til Tiger er de barna som er født i årene med hest, hund og gris.

Tigre elsker å kose seg når du kan få dem til å sette seg ned i to minutter. Ellers er de ute og ser ut til å være i evig bevegelse. For tigerfødte barn er moro navnet på spillet (som også kan føre til problemer). Tiger er aldri målrettet 'dårlig'. Snarere kommer ikke eventyrene deres som planlagt.

Til tross for en dempet norm, når den kinesiske dyretigeren bestemmer seg for å snakke, er de helt engasjerende og utrolig karismatiske. En sikker måte å fange Tiger på er ved å spørre om drømmer, håp og oppfinnsomme ideer. Tiger er en optimist som, i likhet med enhver katt, greier å lande på føttene relativt uskadd uansett.

Tigerbarnet vil virkelig ha et sted inne i hjemmet der de boltrer seg fritt. Dette betyr at du blir ganske kreativ og forsyner din Tiger med trygge uttak for den energien. Et flott leketøy for Tiger (utenfor) er en pogo-pinne eller trampoline. Hvis det er noen Chines Zodiac Sign virkelig laget for å hoppe, er det Tiger! Og takket være imponerende smidighet får de sjelden støt og blåmerker, selv fra 'eksperimentelle' trekk. Det vil være mer enn ett øyeblikk i Tigerens foreldres liv når de blir fristet til å bare lukke øynene og håpe på det beste. Oppsiden av denne dristige personligheten er at Tiger får stor glede av å prøve alle disse sprø tingene. Tiger nyter alltid en god latter, til og med av seg selv.

Foreldre opplever at en Tiger-ungdom er en opprører med en sak. De er impulsive, rastløse, raske beslutningstakere og litt på den frekke siden. Tiger har alltid en mening om alt og uttrykker fryktløst det konseptet som saklig. På noen måter er de som er født i det kinesiske året for tigeren nesten like hardnakket som Bull, men det er fordi Tiger engasjerer ideer og liv på full gass.

Tigerbarn er halvt ego og halvt hjerte. De elsker å gi folk støtte, spesielt for en 'søken' som vekker hans eller hennes interesse. Dette barnet adopterer den vandrende, sultne kattungen og har vondt for å være hjemmets beskytter. Tiger Spirit i Far Eastern-tro forviser spøkelser og beskytter huset mot andre trusler, som ild. Så å kjempe for familien virker ikke som en slik strekning.

Humor er en av Tigers beste gaver og mestringsmekanismer. Når Tiger slutter å le, vet du at noe er veldig galt. Et barn født i Animal Year of the Tiger har et stort hjerte som får blåmerker når folk ikke setter pris på snille bevegelser. Tiger er stolt av å være en ekte venn, så illojalitet gjør virkelig vondt. En annen gave fra Tiger er en ren livsglede. Hver nye opplevelse og oppdagelse blir en grunn til feiring.

Fra et utdanningssynspunkt har Tiger et glupsk, nysgjerrig sinn. Med den rette læreren som holder på Tigers interesse, vil de vokse vakkert. Uten dette engasjementet vandrer Tiger ungdoms sinn i et eventyrlig fantasiland. De vil bli rastløse og potensielt forstyrrende.

Parentelt sett er det to karakterfeil i det tigerfødte barnet ditt som krever oppmerksomhet. For det første er de utslett. Tanke blir til handling uten å måle alle mulige resultater. I en merkelig dikotomi viser Tiger også tegn på ubesluttsomhet. Så du blir fanget mellom barnet som stikker av, og den som andre gjetter seg til passivitet.

Når du finner din kinesiske tiger trist eller redd, slå på dine pleieinstinkter. Dette er ikke tiden for en forelesning eller livstime. Gi sympati og støttende ord. Du kan lese om problemet senere når Tigers tanker ordner seg.

I løpet av ungdomsårene kan barn født i det kinesiske stjernetegnet Year of the Tiger bli aggressive. Det er veldig viktig å opprette familiehakkeordre før dette skjer. Ellers viser Tiger sinne og frustrasjon med støyende skjermer som ikke imponerer noen. Foreldre, se etter tegn på at Tiger når kokepunktet, og prøv å roe vannet gjennom kompromiss for best resultat.

Chinese Zodiac Tiger Kids - Girls

Jenter født i Chinese Chinese Year of the Tiger elsker deres uavhengighet. De er snille, sterke og er naturlige ledere blant sine jevnaldrende. Tigerjenter graverer mot mennesker de synes er interessante og noen ganger utfordrende bare for å holde ting interessante. Hennes magnetiske natur tiltrekker seg naturligvis mennesker uansett, og Tiger er et av få kinesiske stjernetegn som ser ut til å komme overens med de andre 11 med liten innsats.

Tigerjenta har sterke følelser og lidenskaper, spesielt når de når tenårene. Dette påvirker direkte deres behov for frihet. Alle forholdene til et Tiger-barn har et 'støtfangerrom' der hun kan ordne opp i følelsene sine.

Studenter av den kinesiske dyrekretsen forteller oss at den kvinnelige tigeren har det som noen kan vurdere maskuline trekk. Hun er kompromissløs (foreldre pass opp), trassig, selvdrevet og en imponerende naturkraft når hun først tenker på noe. Denne jenta vil aldri stå bak noen for sikkerhet. Hennes er et liv som lever av mot og iver. Uansett alder kjører dette tigerfødte barnet bilen i sitt liv mot skjebnen. De som kommer i veien, kan bli påkjørt. Halvhjertet innsats ligger ikke i dette barns verktøykasse. Latskap er en kopp som hun aldri hengir seg til. Alt dette gjør at foreldre fra Tiger tar dype, rensende pust mye, og vet godt at de møter en kamp når de legger regler og konstruksjoner enn det Tiger synes best.

Som mange som er født i det kinesiske dyrekretsen Year of the Tiger, føler datteren din dypt om likestilling. Uansett hvor noe virker ubalansert, vil hun prøve å gå inn i kampen. Noen ganger får det henne til å bli skrap, men det er vanskelig å være sint når hun kjemper for underdogen.

Tigerbarn er den ultimate nonconformist. De vil ha sokker som ikke stemmer overens, og utvikle en stil som sannsynligvis vil endre seg når stemningen slår til. Noen ganger blir Tiger for alvorlig og kritisk hvis folk presser henne mot en 'norm'. Hun er besatt av suksess og dømmer ofte selvverd etter det tiltaket. Med andre ord har hun høye ambisjoner for seg selv. Når et mål ikke manifesterer seg, tar det mye vind ut av halen til Tiger. For den kinesiske tiger-unge damen er det vanskelig å svelge at man ikke kan vinne hele tiden. En foreldres utfordring er å lære Tiger kunsten å feile grasiøst.

Moralsk er jenter født i Tigerens år etiske og ærlige. Hvis hun gir et løfte, vil det ta himmelen og helvete å få henne til å bryte det. Hun har ingen tålmodighet for andre barn som blir oppfattet som villedende. Og ve den personen som tør å stille spørsmål ved hennes moral - det er da tennene kommer ut.

Som alle tigre, elsker denne jenta å lære. Mange tigre går videre til forskjellige nivåer av høyere utdanning på grunn av tørsten etter kunnskap. Hennes sinn er skarpt og fleksibelt. Forklar noe for henne en gang, og det går inn i de mentale filene for fremtidig bruk.

To fall for datteren din født i Chinese Zodiac Year of the Tiger er stolthet og intoleranse. De høye forventningene hun stiller til seg selv strekker seg til andre mennesker. Det er en sjelden person som kan møte det høye utsiktene. Når feil skjer med en annen, mister Tiger respekt og potensielt går bort fra den bekjente. I dette kan foreldre veilede tigeren til en større forståelse av menneskelige svakheter, inkludert i seg selv.

Chinese Zodiac Tiger Kids - Gutter

Gutten Tiger er like frekk og sterk som søsteren. Hvis du har to tigerfødte barn i familien, snakk ... snakk om maktkamp. Boy Tiger er risikotakeren (hold god medisinsk forsikring, folkens). Merkelig nok risikerer Tiger wrangles å trene for ham. Det er en heldig pote i året for Tigerens lomme som følger ham gjennom livet. Noen ganger fører dette Tiger til innbilsk holdning. Tøm dem inn så snart som mulig. Ydmykhet er en tøff pille for din Tiger-sønn å svelge.

Foreldre til Tiger-gutten ser to forskjellige sider av barnet sitt. Eksternt virker en sønn født i det kinesiske året for tigeren ganske sammen, og tør vi si det, noe normalt. Innvendig har Tiger imidlertid en 'bad boy' som stiller krigførende krav. Legg til en jernkledd vilje, og foreldre får virkelig arbeidet sitt ut. Den beste måten å temperere en Tiger på er å distrahere dem med en oppgave de virkelig bryr seg om. Det dirigerer Tiger fra egosentrisk tenkning til en gruppesak.

Tigergutter elsker friluftsliv. Når de er gamle nok, vil de trekke gjennom skogen, klatre i trær eller sitte ettertenksomt ved en bablende bekk. Denne eneste tiden er veldig viktig for både Tiger-barn og voksne. Det gjenoppretter et målt senter og forbedrer fokus. Foreldre bør respektere det rommet innen fornuft.

Blant sine jevnaldrende spår The Chinese Animal Zodiac at Tiger vil gå over i en lederrolle ganske raskt. De elsker en utfordring, og hvis de kan ta noen mennesker med på turen, desto bedre. Tiger oppfordrer hardt arbeid i andre, og forventer det fra seg selv.

Fakta og metafysiske foreninger

 • Mennesker født i året for tigeren har fem delsett med egenskaper. The Wood Tiger er en åpen bok fylt med medfølelse. Fire Tigers er vanskelig å håndtere i likhet med Elementet. Earth Tiger har et realistisk syn på livet og sterk tro. Gold Tiger har entusiasme matchet med stædighet. Water Tiger har et sterkt ego og evnen til å lære veldig raskt.
 • Datoer: 1986, 1998, 2010, 2022 ...
 • Symbol Tiger (Yin)
 • Planet: Jupiter
 • Hellig stein: Ruby, Safir
 • Sesong: Vår
 • Heldig tall: 1, 3, 4
 • Element: Tre
 • At
 • Blomster: Gul lilje, Cineraria
 • Kardinalretninger: Øst, Nord, Sør
 • Farger: Blå, Grå, Oransje, Hvit
 • Lucky Days: lørdag, 16. og 27. månedag
 • Måned: september
 • Chakra: Hals
 • Vestlige vannmannen